dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 garbıç modu da tanıdık olur kitletiriz ona da konuyu, birde gizletiriz mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Remus said: rapper256 said: 22 yaşındayım arkadaşım Apaçi ??? Ya sen hayatında apaçi görmemişsin, ya da beni tanımıyorsun. Git bundan 10-20 sayfa öncelere, bak bakalım apaçimsi tek bir mesajım var mı? Tamamen ciddi mesajlar yazan bir üyeydim ben, taa ki bugüne kadar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 22 yaşındaymışsın ergen değilmişsin katagorize ediyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: Değişik bir arkadaşa benziyorsun, belki 666 muhabbetine şeytan falan sempatin varsa mesaj atmanı engelleriz dedim ama yemedin. Başka bir yol bulup senin mesaj atmanı engellememiz lazım şimdi. Sütünü içip yatsana artık sen? Yoo. Değişik birisi değilim aslında da, bazı kişiler böyle olduğumu söylerler. Sadece bakış açım farklı. 666'ya falan da ilgim yok. Hem ilgim olsaydı bile mesaj yazmayı bırakmazdım. :D Hiçbir yolla benim mesaj atmamı engelleyemezsiniz beni banlatmaktan başka. :D Sütünü içip yatması gereken sensin koç. Ben süt içme yaşını geçeli çok oldu. Ve yazmaya devam etmezseniz yatacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 YEMEDİ MALUM KİŞİNİN BİR TARAFI, KAÇMAYA YOL YAPIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: rapper256 said: Remus said: White dwarf muhabbeti efsane olmuş yalnız. Nasıl görmedim ben bu topiği. Onun hangi kısmı efsane? @Asteroth ile olan tartışmamızın olduğu kısım mı? Benimle alakası yok, ben de o kısma tav olup geldim. O yüzden tartıştık ya seninle. O yüzden millet trollüyor ya şu anda beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Ben 32 yaşımdayım hala süt içiyorum lan, buranın değişiği benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 downwhereiam said: Sparkcaster said: Kardeş ya ergrnsin ve bilac sene sonra bunnari okuyup utancaksin veya daha fena :sintihar etmez umarım :d Ulan 22 yaşındayım diyorum adam "intihar etmez umarım :d" diyor ya hey Allah'ım. Benimle şimdiye kadar ne kadar dalga geçildi bu forumda, hiçbirinde de öyle çok fazla etkilenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: O yüzden tartıştık ya seninle. O yüzden millet trollüyor ya şu anda beni. Ohooo sen bütün olayı yanlış anlamışsın başından beri, dön tekrar oku, belki bu sefer anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: rapper256 said: dreagloth said: Bence uyuma, çünkü sabaha kadar bir sürü cevap gelecek sana, alay edilecek, türlü türlü şakalar falan, ama ben sabah kitlicem konuyu ve sen cevap veremeyeceksin, kafayı yersin sonra diyim ben. Ahahahaha. Merak etme, ben uzun bir süre girmem bu konuya. İstedikleri kadar cevap gelsin, istedikleri kadar alay etsinler. Burdan cevap veremezsem gider Garbage'a konu açar, mesajları tek tek alıntılar cevaplarım, np. Sayılmaz o, savaş alanında yenildikten sonra masada savaş kazanmaya çalışan Space Marine mi olurmuş? Sayılır, sayılır sen rahat ol. E tanrılar savaş alanını savaşa kapattıysa Space Marine ne yapsın? dreagloth said: garbıç modu da tanıdık olur kitletiriz ona da konuyu, birde gizletiriz mis İstediğin kadar kitlet, yeni konu açar, yeniden cevaplarım. Konu Dışı'na konu açarım, demokraside çareler tükenmez gardaşşş. Ayrıca seni DynamicK'e şikayet ederim, üst yönetime giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: öyle çok fazla etkilenmedim. Ne kadar etkilendin mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: downwhereiam said: Sparkcaster said: Kardeş ya ergrnsin ve bilac sene sonra bunnari okuyup utancaksin veya daha fena :sintihar etmez umarım :d Ulan 22 yaşındayım diyorum adam "intihar etmez umarım :d" diyor ya hey Allah'ım. Benimle şimdiye kadar ne kadar dalga geçildi bu forumda, hiçbirinde de öyle çok fazla etkilenmedim.Peki ya bilinçaltın ? Ya geceler kabuslar görerek uyanıyorsan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dreagloth said: garbıç modu da tanıdık olur kitletiriz ona da konuyu, birde gizletiriz mis İstediğin kadar kitlet, yeni konu açar, yeniden cevaplarım. Konu Dışı'na konu açarım, demokraside çareler tükenmez gardaşşş. Ayrıca seni DynamicK'e şikayet ederim, üst yönetime giderim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dreagloth said: garbıç modu da tanıdık olur kitletiriz ona da konuyu, birde gizletiriz mis İstediğin kadar kitlet, yeni konu açar, yeniden cevaplarım. Konu Dışı'na konu açarım, demokraside çareler tükenmez gardaşşş. Ayrıca seni DynamicK'e şikayet ederim, üst yönetime giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?71,5916639,page=1 Geçmişide iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Remus said: 22 yaşındaymışsın ergen değilmişsin katagorize ediyim dedim :) Yazdıklarımda ciddi olduğumu düşünerek yaptın sen en büyük hatayı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: YEMEDİ MALUM KİŞİNİN BİR TARAFI, KAÇMAYA YOL YAPIYOR. Lan ne bir tarafım yemeyecek, ne kaçıcam? Benim tek hayatım bu konudan mı ibaret? İşim gücüm yok sizinle mi uğraşıcam? Cevapları verip yatıcam alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dreagloth said: Ben 32 yaşımdayım hala süt içiyorum lan, buranın değişiği benim Sen de değişiksin, hepiniz değişiksiniz. Sen, sen, o, o, bunlar, şunlar, onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: MasterHapLo said: bununla niye övünüyorsun? Niye övünmeyeyim? Bünyem sağlam. Sizin gibi çocuk olmadığımı kanıtlayan bilgiyi yazıyorum orada. 2-3 gün yemeden, içmeden, PC başında kaç kişi oturabilir? tamamda niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: rapper256 said: O yüzden tartıştık ya seninle. O yüzden millet trollüyor ya şu anda beni. Ohooo sen bütün olayı yanlış anlamışsın başından beri, dön tekrar oku, belki bu sefer anlarsın. Neyine bütün olayı yanlış anlamışım lan? Sen adam İngilizce kaynak attı diye "atar" yaptığım gerekçesiyle atar yapmadın mı bana? Ee ordan sonra patlak vermedi mi bu devam eden geyik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: rapper256 said: öyle çok fazla etkilenmedim. Ne kadar etkilendin mesela? Bilmiyorum. Fazla etkilenmemişimdir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 _Rave said: rapper256 said: MasterHapLo said: bununla niye övünüyorsun? Niye övünmeyeyim? Bünyem sağlam. Sizin gibi çocuk olmadığımı kanıtlayan bilgiyi yazıyorum orada. 2-3 gün yemeden, içmeden, PC başında kaç kişi oturabilir? tamamda niye? Ne niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Remus said: http://forum.paticik.com/read.php?71,5916639,page=1 Geçmişide iyimiş. "Geçmişide iyimiş." derken gerçekten iyi anlamda mı? Yoksa bu da bir çeşit "troll" mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 downwhereiam said: rapper256 said: downwhereiam said: Sparkcaster said: Kardeş ya ergrnsin ve bilac sene sonra bunnari okuyup utancaksin veya daha fena :sintihar etmez umarım :d Ulan 22 yaşındayım diyorum adam "intihar etmez umarım :d" diyor ya hey Allah'ım. Benimle şimdiye kadar ne kadar dalga geçildi bu forumda, hiçbirinde de öyle çok fazla etkilenmedim.Peki ya bilinçaltın ? Ya geceler kabuslar görerek uyanıyorsan ? Ya abicim sen neyin kafasındasın? Bilinçaltımda bir problem yok, gayet sağlıklıyım. Şimdiye kadar gördüğüm kabus sayısı da iki elin on parmağını geçmez. Yani yok öyle "geceleri kabuslar görerek uyanmak" falan unutun onu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper anılar. soytarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar