Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

rapper256 said:

_Rave said:

rapper256 said:

MasterHapLo said:

bununla niye övünüyorsun?

Niye övünmeyeyim? Bünyem sağlam. Sizin gibi çocuk olmadığımı kanıtlayan bilgiyi yazıyorum orada. 2-3 gün yemeden, içmeden, PC başında kaç kişi oturabilir?

tamamda niye?

Ne niye?

Yemeden içmeden niye 2-3 gün pc başında oturuyosun?oturma demiyorum otur tabide yemek yememenin sebebini anlamadım.pc ilemi iddaalaşıyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırak, 3 gün bilgisayar başında benden başkası duramaz de, ondan sonra gel "vırvır işim gücüm var yatıcam" de saat 11'de.

Olay lafta bitiyorsa ben de 5 gündür ayaktayım, sabaha kadar da burdayım. Delikanlıysan dur lafının ardında, adam yerine koyalım.

Annen mi kızıyor hayırdır? İnternet kafeye verecek paran mı kalmadı?
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

rapper256 said:

_Rave said:

rapper256 said:

MasterHapLo said:

bununla niye övünüyorsun?

Niye övünmeyeyim? Bünyem sağlam. Sizin gibi çocuk olmadığımı kanıtlayan bilgiyi yazıyorum orada. 2-3 gün yemeden, içmeden, PC başında kaç kişi oturabilir?

tamamda niye?

Ne niye?

Yemeden içmeden niye 2-3 gün pc başında oturuyosun?oturma demiyorum otur tabide yemek yememenin sebebini anlamadım.pc ilemi iddaalaşıyosun?

Ouvv. Bu derinden bir konu. Hacı şöyle diyeyim, internette gördüğüm her şeyi araştırıyorum. Mesela bir şeyi okuyorum, okuduğum yerde bilmediğim bir kelime veya isim falan görüyorum, sonra o kelimeyi veya ismi işte gördüğüm her neyse onu araştırıyorum, daha sonra bir sürü video izliyorum YouTube'dan. Daha bakmam gereken 540'tan fazla sekme var. Toplamda 700 sekmedir bunlar. Ben işlerim bitmeden PC başından kalkıp vakit kaybetmek istemiyorum. İşlerimi bir an önce bitirip, yatarken yemek yiyorum ve o zaman su içiyorum. Bir de şu sıralar çişe uyanıyorum. "Çişimi yapayım bari" diyorum. 2 gün oturup 10 saat uyuduktan sonra uyanıyorum. Daha sonra karnım acıkıyor, "yemek yiyeyim" diyorum. Yemek yiyorum. Sonra PC'de bir şey bakmak aklıma geliyor. Facebook'a girmem gerekiyor, birine bir şey demek için. 2-3 arkadaş bir şeyler yazmış oluyor. Onlara cevap veriyorum, daha sonra Facebook'u kapatıyorum. Ve her cevap vereceğim arkadaşın mesaj linkini ayrı ayrı sekmelerde açıp, hepsine mesajları yazıp, birden bütün mesajları gönderip, kapatıyorum sayfayı onlar cevap verir de konu uzamasın diye. Sonra işte yemek yiyecek oluyorum, yüzüm yağlandığı için yüzümü silip, yatmaya hazırlanıyorum. Daha sonra aklıma bir şey takılıyor. Yine Facebook'a girmem gerekiyor ve Facebook'ta yazdıklarıma cevap verildiğini görüyorum. Yine onlara cevap vereyim derken, aslında bir yemek yemek amacıyla yataktan kalkıp 6-12-24 saat arası oturup, yatıyorum. Dün akşam 8'de de bu amaçla kalkmıştım ve hala yatamadım işte. Bir de bazen sadece çiş yapmak için kalkıyorum. PC başında oturunca karnım acıkıyor, yemek yiyorum. Sonra yine dediğim olaylar oluyor, olay uzuyor da uzuyor. Onun dışında notepad.cc'ye kaydettiğim sayfalar var. Bu sayfaları tek tek açıyorum. Eğer yanlışlıkla Chrome'dan bir sayfa açarsam bu sayfaları kapatıp yeniden en baştan 10-15 arası sayfayı açmam gerekiyor. Facebook'tan video yolluyorlar, vaktim olmadığı için ona sonra bakmak için yer imlerine eklemek için Chrome'da videonun linkini açıp, sekmelere ekliyorum. Sonra bir şey duyuyorum televizyondan, veya arkadaşlarla konuşurken laf arasında bir kelime falan geçiyor. Onu araştırıyorum Google'dan. Vaktim olmadığı için yine Chrome'u açmam gerekiyor. Yine bütün sekmeleri kapatıp, yeniden notepad.cc'den açmam gerekiyor. Bunun sebebi, PC'ye oturup, işlerimi yapmaya başlayacağım zaman, yani bu sekmeleri okumaya falan başlayacağım zaman yanlışlıkla CTRL+Shift+Tab'a basarsam da sayfa açılır diye takıntı yaptığımdan. Bende Obsesif Kompulsif Bozukluk var işte. Bir de yapacağım şeyler şunlar. Metin Belgesi'nden direkt kopyalıyorum:

Önce Gaming Evolved'ı, sonra AMD SDK'yı ve amdcleanuputility ile AMD sürücüsünü kaldır ve AMD sürücüsünü kaldırdıktan sonra sesin gelip gelmediğini kontrol et.
System Mechanic ile bütün bakımı yap ve http://saglamindir.net/windows-7-mukemmel-hizlandirma-performans-arttirma linkindeki ayarlarla kendi ayarlarını karşılaştır.
İnternetten Daemon Prince'in canına bak ve Chaosla ilk mapi al ve Eliphas'ın Wargear'ında Banner of Chaos da dahil armorları teker teker seçe seçe armorlar seçiliyken Eliphas'ın canı kaçsa o canı Eliphas'ın toplam canından çıkar ve kalan sayıları armorları seçe seçe ekle ve Daemon Prince'in canı ile Eliphas'ın toplam canını kıyasla. Ork ile ilk mapi al ve Gorgutz'ın Wargear'ında yine Eliphas'ta olduğu gibi bütün armorları teker teker seç ve armorlar seçiliyken Gorgutz'ın canı kaçsa Gorgutz'ın standart canından çıkar ve kalan farkları Gorgutz'ın standart canına ekle ve Gorgutz'ın toplam canını Daemon Prince'in canı ile kıyasla.
Tau ile bütün upgradeleri yap, bütün Relic bölgelerini al ve Ork'un Stronghold'unu yok et ve 2 tane Wargear'dan Command Shield Drone ve Gun Drone'u seç ve bir sonraki mapte bunları upgrade et. http://www.youtube.com/watch?v=_ESBpRWcbe4 şu videodan izleyerek oyna oyunu.(Konsantrasyon eksikliğim olduğu için kendi başıma pek bir şey yapamadım. Bu videodan izleyerek ele geçirebildim ancak bu map'i. Noob damgası yapıştırmayın hemen. :D)
Eldar'la Avatar of Khaine'i çıkar.
Dawn of War 2'deki orku kes.(Bu da şey, bir tane oyun modu vardı, Space Marines, Ork ve Tyranid'le oynayabildiğin. O mapte Ork Warboss'u çok rahat alabildiğim halde ele geçirilmesi gereken bölgeyi bir türlü ele geçiremiyordum. Orklar'ın, Space Marines'teki Dreadnought'a benzer çok güçlü makineleri vardı. Onlar engel oluyordu. Oyun ilk çıktığı zamanlar oynamıştım bu modu ve geçememiştim. Şimdi intikam alma zamanı geldi. Ayrıca "Dawn of War 2'deki orku kes ve bölgeyi ele geçir." olarak değiştirdim yazıyı. Bu yazı sayesinde de bir hatamı düzeltmiş oldum. Konsantrasyon eksikliğim olduğu için bir şeyi yazarken eksik yazabiliyorum genelde.)
Son olarak Warcraft 3'te Human Campaign'ini bitir. Frozen Throne'da Bonus Campaign'den Orc Campaign'inde oyunu kaybettikten sonra da oyuna devam etme hilesini hem 9 level Golem'e yenildikten sonra yaz ve işe yarayıp yaramadığını dene, hem de yenilmeden önce yaz ve işe yarayıp yaramadığını dene. Daha sonra göreve sıfırdan başla ve bütün Campaignler'i bitirmeyi dene.
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Oruc tutuyor sanirim ama tam kavrayamamis olayi.

Hayır, oruç tutmuyorum. İşlerimi bitirmeden vakit kaybetmek istemediğim için yemek yemiyorum.

Remus said:

rapper'ı anladıkta 256 nerden geliyor?

Valla orasını ben de bilmiyorum. Çook eskiden, interneti yeni kullanmaya başladığım zamanlarda aldığım bir nick. Genelde önemsemediğim yerlerde aklımda kalması açısından bu nicki kullanıyorum. İlk mail adresim de ugu101'dir mesela. Bir sürü nick denemiştim, hotmail kabul etmemişti. Ben de [email protected]'u görünce adımın kısaltması olan ugu101 diye mail adresi aldım. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Bu bebe hala kaçmadıysa kesin kaçacak arkadaşlar, benden söylemesi.

Burda kimin bebe olduğu belli evlat. Önceden de dediğim gibi, ben senin gibi günde 12 saat oturup ballı sütümü içip, yatmam, 2-3 gün PC başında yemeden, içmeden otururum. Burada kimin bebe olduğu açıkça görülüyor yani. Ayrıca hâlâ kaçmıyor olmamı kesin kaçacak olmama bağlıyor olman da ilginç. Hâlâ kaçmadıysam neden "kesin kaçacak" oluyormuşum? Hâlâ kaçmadıysam, bundan sonra da kaçmayacağım demektir fakat cevaplarınızı ağzınıza tepip kaçacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Bu bebe hala kaçmadıysa kesin kaçacak arkadaşlar, benden söylemesi.

Burda kimin bebe olduğu belli evlat. Önceden de dediğim gibi, ben senin gibi günde 12 saat oturup ballı sütümü içip, yatmam, 2-3 gün PC başında yemeden, içmeden otururum. Burada kimin bebe olduğu açıkça görülüyor yani. Ayrıca hâlâ kaçmıyor olmamı kesin kaçacak olmama bağlıyor olman da ilginç. Hâlâ kaçmadıysam neden "kesin kaçacak" oluyormuşum? Hâlâ kaçmadıysam, bundan sonra da kaçmayacağım demektir fakat cevaplarınızı ağzınıza tepip kaçacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

http://forum.paticik.com/read.php?71,5916639,page=1

Geçmişide iyimiş.

"Geçmişide iyimiş." deyince PowerfulDarkness'ı buldun sandım bir an. :D

Ahan da Asteroth da mesajlarımı alıntılayarak beni trollemiş. Mesela örnek:

PowerfulDarkness
Post kasınca ne oluyor peki? Adam mı oluyorsun? İnsan olacaksın önce. Birtakım konularda bilgin olacak anca o sayede ön plâna çıkabilirsin çeşitli yerlerde, kastığın postlarla değil.

PowerfulDarkness
Birşeye dikkat ettim yanlız kendi profilime nickime tıklayarak bakınca 105 mesaj gözüküyor MyPati'den bakınca 125. Bunun nedeni nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Ya bırak, 3 gün bilgisayar başında benden başkası duramaz de, ondan sonra gel "vırvır işim gücüm var yatıcam" de saat 11'de.

Olay lafta bitiyorsa ben de 5 gündür ayaktayım, sabaha kadar da burdayım. Delikanlıysan dur lafının ardında, adam yerine koyalım.

Annen mi kızıyor hayırdır? İnternet kafeye verecek paran mı kalmadı?

Ulan ben sana ne diyorum? Dün akşam 8'den beri oturuyorum ve 2 gün oturmamın ardından uykumu almadan kalkmıştım. Onun dışında yine otururum, oturamam değil. Benim yatmamın nedeni yarın dinç kafayla kalkıp işlerimi halletmeye başlamam. "vırvır işim gücüm var yatıcam" demiyorum. Gerçekten işim gücüm var. Yoksa uykusuzluğa dayanamayacağımdan değil. Ayrıca o "3 gün PC başında benden başkası duramaz" olayı geyikti. Bırak 3 günü, daha fazla bile duranlar vardır eminim. Millet tır, gemi çekiyor, bu bir şey mi? :D Ayrıca bunun da troll olduğundan eminim de neyse, cevap veriyorum yine.

Olay lafta değil, icraatte bitiyor ve ben gerçekten 5-6 aydır 2-3 gündür PC başında duruyorum, annemle babam şahit. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Benim amacım burda "2-3 gün PC başında yemeden, içmeden oturuyorum, ben king'im, benden iyisi yok, ov yeah" edebiyatı yapmak değil ki. Ben bunları şakasına diyorum zaten.

Lan tamam lan, işlerim bitsin, sırf sana inat 3 gün bu konu üzerinden tartışıcam seninle. Ama işlerimin ne zaman biteceği belli olmaz çünkü işlerime başlamak bilmiyorum ve işlerime sürekli yenileri ekleniyor. Artık 2 ay mı sürer 3 ay mı bilemem. Belki daha fazla bile sürer. Ben sırf bu işlerim bitmeden psikiyatra bile 3. kontrole gitmiyorum sırf PC başından ayrılamıyorum diye bana bunu engelleyen(bunda sorun yok, bunu engelleyen bir ilaç verse iyi olur ama o zaman da işlerimi halledemem ama en azından her gördüğüme de lap diye atlamam), konsantrasyonumu daha da azaltan ilaç verir de göt gibi kalırım diye.

"Annen mi kızıyor hayırdır? İnternet kafeye verecek paran mı kalmadı?" saasdasdasad Beni 14 yaşında velet mi sandınız? Bu lafa sinirleneceğimi falan mı sandın gerçekten? Beni gaza getiremeyeceksiniz ve oyalayamayacaksınız. Yine önceden yaptığım gibi bütün mesajlara cevabı yazıp birden göndericem. Onun dışında ne annem kızacak ulan? Gelmişim 22 yaşına. 3 gündür PC başında oturmama babam bile laf edemezken annem mi kızacak? Şu anda kullandığım PC'yi ....... satsan alamazsın. Artık neyi satacağını söylemedim ban yememek için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...