DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yazuach said: Yarın pre-alpha gameplay videosu geliyormuş. Bu sadece basit bi demo. Bildiğin spacemarine bu. Ama iyi olmuş. Space marine i çok beğenmiştim ben çünkü. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 aynen spacemarine c/p. yani o kadar aynı ki footage spacemarine bile olabilir asdadsadsadsads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ufacık demo bile heyecanlandırdı beni. orkları ve eldar'ı çok merak ediyorum, umarım bugün yayınlayacakları pre alpha görüntülerinde yer alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ya çıksın da nasıl çıkarsa çıksın ben ölene kadar oynarım... IMPERATOR REX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Aha dün dediğim video. Eklediler sonunda..; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 e bu gerçekten space marine oynuyor, animasyonlar falan aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 son pre-alpha videosunu izledikten sonra beklentilerimi aşağı çektim karşılaştırmak isteyenler için http://www.youtube.com/watch?v=jc-HdiOjygI space marine multiplayerı fena değildi eğlendirdi bi süre ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 oha çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Oyun temelde zaten direk Space Marine tarzı olacak. Yapımcıların temel hedefi o. Ki başarılıda oluyorlar şunaki izlenimlere göre. Bu video oyunun geleceğiyle ilgili pek yanıltmasın sizi. Garrett tekrar tekrar uyardı sitede. Bu video sadece bekleyenlere ilerde nasıl birşeyle karşılaşabileceklerini göstermek için yapılmış. Oyun tamamlandığında çok çok daha farklı olacakmış. Garrett ork ve eldar modellemelerinide görmüş. Belki ilerleyen zamanlarda onlarıda görürüz böyle. Bu arada oyunda friendly fire var bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 oyun cidden bire bir space marine çakması olmuş. o da zaten gears çakmasıydı. sadece campaigni için oynamıştım. mmo olarak ne kadar uydurulur bakalım edit: oyun konsollara da çıkıyormuş şimdi gördüm. şu yeni nesil curcunası bitene kadar adam gibi oyun görmek mümkün olmayacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Space marine in co-op multisi çok zevkliydi yanlız. Biz burada ki kadroyla 4 lü oynayıp duruyorduk. O kadroyu yine toplasakda bir kaç el atsak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ben varım hacı varsa oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yine "elde IP var neden insanları sömürmeyelim" den yola bir ürün ile karşı karşıyayız gibi. oh ne güzel valla. space marine eğlenceliydi diyerek kendini avutan arkadaşlar, space marine 4 kişi coop oyunuydu. 4 kişi coop oynarken bile büyük spawnlarda kasan bir oyundu (hem server hem client tarafında). bu oyun motoru ve mekanikleriyle mmo çıkmaz ortaya. ancak multiplayer çıkar, zaten oynadıkları öyle bir şey gibi görünüyor. bende adamlar yeni oyun yapıyor falan diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 (tu) küstün mü lan, gel hadi gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 RRa said: Ben rapperin iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum, her ne kadar onunla şakalaşsam da kalbinin de kırılmasını istemem. Evet konuya da kendince bir emek vermiş, doğru. Şimdi konuya takılanların sakinleşmesi zamanı. Yoksa bu şakalaşmalarımızın sonu güzel bitmeyecek. Ya tabi, o yüzden durup dururken nah çeken Recep İvedik fotosu atıyorsun dimi? O yüzden her yazdığımı trolleyip, altına alien, purging flame ile temizlenmelisin tarzı, söylediklerimi zerre iplemediğini gösteren alaycı şeyler yazıyorsun dimi? RRa said: sevgili rapper ben sana, tanımadığın insanlar hakkında abuk subuk konuşma derken, "sen onun kim olduğunu biliyormusun hüeett" tarzında yazmadım, işin en sonunda kendini rezil edersin diye söylemiştim. liseyi 30 sene önce bitirmiş adama, liseli diyorsun. bu sana bir şey kazandırmayacağı gibi anca seni rezil eder. hadi lütfen uzatma artık bu atışmaları Ben zaten, bana tanımadığım insanlar hakkında abuk subuk konuşma derken, "sen onun kim olduğunu biliyor musun hüeett" tarzında yazdığını söylemedim. Kime ne demişim onu sordum. Kanuni'ye liseli dememi kastediyorsun sanırım. Merak etme, ben liseyi 30 sene önce bitirmiş adama liseli deyince kendimi rezil etmiş olmuyorum. Sadece, liseli dediğim kişiyi savunacak kişilerin, bir zamanlar her lafta kullanıldığı halde liseli kelimesinin kimlere karşı kullanıldığını bilmediğini gösteriyor. Nasıl kezban diye, sadece çirkin Türk kızlarına denmiyorsa, liseli diye de sadece lise çağındaki ergenlere denmiyor. Liseli diye, liseli olmanın verdiği ergen ruhunu aşamamış, çocukluktan çıkamamış kişilere deniyor. Adam 70 yaşında bile olsa liseliymiş gibi davranıyorsa ona liseli denir. Kanuni said: ulan kusura bakma. soruna cevap vermiyorum.. sen kendi soruna duymak istedigin cevabi ver ben onaylarim. Verecek cevabım yok demiyor da. Benim kendi duymak istediğim bir cevap yok bu konu hakkında. Zira böyle bir durum söz konusu değil. Okuduklarımızdan hoşlanmamışız ki yazmışız sana karşı diyorsun, benim bu söylediğinden, kendi duymak isteyebileceğim bir cevap olamaz. Hangi yazdığımdan ne sebeple hoşlanmadığını duymak isteyebileceğim bir cevap olabilir ki verdiğin cevaptan da görüldüğü üzere böyle bir cevap yok ortada. GokTuRK said: rapper neyi kanıtlamaya çalışıyorsun bilmiyorum da cidden yoruyorsun aga bi hava al gel herkes sakinler normal normal konuşuruz şurda ama yaklaşımın ve üslubun çok yanlış bilader. Bu konuya en çok emek verenin ben olduğumu kanıtlamaya çalışıyordum. GokTuRK said: topic diyorsun warhammer ile ilgili en ufak bilgin yok abi bilmediğin şeyi yazıp duruyorsun insanlar bu yüzden trollüyor seni. ama kendi fikrindir yine kisme sana yazma diyemez ama bu davranış şeklin insanları daha çok trollemeye itiyor. sokakta yeni tanıştığın insanlara yapmayacağın şeyleri burada bizlere yapmaya çalışman ve bunu savunman saçma. belki de benim bu açıklamam daha saçma ama olsun. bi rahatla bilader yine düzgünce konuşuruz burda. Topicte yazmak için illa bilgiye sahip olmak mı gerekir? Warhammer hakkında konuşmak için illa evrenin bütün lore'unu yutmuş olmak mı gerekir? Forum abi burası, bilmediğin şeyi yazıp duruyorsun, insanlar bu yüzden trollüyor seni ne demek? Forumun amacı bilgi paylaşımı değil midir? Bu nasıl mantık? Ben bilmiyorsam doğrusunu söylersin, olur biter. Bilmiyorum, soru soruyorum. Sen kalkıyorsun daha onu bilmiyorsun, ohoo FB GS maçı değil ki bu diye ağlanıyorsun. 2 satırlık yazı yazmaya üşeniyorsunuz, forumda amacına göre yazmıyorsunuz, sonra trollenip ses çıkarınca biz suçlu oluyoruz. Soruma cevap vermeyeceksen verme, ama trollemek niye? Size zorla sorularıma cevap verin diyen yok. Yazmaya üşenmeyen birisi çıkıp illa ki cevap verir ama bu forumda öyle birisi yok gördüğüm kadarıyla. Ayrıca bilmediğin şeyi yazıyorsun ne demek? Ben bilmediğim neyi ne zaman yazmışım? Warhammer konusunda ne zaman bu böyle değildir, böyledir demişim? Lore konusunu geçtim, bu tartışmaların olduğu yakın zamanda, zırh tasarımları hakkında uzunca bir yazı yazdım. Tabi o yazıdan anlatmak istediğimi pek anlayan olmadı. Onu geçtim, ondan çok önce oyunun sitesinden aldığım Space Marine lore'unu buraya kopyala yapıştır yaptım. Hayırsever birisi çevirsin dedim. Tek bir tane insan evladı o lore'u görüp de yorum yaptı mı? Hmm, bu böyleymiş, böyle olacakmış dedi mi? Demedi. Neden? Çünkü benim yazdığımı ipleyen yok. Ne yazdıysam trollendi, alay edildi. Ayrıca MMO Genel burası, yani oyunlarla alakalı, ciddi bir bölüm. Konu Dışı veya Garbage değil. Ama bu forumda troll gelenek haline gelmiş artık. Hangi bölüm olursa olsun malzeme çıktığı zaman trollemeyeni dövüyorlar. Bu tip yerlerde trollün olmaması gerekir. Birinin bilmeden yazıyor olması da trollü haklı çıkarmaz. Burası sokak değil, sanal ortam. Tabii ki sokakta yeni tanıştığım insanlara yapmayacağım şeyleri bu tür ortamlarda yaparım ve bunu da savunurum. Bu saçma falan değil. Yalnızca sokakla, sanal alemin arasındaki farkı ayırmak gerekiyor. Ayrıca tabii ki sokakta yeni tanıştığım insanla konuşurken daha dikkat ederim. Çünkü sanalda yaptığın şeyleri sokakta yaparsan kavga çıkar. Ama burası rahat, burada kavga çıkması gibi bir durum söz konusu değil. Ayrıca her ne kadar sokakta yeni tanıştığın bir insana "göt oldun" demeyeceğin gibi, sokakta yeni tanıştığın bir insana da nah hareketi yapmazsın veya adama nah çeken birinin fotoğrafını göstererek, ona o hareketi yapmandan farkı olmayan bir davranış sergilemezsin. Kanuni bana "mal" dedi kimse ses çıkarmadı, RRa bana nah çeken Recep İvedik fotosu attı, yine sesini çıkaran olmadı. Kaldı ki mal kelimesi bir hakarettir, samimi olduğun veya samimi davrandığın birine göt oldun lafı karşındakini o kadar sinirlendirmeyecek bir kelime iken mal kelimesi karşındakini sinirlendirebilir. Adam bana dingo diyor, ses çıkaran yok, ben adama keko deyince RRa çok ayıp diyor. Bilmiyorum belki trollüyordu. Ayrıca bu mesajlarda niye aynı hassasiyeti göstermediniz merak ediyorum. RRa said: rapper256 said: Lan o değil de bu Space Marine'ler nasıl yeniyor Chaos'ları? Adamların koskoca, bir Space Marine'in 5 katında Champion'ları var. aradığın figürü buldum sana kanka burdan buyur salvation said: buldum buldum ben , arkadaşa sordum biliyomuş söyledi sağolsun. http://www.berkankaradag.com/wp-content/uploads/2010/02/recep-ivedik.jpg Kanuni said: ahahah.. neyse ben yazdigimdan pisman olmus silmistim ama mal arkadas dert etmis. konsantrasyon eksikligimi var sende ? rapper256 nickinden anlamaliydik bunu. uzgunum. Kanuni said: simdi baktimta sen marauderine isim bile bulamayn beyinsiz bir seymissin ilk foruma geldiginde.. degismemis bir sey sanki. isim falan lazimmi cukune falan ? :D cok ayip kanuni cok. Yoksa "göt oldun" diye sana dediğim için mi bu mesajı yazdın, kendini savunma amaçlı falan? RRa said: neden adama "(tu)" böyle yapıyorsunuz, kırmızı görmüş boğaya döndürdünüz Çok komik dimi. Adama tek olumsuz bir şey söylemediğim halde, sırf admine yaranmak için, adamın söylediğine (tu) koyuyor, ona delirdim ben. aquila said: bu cocuk olmamis ya. Sen tam bile doğmamışsın, o ne olacak evlat? Kanuni said: @drea : (tu) aquila said: bu cocuk olmamis ya. Herifcotr said: aquila said: bu cocuk olmamis ya. http://forum.paticik.com/mods/smileys/images/smiley24.gif Aha Dalton kardeşler. Sırasıyla; Kanuni: Joe aquila: Jack Herifcotr: William Bir kişi daha olsa tam Dalton kardeşler. (tu) Herifcotr said: küstürdünüz adamı, eğlencemizden olduk. Eğer eğlenmek istiyorsan çocuk parkına git, kumda oyna. Çok eğlencelidir, az gitmedik çocukluğumuzda. Her mahallede birkaç tane olur, bul birine git. Parka giderken velinin elinden tutmayı da unutma, kaçırırlar mazallah. Eğer kum yapmak için elinde oyuncağın yoksa adresini yolla, sana oyuncaklarını yollayayım, kova, sepet falan. Adamların amacı konuya girip bir şeyler öğrenmek, oyun hakkında konuşmak değil ki anasını satayım. Sırf troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Wolas said: işte öle yani dün yine filmi indirdim izledim falan . gelsede oynasak oyunu. gaza geldim bu aralar gidip masaüstü oynuycam oversoulda Oversoul neresi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 yazuach said: Warhammer Online bölümünü Warhammer 40k yapın. O bölüm boşa gitmesin yazık... (:P) 40K falan değil, direk Eternal Crusade yapsınlar. Tabi oyun çıkınca yapmak lazım, daha oyunun çıkıp çıkmayacağı kesin değil. İptal falan olur, boşa açılmış olmasın bölüm. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 RRa said: ileride yine warhammer ile ilgili bam başka bir oyun gelebilir Keşke adını falan da yazsaydın. Neyse belki bilmiyorsundur. 1 tane değil, 5 tane oyun gelmesi bekleniyor bu sene Warhammer 40K ile ilgili. Warhammer 40K: Armageddon (Geçen seneden beri yazıyordu Wikipedia sayfasında, bu oyunun 2014'te çıkacağı) Warhammer 40K: Space Wolf (Wikipedia'nın sayfasında geçenlerde rastladım bu oyuna. Hatta senin bu mesajı yazmandan önce görmüştüm. :D) Warhammer 40K: Space Hulk: Deathwing (Wikipedia'da başına Warhammer 40K yazmamışlar ama yine 40K evreniyle alakalı olması lazım, Space Hulk'lar o evrenden çünkü.) Warhammer 40K: Carnage Warhammer 40K: Storm of Vengeance Bir de Eternal Crusade yazıyor en sonda, onu hepimiz biliyoruz zaten. Oyunlar hakkında yorum da yapayım. Warhammer 40K: Armageddon: Geçen seneden beri Wikipedia'da adının geçiyor olmasına rağmen oyun hakkında hala trailer falan çıkmamış. Warhammer 40K: Space Wolf: Sitesi şu: http://spacewolf-game.com/ Her ne kadar sitesinde videosu olsa da, ben videosunun linkini de atayım. http://www.youtube.com/watch?v=jY_FP7rKtjw Şu son zamanlarda Space Marinelerle ilgili çok fazla Warhammer oyunu çıkmaya başladı. Önce Dawn of War 2 çıktı, sadece Space Marine ırkıyla oynayabiliyorduk. Ardından, hadi ayıp olmasın, Space Marine'in en büyük düşmanı olan Chaos'a da bir oyun yapalım deyip Chaos Rising'i çıkardılar. O oyunda da hem Space Marine hem de Chaos ırkıyla oynayabiliyorduk(daha o oyunları oynamadım, ama oynayacağım bir ara. :D). En son Retrubition'ı çıkardılar, onda da birden fazla ırk vardı, Orks, Inquisitor falan. Ama onun da ana teması Space Marine'e dayalıydı sanırım. Trailer'ında bile Blood Raven Chapter'ından bir eleman konuşuyordu. Gabriel Angelos'tu galiba konuşan. Dark Crusade'de ve Soul Storm'da, Eliphas the Inheritor'ı seslendiren adam seslendirmiş bu elemanı. Eliphas'a da tam bir aptal, barbar sesini layık görmüşler. Chaos Rising'te anırıyordu mal mal. Benim o adamı sevmemin en büyük nedenlerinden birisi, ilk olarak zırhı, ikinci olarak da sesiydi. Dark Crusade oynayanlar bilir. Oynamayanlar da şu videodaki konuşmaları dinlesinler. http://www.youtube.com/watch?v=lRlYSE6kWAg Şimdi de Space Marine'e özel oyun çıkarmayı bırakmışlar, Chapterlar için oyun çıkarır olmuşlar. Space Marine oyunundan sonra, TPS türünde Chaos'a özel bir oyunun da çıkarılmasını beklerdim ben en azından. Her neyse video hakkında yorum yapayım. Oyunun grafiklerini beğendim, grafikler güzel görünüyor. Ama silahlardan çıkan kurşunlar abartılı derecede büyük ve göze çarpıyor. Normalde bir silahtan çıkan kurşun ne kadar büyük olursa olsun, namludan çıkış hızından dolayı gözle görülemez. Hani şimdiye kadar hiç silah kullanmadım ama bunu tahmin etmesi çok da zor olmasa gerek. Kurşunlar çok göze batıyor ve güzel olmamış. Onun dışında oyun güzel olacak gibi. Ama Khornite askerlerini iki vuruşta deviriyor Space Wolf Chapter'ındaki elemanlar. Khornite askerler genelde güçlü olur benim bildiğim kadarıyla, normalde o askerlerin yemesi lazım Space Wolf Chapter'ındaki herhangi bir askeri. :D Oyun bu yılın 2. çeyreğinde çıkacak sanırım. Q2 2014 yazıyor videonun sonunda. Warhammer 40K: Space Hulk: Deathwing: Sitesi: http://spacehulk-deathwing.com/ Teaser Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=0Nr1zMtEsJQ Teaser'dan pek bir şey anlaşılmıyor. Tanıtım amaçlı çekilmiş zaten, adından anlaşıldığı gibi. Umarım bu oyun geçen sene çıkan Space Hulk gibi olmaz. O oyunu hiç beğenmemiştim, videolarından izlediğim kadarıyla. 4-5 tane askeri arka arkaya sıralayıp, kapının arkasına diziyordunuz, sonra alienların üzerine salıyordunuz falan. Hiç beğenmedim. Warhammer 40K: Carnage: Google'a yazınca şöyle bir site çıkıyor: http://www.roadhouseinteractive.com/portfolio/warhammer-2/ Bu da gameplay videosu: http://www.youtube.com/watch?v=Hvajtlifmpc Space Marine'deki Kill Team'e benzettim ben bu oyunu. Böyle kamera açısı uzaktan çekmiş falan, survivor modunda bir oyun. Ve pek beğenmedim. Kılıcı hep aynı sallıyor Space Marine. Bir de bu tarz böyle küçük oyun gibi oyunları sevmiyorum. Hani tablete falan çıkan bu tarz oyunları. Warhammer 40K: Storm of Vengeance: Oyun Steam'e düşmüş beta olarak. Oyunu satın alabiliyorsunuz şu an. http://store.steampowered.com/app/254650/ Bu oyunu da hiç beğenmedim. Karşılıklı asker, tank falan dizip, amaçsızca savaştırıyorsunuz falan, tarzım değil. Yalnız ben şuna şaşırdım. Geçen seneden beri Warhammer 40K: Armageddon'un adı geçmesine rağmen, -hem Wikipedia sayfasında geçiyordu, hem de Google'dan aratınca hakkında bilgi bulunabiliyordu.- bu oyun hakkında tek bir trailer bile yokken, daha Wikipedia'da yeni yeni adının geçiyor olmasına rağmen, nasıl oluyor da bu oyunlar çok yakın bir zamanda çıkacak duruma geliyor anlamıyorum. Oyun hakkında trailer falan her şey var ve yakında çıkacak da. Hadi Carnage ile Storm of Vengeance'ı anlarım, onlar ufak oyunlar da, Space Wolf falan ufak oyun da değil. :D Belki tüm bu oyunlar hakkında çeşitli sitelerde bilgiler vardı, hatta belki duyuruları da yapıldı fakat bizim haberimiz olmadı. Ama öyle bir şey olsa burdaki adamların haberi olurdu ve buraya yazarlardı herhalde. Oyunların adlarını öğrendiğim Wikipedia sayfası: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_Workshop_video_games Sadece 40K ile ilgili değil, Warhammer Fantasy hakkında yapılan oyunların adları da yazıyor. Bütün Games Workshop oyunları yazıyor kısaca. Elemanlar şimdiye kadar sadece Warhammer hakkında oyun çıkarmış. :D GokTuRK said: topic diyorsun warhammer ile ilgili en ufak bilgin yok abi bilmediğin şeyi yazıp duruyorsun. Bak bu sefer bilmediğim şeyi yazmadım, insanlara bu sene çıkacak olan oyunların adlarını saydım ve trailer'ı olanlar hakkında kendi yorumumu da yaptım. Bunun için lore bilmeye gerek yok. Ama tabii yine bu yaptığım yorumu kimse görmeyecek ve iplemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 yazuach said: Yarın pre-alpha gameplay videosu geliyormuş. Bu sadece basit bi demo. Aynı şeyi biz yazınca kimse iplemez, ama yazuach yazınca yorumlar peş peşe gelir. Taa bundan ne kadar zaman önce, kaç sayfa önce oyundan ufak bir gameplay'in de bulunduğu bir video koymuştum, hangi dakika ve saniyede çıktığını da yazmıştım ama kimse iplememişti. Video hakkında yorum yapmak gerekirse, grafikleri yetersiz buldum. Space Marine'e benziyor grafikleri. 2015'in sonunda çıkacak olan bir oyunda, hele hele yeni konsollara da çıkarılacak olan bir oyunda ben Unreal Engine 4 grafik motorunun kullanılmasını beklerdim. Dark Millennium'un grafikleri bile daha iyiydi. Hedef göstergesi çok büyük olmuş ayrıca, beğenmedim. Ama Chaos Space Marine'in sırtındaki kurukafaları beğendim. Güzel durmuş. :D Ayrıca videoyu neden direk Behaviour Interactive elemanları değil de mmorpg.com elemanları çekmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 dreagloth said: 2008 den beri konusu var oyunun adamlar hala pre-alpha pesinde 2008'den beri konusu var? Eternal Crusade'in? Oha abartma. Hiçbir oyunun yapımı 6 yıl sürmez. Eternal Crusade ile ilgili haberler ilk 2013'ün Haziran ayında falan çıktı. Dark Millennium'un 2009'da mı 2010'da mı ne açılmış bir konusu vardı diye hatırlıyorum. Ama Eternal Crusade ile ilgili haberler daha yeni çıktı. Ha eğer 2008'den beri konusu var dediğin olay 40K evreni hakkında bir mmo çıkarılmasıysa o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 @DA2019 ve @bingildak Oyunun Space Marine tarzında olacağı önceden söylenmişti zaten. c/p ne oluyor bu arada bingildak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 GokTuRK said: ya çıksın da nasıl çıkarsa çıksın ben ölene kadar oynarım... IMPERATOR REX Aynen, ben de oynarım da, pre-alpha videosunu ilk izlediğimde oyunu pek beğenmemiştim. Şimdi tekrar izleyince yorumumu yapıcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 yazuach said: Aha dün dediğim video. Eklediler sonunda..; Videoyu izledim. Space Marine'in elindeki Chainsaw'ı beğenmedim. Space Marine oyunundaki daha güzeldi, daha gerçekçi duruyordu. Bu incecik olmuş, hiç güzel değil. Ayrıca kabzasını çok büyük yapmışlar, Chainsaw'ın yarısı kadar nerdeyse. Daha sonra saldırı animasyonlarını da beğenmedim. Space Marine'in, Chainsaw'ı sallayış şeklini falan. Yine Space Marine oyununda daha iyiydi saldırı animasyonları. Daha sonra, Space Marine'in sırtındaki jetpack de sanki boyanmamış, tam modellenmemiş, eksik kalmış, bug oluşmuş da renkleri çıkmamış gibi durmuş. Öyle acayip bir beyaza boyamışlar jetpacki. Jetpack'den çıkan alevleri de beğenmedim, çok saçma ve yapmacık durmuş. Yalnız hasar aldığın zaman etrafta çıkan Crysis'ten fırlamış gözenekler ve ekrana sıçrayan kan falan hoş durmuş. Bir de oyunda direk ölme olayı yok galiba, biraz hasar alınca yaralanmış olarak görünüyorsun. Belki oyunda iyileşme olayı falan vardır bir süre sonra. Zaten vardır da yani, bu bildiğimiz gibi bekleyince can dolan cinsten değil de, canımızın tamamı azaldığında, ya da canımız çok az kaldığında -canın tamamının azalması bosslar'ın canını tamamen tükettiğimizde kaçarlar ya, ordan aklıma geldi. (:P)- oyunun bize kurtulma şansı vermesi gibi olabilir. Mesela Borderlands'te canımızın tamamı azaldığında oyun bize biraz can veriyordu hatırladığım kadarıyla. Oynamayalı bayağı oldu. Daha sonra yere düşüyorduk, eğer karşımızdaki düşmanı indirirsek yerden kalkabiliyorduk. İndiremezsek canımız azalmaya devam ediyordu ve ölüyorduk. Bir de adam mallık yaptı, karşıdaki Chaos Space Marine adama saydırırken, adam mal gibi durdu. Konuşmasına odaklanmıştı herhalde. :D Bir de karşıdaki vuran Chaos elemanı nereden vuruyor öyle? Bana çok uzaktan vuruyor gibi geldi. Yani o mesafeden Chainsaw ile vurması imkansız. Herhalde karşıda Bolter'la falan ateş eden başka bir Chaos elemanı var, o yüzden hasar alıyor bizim eleman. Ha bir de oyunda bug oluşuyor bizim eleman yaralanıp yere düşünce. Diğer Space Marineler'den biri ayaklarını hareket ettirmeden, yere sürttüre sürttüre gidiyor. Ha bir de texture'lar bana çok dümdüz geldi, grafiklerden mi kısmışlar, yoksa tam modlamamışlar mı anlamadım. Animasyonlara yine gözüm takıldı. Adam sanki gecikmeli savuruyor Chainsaw'ı. Bir de karşıdaki kırmızı zırhlı Chaos Space Marine'in gözündeki yeşil ışık çok yapmacık durmuş ve boynuzlarını da beğenmedim. Nerede bizim o kıvrık boynuzlu Chaos Space Marineler'imiz Ayrıca Bolter'dan çıkan ateş efektini de beğenmedim, o da çok yapmacık durmuş. Jetpack'le zıplayıp, duvardan kendini ittirme olayı da hoş durmuş. :D Bir de havada kendini yukarı doğru ittirme olayı var, o saçma olmuş. Fantastik oyun değil ki bu süper kahramanların olduğu, havada 2 kere zıplama veya kendini ittirme olsun. Hadi Spiderman gibi fantastik karakterlerin olduğu oyunlarda bu tür özellikler oluyor, ama Warhammer 40K gibi, gerçekçi savaşları konu alan bir evrende bu tür şeylerin olması saçma olmuş. Bu arada bir şey daha farkettim, etraftaki bütün kutularda "GRAYBOX" yazıyor. Bu da oyunun tam modlanmadığını gösterir. Yani öylesine üstünkörü, fazla uğraşmadan çekmişler videoyu. Eleman yaralanınca üzerinden çıkan kanlar çok gerçekçi olmuş, çok beğendim onu. Monitöre saçılan kanlar gibi yapmacık durmamış. Sonra Bolter'dan çıkan kurşun izlerini de beğenmedim. Kutunun üzerine çıkma olayı da güzel olmuş bu arada. Kutunun üzerine çıkmak için jetpack'le hayvan gibi zıplayıp, kutunun üzerine düşmeyi denk getirmeye gerek kalmıyor böylece. Ayrıca açık alanda, açık hedef olduğunuz yerlerde yakın dövüşe girmek riskli bence. Çünkü karşınızdaki elemana Chainsaw darbeleri indirirken, etrafta size ateş eden kişiden gelen kurşunları farketmeniz kolay olmuyor. Çünkü karşınızdaki düşmana indirdiğiniz Chainsaw darbelerine ve onu öldürmeye odaklanıyorsunuz. Bence en iyisi, açık alandayken uzağa bir köşeye pusup, etraftaki düşmanlara uzaktan ateş etmek. Mesela videonun 6. dakikasında bizim eleman uzaktaki yakın dövüşe giren bir Chaos Space Marine'e ateş ediyor. Onun dışında, yine 6. dakikalardaki Dark Angel'ın kafalığının ortasındaki çıkıntıyı beğendim. :D Adamlar saldırırken sürekli ayaklarını hareket ettirmeden ileri gidiyorlar, normalde yürürken de oluyor bu olay. Bug sanırım. Oyunda çok bug var. Adam her spawn olduğunda sürekli kafasında bir Space Marine oluyor. :D Adam sürekli farklı classlarla oynuyor. Spawn olurken herhangi bir class seçmek gibi bir işlem de yapmıyor. Bazen jetpackli classla oynuyor, bazen elinde sadece ufak bıçak olan classla oynuyor, bazen de bildiğimiz, sırtında çantası olan Assault tipi classla oynuyor. Bu oyunda class olayı Space Marine'deki gibi karakter yaratıp, onu özelleştirerek, skill ağacını kendimiz belirleyerek olmayacak mıydı? Burda sanki Warrock gibi mmofpsler'de olduğu gibi spawn olurken class seçiyor adam anlık. Class seçerken, bir işlem de yapmıyor. Acaba video falan mı kesmişler, tam dikkatli izlemedim uykulu olduğum için. Aha işte adam 5:14'te hiçbir işlem yapmadan, farklı classla spawn oluyor. He bir de bu videoda, önceki demodaki gibi değil hedef göstergesi. Öbür videodaki hedef göstergesinin etrafındaki dairenin çapı çok büyüktü, bundakinde belirgin bile değil. Ha bir de sürekli sanki karşıdan bomba geliyormuş gibi bir simge çıkıyor ekranda. 10:26'da da çıkıyor çok kısa bir süreliğine. Oyunun başlarında sürekli çıkıyor hatta. Yaralanınca ortada birden beliren kırmızı simgeyi de garip buldum ayrıca. Hani çıktıktan sonra Wounded yazısı çıkan. 11. dakikadan sonra Chaos Space Marinele de oynuyor bizim eleman -hele şükür. :D-. Bundan sonra anlıyoruz ki, bu oyunda ileriye doğru, geriye doğru kendini ittirerek atlama olayı varmış. Space Marine ile oynarken ileri, geri atlama olayını göstermiyor bizim eleman. Ulan, can ve armor barını yeni farkettim, videoyu 11 dakika izledikten sonra. Tam da en görünmeyecek yere koymuş adamlar, sol alt köşeye. İnsan Space Marine'deki tepeye koyar ki belli olsun. Milletin işi gücü yok kafasını direk ekranın en dip köşesine mi sokacak HP/Armor'una bakmak için. Bıçak kullanırkenki saldırı animasyonlarını da beğenmedim. Bıçak mı sallıyorsun, yumruk mu atıyorsun be adam? Videoyu 12:14. dakikaya alırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Adam bıçağın keskin tarafıyla vurmuyor, elinin tersiyle vuruyor resmen. asdasdasasd Armor bir süre bekledikten sonra tekrar doluyor, acaba HP doldurmak için napmak lazım? Pot falan mı var acaba veya yerden sağlık paketi falan mı almak gerekiyor HP'nin dolması için. Space Marine'in multiplayer'ında bekleyince can kendi kendine doluyordu. Single Player'ında ise canı doldurmak için orkları sersemletip, E tuşuna basarak öldürmek, aksiyon yapma gerekiyordu. Öylelikle doluyordu HP. Tabi Ork ordusu içinde bunu yapınca, armordan eser kalmıyordu, canınız dolarken, aynı oranda da azalıyordu. Yani bir işe yaramıyordu can doldurmak. :D Aha, 13. dakikada tam da tahmin ettiğim şey oluyor. Öldürülen düşmandan HP geri kazanılıyor. İyi de bu riskli. HP %1 kaldıysa, sadece armorla düşmanı indirmek çok zor. Onu indireceksin de sonra HP yenileyeceksin falan. Adam da Wounded pozisyonundaydı. Takım arkadaşı Space Marine'e execute yaptı, bizim eleman da HP'sini geri kazandı bıçağıyla bir şeyler yaparak. Bunu yaparken aşağıda Getting Rescued diye bir yazı belirdi. Neredeyse HP'sinin yarısını kazandı ama kazandığı HP birden yarıya indi, çeyrek HP'si kaldı bizim elemanın. :D Yarı HP neyse de, çeyrek HP çok az ya. Bu da bir bug herhalde, HP baştan yarıya kadar çıkarken, sonra çeyreğe düşüyor. Yahu adam ne güzel oynamaya devam ediyormuş, videoyu yarıda kesmişler iyi mi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Certhas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 abi konuyu mahvettin spamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Sonraki 40.sayfa (Toplam 67 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri MMO Genel Warhammer 40k Online
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Wolas said: işte öle yani dün yine filmi indirdim izledim falan . gelsede oynasak oyunu. gaza geldim bu aralar gidip masaüstü oynuycam oversoulda Oversoul neresi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 yazuach said: Warhammer Online bölümünü Warhammer 40k yapın. O bölüm boşa gitmesin yazık... (:P) 40K falan değil, direk Eternal Crusade yapsınlar. Tabi oyun çıkınca yapmak lazım, daha oyunun çıkıp çıkmayacağı kesin değil. İptal falan olur, boşa açılmış olmasın bölüm. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 RRa said: ileride yine warhammer ile ilgili bam başka bir oyun gelebilir Keşke adını falan da yazsaydın. Neyse belki bilmiyorsundur. 1 tane değil, 5 tane oyun gelmesi bekleniyor bu sene Warhammer 40K ile ilgili. Warhammer 40K: Armageddon (Geçen seneden beri yazıyordu Wikipedia sayfasında, bu oyunun 2014'te çıkacağı) Warhammer 40K: Space Wolf (Wikipedia'nın sayfasında geçenlerde rastladım bu oyuna. Hatta senin bu mesajı yazmandan önce görmüştüm. :D) Warhammer 40K: Space Hulk: Deathwing (Wikipedia'da başına Warhammer 40K yazmamışlar ama yine 40K evreniyle alakalı olması lazım, Space Hulk'lar o evrenden çünkü.) Warhammer 40K: Carnage Warhammer 40K: Storm of Vengeance Bir de Eternal Crusade yazıyor en sonda, onu hepimiz biliyoruz zaten. Oyunlar hakkında yorum da yapayım. Warhammer 40K: Armageddon: Geçen seneden beri Wikipedia'da adının geçiyor olmasına rağmen oyun hakkında hala trailer falan çıkmamış. Warhammer 40K: Space Wolf: Sitesi şu: http://spacewolf-game.com/ Her ne kadar sitesinde videosu olsa da, ben videosunun linkini de atayım. http://www.youtube.com/watch?v=jY_FP7rKtjw Şu son zamanlarda Space Marinelerle ilgili çok fazla Warhammer oyunu çıkmaya başladı. Önce Dawn of War 2 çıktı, sadece Space Marine ırkıyla oynayabiliyorduk. Ardından, hadi ayıp olmasın, Space Marine'in en büyük düşmanı olan Chaos'a da bir oyun yapalım deyip Chaos Rising'i çıkardılar. O oyunda da hem Space Marine hem de Chaos ırkıyla oynayabiliyorduk(daha o oyunları oynamadım, ama oynayacağım bir ara. :D). En son Retrubition'ı çıkardılar, onda da birden fazla ırk vardı, Orks, Inquisitor falan. Ama onun da ana teması Space Marine'e dayalıydı sanırım. Trailer'ında bile Blood Raven Chapter'ından bir eleman konuşuyordu. Gabriel Angelos'tu galiba konuşan. Dark Crusade'de ve Soul Storm'da, Eliphas the Inheritor'ı seslendiren adam seslendirmiş bu elemanı. Eliphas'a da tam bir aptal, barbar sesini layık görmüşler. Chaos Rising'te anırıyordu mal mal. Benim o adamı sevmemin en büyük nedenlerinden birisi, ilk olarak zırhı, ikinci olarak da sesiydi. Dark Crusade oynayanlar bilir. Oynamayanlar da şu videodaki konuşmaları dinlesinler. http://www.youtube.com/watch?v=lRlYSE6kWAg Şimdi de Space Marine'e özel oyun çıkarmayı bırakmışlar, Chapterlar için oyun çıkarır olmuşlar. Space Marine oyunundan sonra, TPS türünde Chaos'a özel bir oyunun da çıkarılmasını beklerdim ben en azından. Her neyse video hakkında yorum yapayım. Oyunun grafiklerini beğendim, grafikler güzel görünüyor. Ama silahlardan çıkan kurşunlar abartılı derecede büyük ve göze çarpıyor. Normalde bir silahtan çıkan kurşun ne kadar büyük olursa olsun, namludan çıkış hızından dolayı gözle görülemez. Hani şimdiye kadar hiç silah kullanmadım ama bunu tahmin etmesi çok da zor olmasa gerek. Kurşunlar çok göze batıyor ve güzel olmamış. Onun dışında oyun güzel olacak gibi. Ama Khornite askerlerini iki vuruşta deviriyor Space Wolf Chapter'ındaki elemanlar. Khornite askerler genelde güçlü olur benim bildiğim kadarıyla, normalde o askerlerin yemesi lazım Space Wolf Chapter'ındaki herhangi bir askeri. :D Oyun bu yılın 2. çeyreğinde çıkacak sanırım. Q2 2014 yazıyor videonun sonunda. Warhammer 40K: Space Hulk: Deathwing: Sitesi: http://spacehulk-deathwing.com/ Teaser Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=0Nr1zMtEsJQ Teaser'dan pek bir şey anlaşılmıyor. Tanıtım amaçlı çekilmiş zaten, adından anlaşıldığı gibi. Umarım bu oyun geçen sene çıkan Space Hulk gibi olmaz. O oyunu hiç beğenmemiştim, videolarından izlediğim kadarıyla. 4-5 tane askeri arka arkaya sıralayıp, kapının arkasına diziyordunuz, sonra alienların üzerine salıyordunuz falan. Hiç beğenmedim. Warhammer 40K: Carnage: Google'a yazınca şöyle bir site çıkıyor: http://www.roadhouseinteractive.com/portfolio/warhammer-2/ Bu da gameplay videosu: http://www.youtube.com/watch?v=Hvajtlifmpc Space Marine'deki Kill Team'e benzettim ben bu oyunu. Böyle kamera açısı uzaktan çekmiş falan, survivor modunda bir oyun. Ve pek beğenmedim. Kılıcı hep aynı sallıyor Space Marine. Bir de bu tarz böyle küçük oyun gibi oyunları sevmiyorum. Hani tablete falan çıkan bu tarz oyunları. Warhammer 40K: Storm of Vengeance: Oyun Steam'e düşmüş beta olarak. Oyunu satın alabiliyorsunuz şu an. http://store.steampowered.com/app/254650/ Bu oyunu da hiç beğenmedim. Karşılıklı asker, tank falan dizip, amaçsızca savaştırıyorsunuz falan, tarzım değil. Yalnız ben şuna şaşırdım. Geçen seneden beri Warhammer 40K: Armageddon'un adı geçmesine rağmen, -hem Wikipedia sayfasında geçiyordu, hem de Google'dan aratınca hakkında bilgi bulunabiliyordu.- bu oyun hakkında tek bir trailer bile yokken, daha Wikipedia'da yeni yeni adının geçiyor olmasına rağmen, nasıl oluyor da bu oyunlar çok yakın bir zamanda çıkacak duruma geliyor anlamıyorum. Oyun hakkında trailer falan her şey var ve yakında çıkacak da. Hadi Carnage ile Storm of Vengeance'ı anlarım, onlar ufak oyunlar da, Space Wolf falan ufak oyun da değil. :D Belki tüm bu oyunlar hakkında çeşitli sitelerde bilgiler vardı, hatta belki duyuruları da yapıldı fakat bizim haberimiz olmadı. Ama öyle bir şey olsa burdaki adamların haberi olurdu ve buraya yazarlardı herhalde. Oyunların adlarını öğrendiğim Wikipedia sayfası: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_Workshop_video_games Sadece 40K ile ilgili değil, Warhammer Fantasy hakkında yapılan oyunların adları da yazıyor. Bütün Games Workshop oyunları yazıyor kısaca. Elemanlar şimdiye kadar sadece Warhammer hakkında oyun çıkarmış. :D GokTuRK said: topic diyorsun warhammer ile ilgili en ufak bilgin yok abi bilmediğin şeyi yazıp duruyorsun. Bak bu sefer bilmediğim şeyi yazmadım, insanlara bu sene çıkacak olan oyunların adlarını saydım ve trailer'ı olanlar hakkında kendi yorumumu da yaptım. Bunun için lore bilmeye gerek yok. Ama tabii yine bu yaptığım yorumu kimse görmeyecek ve iplemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 yazuach said: Yarın pre-alpha gameplay videosu geliyormuş. Bu sadece basit bi demo. Aynı şeyi biz yazınca kimse iplemez, ama yazuach yazınca yorumlar peş peşe gelir. Taa bundan ne kadar zaman önce, kaç sayfa önce oyundan ufak bir gameplay'in de bulunduğu bir video koymuştum, hangi dakika ve saniyede çıktığını da yazmıştım ama kimse iplememişti. Video hakkında yorum yapmak gerekirse, grafikleri yetersiz buldum. Space Marine'e benziyor grafikleri. 2015'in sonunda çıkacak olan bir oyunda, hele hele yeni konsollara da çıkarılacak olan bir oyunda ben Unreal Engine 4 grafik motorunun kullanılmasını beklerdim. Dark Millennium'un grafikleri bile daha iyiydi. Hedef göstergesi çok büyük olmuş ayrıca, beğenmedim. Ama Chaos Space Marine'in sırtındaki kurukafaları beğendim. Güzel durmuş. :D Ayrıca videoyu neden direk Behaviour Interactive elemanları değil de mmorpg.com elemanları çekmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 dreagloth said: 2008 den beri konusu var oyunun adamlar hala pre-alpha pesinde 2008'den beri konusu var? Eternal Crusade'in? Oha abartma. Hiçbir oyunun yapımı 6 yıl sürmez. Eternal Crusade ile ilgili haberler ilk 2013'ün Haziran ayında falan çıktı. Dark Millennium'un 2009'da mı 2010'da mı ne açılmış bir konusu vardı diye hatırlıyorum. Ama Eternal Crusade ile ilgili haberler daha yeni çıktı. Ha eğer 2008'den beri konusu var dediğin olay 40K evreni hakkında bir mmo çıkarılmasıysa o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 @DA2019 ve @bingildak Oyunun Space Marine tarzında olacağı önceden söylenmişti zaten. c/p ne oluyor bu arada bingildak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 GokTuRK said: ya çıksın da nasıl çıkarsa çıksın ben ölene kadar oynarım... IMPERATOR REX Aynen, ben de oynarım da, pre-alpha videosunu ilk izlediğimde oyunu pek beğenmemiştim. Şimdi tekrar izleyince yorumumu yapıcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 yazuach said: Aha dün dediğim video. Eklediler sonunda..; Videoyu izledim. Space Marine'in elindeki Chainsaw'ı beğenmedim. Space Marine oyunundaki daha güzeldi, daha gerçekçi duruyordu. Bu incecik olmuş, hiç güzel değil. Ayrıca kabzasını çok büyük yapmışlar, Chainsaw'ın yarısı kadar nerdeyse. Daha sonra saldırı animasyonlarını da beğenmedim. Space Marine'in, Chainsaw'ı sallayış şeklini falan. Yine Space Marine oyununda daha iyiydi saldırı animasyonları. Daha sonra, Space Marine'in sırtındaki jetpack de sanki boyanmamış, tam modellenmemiş, eksik kalmış, bug oluşmuş da renkleri çıkmamış gibi durmuş. Öyle acayip bir beyaza boyamışlar jetpacki. Jetpack'den çıkan alevleri de beğenmedim, çok saçma ve yapmacık durmuş. Yalnız hasar aldığın zaman etrafta çıkan Crysis'ten fırlamış gözenekler ve ekrana sıçrayan kan falan hoş durmuş. Bir de oyunda direk ölme olayı yok galiba, biraz hasar alınca yaralanmış olarak görünüyorsun. Belki oyunda iyileşme olayı falan vardır bir süre sonra. Zaten vardır da yani, bu bildiğimiz gibi bekleyince can dolan cinsten değil de, canımızın tamamı azaldığında, ya da canımız çok az kaldığında -canın tamamının azalması bosslar'ın canını tamamen tükettiğimizde kaçarlar ya, ordan aklıma geldi. (:P)- oyunun bize kurtulma şansı vermesi gibi olabilir. Mesela Borderlands'te canımızın tamamı azaldığında oyun bize biraz can veriyordu hatırladığım kadarıyla. Oynamayalı bayağı oldu. Daha sonra yere düşüyorduk, eğer karşımızdaki düşmanı indirirsek yerden kalkabiliyorduk. İndiremezsek canımız azalmaya devam ediyordu ve ölüyorduk. Bir de adam mallık yaptı, karşıdaki Chaos Space Marine adama saydırırken, adam mal gibi durdu. Konuşmasına odaklanmıştı herhalde. :D Bir de karşıdaki vuran Chaos elemanı nereden vuruyor öyle? Bana çok uzaktan vuruyor gibi geldi. Yani o mesafeden Chainsaw ile vurması imkansız. Herhalde karşıda Bolter'la falan ateş eden başka bir Chaos elemanı var, o yüzden hasar alıyor bizim eleman. Ha bir de oyunda bug oluşuyor bizim eleman yaralanıp yere düşünce. Diğer Space Marineler'den biri ayaklarını hareket ettirmeden, yere sürttüre sürttüre gidiyor. Ha bir de texture'lar bana çok dümdüz geldi, grafiklerden mi kısmışlar, yoksa tam modlamamışlar mı anlamadım. Animasyonlara yine gözüm takıldı. Adam sanki gecikmeli savuruyor Chainsaw'ı. Bir de karşıdaki kırmızı zırhlı Chaos Space Marine'in gözündeki yeşil ışık çok yapmacık durmuş ve boynuzlarını da beğenmedim. Nerede bizim o kıvrık boynuzlu Chaos Space Marineler'imiz Ayrıca Bolter'dan çıkan ateş efektini de beğenmedim, o da çok yapmacık durmuş. Jetpack'le zıplayıp, duvardan kendini ittirme olayı da hoş durmuş. :D Bir de havada kendini yukarı doğru ittirme olayı var, o saçma olmuş. Fantastik oyun değil ki bu süper kahramanların olduğu, havada 2 kere zıplama veya kendini ittirme olsun. Hadi Spiderman gibi fantastik karakterlerin olduğu oyunlarda bu tür özellikler oluyor, ama Warhammer 40K gibi, gerçekçi savaşları konu alan bir evrende bu tür şeylerin olması saçma olmuş. Bu arada bir şey daha farkettim, etraftaki bütün kutularda "GRAYBOX" yazıyor. Bu da oyunun tam modlanmadığını gösterir. Yani öylesine üstünkörü, fazla uğraşmadan çekmişler videoyu. Eleman yaralanınca üzerinden çıkan kanlar çok gerçekçi olmuş, çok beğendim onu. Monitöre saçılan kanlar gibi yapmacık durmamış. Sonra Bolter'dan çıkan kurşun izlerini de beğenmedim. Kutunun üzerine çıkma olayı da güzel olmuş bu arada. Kutunun üzerine çıkmak için jetpack'le hayvan gibi zıplayıp, kutunun üzerine düşmeyi denk getirmeye gerek kalmıyor böylece. Ayrıca açık alanda, açık hedef olduğunuz yerlerde yakın dövüşe girmek riskli bence. Çünkü karşınızdaki elemana Chainsaw darbeleri indirirken, etrafta size ateş eden kişiden gelen kurşunları farketmeniz kolay olmuyor. Çünkü karşınızdaki düşmana indirdiğiniz Chainsaw darbelerine ve onu öldürmeye odaklanıyorsunuz. Bence en iyisi, açık alandayken uzağa bir köşeye pusup, etraftaki düşmanlara uzaktan ateş etmek. Mesela videonun 6. dakikasında bizim eleman uzaktaki yakın dövüşe giren bir Chaos Space Marine'e ateş ediyor. Onun dışında, yine 6. dakikalardaki Dark Angel'ın kafalığının ortasındaki çıkıntıyı beğendim. :D Adamlar saldırırken sürekli ayaklarını hareket ettirmeden ileri gidiyorlar, normalde yürürken de oluyor bu olay. Bug sanırım. Oyunda çok bug var. Adam her spawn olduğunda sürekli kafasında bir Space Marine oluyor. :D Adam sürekli farklı classlarla oynuyor. Spawn olurken herhangi bir class seçmek gibi bir işlem de yapmıyor. Bazen jetpackli classla oynuyor, bazen elinde sadece ufak bıçak olan classla oynuyor, bazen de bildiğimiz, sırtında çantası olan Assault tipi classla oynuyor. Bu oyunda class olayı Space Marine'deki gibi karakter yaratıp, onu özelleştirerek, skill ağacını kendimiz belirleyerek olmayacak mıydı? Burda sanki Warrock gibi mmofpsler'de olduğu gibi spawn olurken class seçiyor adam anlık. Class seçerken, bir işlem de yapmıyor. Acaba video falan mı kesmişler, tam dikkatli izlemedim uykulu olduğum için. Aha işte adam 5:14'te hiçbir işlem yapmadan, farklı classla spawn oluyor. He bir de bu videoda, önceki demodaki gibi değil hedef göstergesi. Öbür videodaki hedef göstergesinin etrafındaki dairenin çapı çok büyüktü, bundakinde belirgin bile değil. Ha bir de sürekli sanki karşıdan bomba geliyormuş gibi bir simge çıkıyor ekranda. 10:26'da da çıkıyor çok kısa bir süreliğine. Oyunun başlarında sürekli çıkıyor hatta. Yaralanınca ortada birden beliren kırmızı simgeyi de garip buldum ayrıca. Hani çıktıktan sonra Wounded yazısı çıkan. 11. dakikadan sonra Chaos Space Marinele de oynuyor bizim eleman -hele şükür. :D-. Bundan sonra anlıyoruz ki, bu oyunda ileriye doğru, geriye doğru kendini ittirerek atlama olayı varmış. Space Marine ile oynarken ileri, geri atlama olayını göstermiyor bizim eleman. Ulan, can ve armor barını yeni farkettim, videoyu 11 dakika izledikten sonra. Tam da en görünmeyecek yere koymuş adamlar, sol alt köşeye. İnsan Space Marine'deki tepeye koyar ki belli olsun. Milletin işi gücü yok kafasını direk ekranın en dip köşesine mi sokacak HP/Armor'una bakmak için. Bıçak kullanırkenki saldırı animasyonlarını da beğenmedim. Bıçak mı sallıyorsun, yumruk mu atıyorsun be adam? Videoyu 12:14. dakikaya alırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Adam bıçağın keskin tarafıyla vurmuyor, elinin tersiyle vuruyor resmen. asdasdasasd Armor bir süre bekledikten sonra tekrar doluyor, acaba HP doldurmak için napmak lazım? Pot falan mı var acaba veya yerden sağlık paketi falan mı almak gerekiyor HP'nin dolması için. Space Marine'in multiplayer'ında bekleyince can kendi kendine doluyordu. Single Player'ında ise canı doldurmak için orkları sersemletip, E tuşuna basarak öldürmek, aksiyon yapma gerekiyordu. Öylelikle doluyordu HP. Tabi Ork ordusu içinde bunu yapınca, armordan eser kalmıyordu, canınız dolarken, aynı oranda da azalıyordu. Yani bir işe yaramıyordu can doldurmak. :D Aha, 13. dakikada tam da tahmin ettiğim şey oluyor. Öldürülen düşmandan HP geri kazanılıyor. İyi de bu riskli. HP %1 kaldıysa, sadece armorla düşmanı indirmek çok zor. Onu indireceksin de sonra HP yenileyeceksin falan. Adam da Wounded pozisyonundaydı. Takım arkadaşı Space Marine'e execute yaptı, bizim eleman da HP'sini geri kazandı bıçağıyla bir şeyler yaparak. Bunu yaparken aşağıda Getting Rescued diye bir yazı belirdi. Neredeyse HP'sinin yarısını kazandı ama kazandığı HP birden yarıya indi, çeyrek HP'si kaldı bizim elemanın. :D Yarı HP neyse de, çeyrek HP çok az ya. Bu da bir bug herhalde, HP baştan yarıya kadar çıkarken, sonra çeyreğe düşüyor. Yahu adam ne güzel oynamaya devam ediyormuş, videoyu yarıda kesmişler iyi mi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 abi konuyu mahvettin spamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar