rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 _Rave said: anladım. Gerçekten okudun mu la yazdığımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Fransuxa said: Komik olan nedir? "DIDN'T READ" kısmını yeni gördüm. Ben de sana diyorum ki "sen okumasan da olur koç." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 üst üste 8 mesaj atmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Ya beyler bir yardım edin, başa çıkamıyorum adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesajı yanlış yere atmışım, adminden rica etsem silebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: evet okudum,ancak hepsini değil.rahatsızlığını belirttiğin kısma kadarını okudum.psikiyatri ile baya ilgili olduğum için,kazanamadım ama össye girerken istediğim bölümdü.onun için merak ettim,okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ben sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Madcat said: üst üste 8 mesaj atmıyoruz Buna çok uygun bir caps vardı ama bulamadım şimdi. Neyse elle yazayım. Bundan bizene? Ve ayrıca saydın mı? Ayrıca üst üste 8 değil, 12 mesaj atmışım. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: Ya beyler bir yardım edin, başa çıkamıyorum adamla. Çıkamazsınısssss. rapper256'yla başa çıkamazsınısssss. O bizim kıymetlimisssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: Mesajı yanlış yere atmışım, adminden rica etsem silebilir mi? Ahuahahaha. Ulan ben mesajları tersten gönderdiğim için en başından mesajları sırasıyla düzenledim. En baştaki mesaj yerine ilk mesaja 2. mesajı yazmışım, onu da editledim, mesajları yeniden düzenlemekle uğraşmadım. Yoksa şimdiye çoktan çektirip gitmiştim konudan. Ayrıca "başa çıkamıyorum" deyip, sonra da "mesajı yanlış yere atmışım" ayağı çekme. Yemezlerrrr. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 _Rave said: rapper256 said: evet okudum,ancak hepsini değil.rahatsızlığını belirttiğin kısma kadarını okudum.psikiyatri ile baya ilgili olduğum için,kazanamadım ama össye girerken istediğim bölümdü.onun için merak ettim,okudum. O kısımdan sonra az bir şey kalmıştı ama neyse, oraya kadar okusan yeter. Zaten olayın özü orda. Geriye kalan kısımlar teferruat. :D ÖSS dediğine göre yaşın 25+ olmalı. Bizim zamanımızda ÖSS kaldırılmıştı. Onun yerine YGS+LYS diye çift sınav sistemi gelmişti. Bu arada ÖSS'de olay nasıldı? Puana göre mi belirleniyordu kaç yıllık bölüme gireceğin? Mesela YGS'nin herhangi birinde(YGS1-2-3-4-5-6 diye gidiyor ve her birinin bölümleri de ayrı. Her bölümler bu YGS türlerine göre puan istiyor) baraj puan olan 180 puanı geçersen LYS'ye girip, onu da kazanırsan 4 yıllık bölümlere girme hakkını kazanıyorsun. Harir said: yazık lan Ne "yazık" lan ne "yazık"? Herkes bunu söyleyip duruyor burda. Asıl sizin gibi hiçbir işe yaramayan boşa oksijen tüketen insanlara "yazık". downwhereiam said: ben sıkıldım Valla ben sıkılmadım. Sabaha kadar tartışabilirim burda. Spam'dan dolayı teker teker gönderemiyorum artık mesajları. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Harir said: yazık lan Ne "yazık" lan ne "yazık"? Herkes bunu söyleyip duruyor burda. Asıl sizin gibi hiçbir işe yaramayan boşa oksijen tüketen insanlara "yazık". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Harir said: yazık lan Ne "yazık" lan ne "yazık"? Herkes bunu söyleyip duruyor burda. Asıl sizin gibi hiçbir işe yaramayan boşa oksijen tüketen insanlara "yazık".. downwhereiam said: ben sıkıldım Valla ben sıkılmadım. Sabaha kadar tartışabilirim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Fransuxa said: Komik olan nedir? "DIDN'T READ" kısmını yeni gördüm. Ben de sana diyorum ki "sen okumasan da olur koç." Gör diye tekrar yazdım(bu mesajı da "Bu mesaj gönderilemedi. Gönderdiginiz mesajin aynisi ayni konuda bulunmaktadir. Ayni içerikli çift mesajlara izin yoktur." diye çıkan uyarı yüzünden yazıyorum çaktırma :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 napsak ya adam forumu ele geçirecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Neyse beyler bayanlar merdivenden kayanlar, ben kaçar. Yeni cevap yoksa rapper256 da yok. Güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Tuor_annare said: napsak ya adam forumu ele geçirecek :( Valla olur mu olur. :P Ama forum sadece MMO Genel'den ibaret değil ve ben sadece bu konuda takılıyorum, hatırlatırım. Yani ele geçirebileceğim tek yer bı konudur, başka bir yer değil. :D Yani endişelenmenize gerek yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 he olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 aşşağı yukarı aynı sistem gene.tek sınav yerine çift sınav var şuan işte.sınavda aldığın puana göre başvurduğun üniversiteye girişteki önceliğin belirleniyodu.180 barajını geçersen 4 yıllık ünilere başvurabiliyodun.başka farkı varsa açıkçası hatırlamıyorum,baya zaman geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Olursa görürsün liseli. Hem madem olmayacağını düşünüyorsun o zaman neden "napsak ya adam forumu ele geçirecek :(" diyorsun? Kafan mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Adam Vhailor gibi resmen, ölmüş, haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 _Rave said: aşşağı yukarı aynı sistem gene.tek sınav yerine çift sınav var şuan işte.sınavda aldığın puana göre başvurduğun üniversiteye girişteki önceliğin belirleniyodu.180 barajını geçersen 4 yıllık ünilere başvurabiliyodun.başka farkı varsa açıkçası hatırlamıyorum,baya zaman geçti. Bunda 180 barajını geçtikten sonra 4 yıllık ünilere girmek için bir sınava giriyorsun işte LYS 1-2-3-4-5'ten birini veya birden fazlasını seçip. O sınavlarda da dereceyi tutturursan, yani istediğin bölümün istediği puanı tutturursan o bölümün 4 yıllığına girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: Adam Vhailor gibi resmen, ölmüş, haberi yok. Vhailor kim lan? Ben ölmedim, gayet canlıyım. Ölen sizlersiniz hacı. Çürümüş cesediniz kokuyor resmen haberiniz yok la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Google'a Vhailor yazdım bu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar