Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İddianame Açıklanıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Agarta, Tibet ve Orta-Asya tradisyonlarında sözü edilen, Asya’daki sıradağların içinde bulunduğu ileri sürülen efsanevi bir yer altı organizasyonuna verilen addır.
Atlantis’ten göç eden bilim rahiplerince ya da inisiyelerce kurulmuş, sonradan gizlenme gereği görüp, dağ ve mağara içlerine çekilmiştir. Agartha,Agharta ve Agarthi olarak da yazılır.
Kaynak wikipedia.
Mesaj tarihi:
said:
Örgütün finansörlerinin bir kısmının tutuklandığı bir kısmının da hala yakalanamadığı öğrenildi.

ahahaha
ergenekonun para kasasi

kasasindan olayin buyuklugu anlasiliyor
600 yidlir kasalik yapmaktan adamcagiz voldemort a donmus
Mesaj tarihi:
elaidi said:
600 yıl baya iyi ya.

istanbulu ergenekon fethetmiş.

ehehe bu güzeldi.

Radical said:
Lorem ipsum

burda da latinçe bir iki kelime biliyorum, yeri gelmişken kullanayım havası sezdim =)
Mesaj tarihi:
said:
burda da latinçe bir iki kelime biliyorum, yeri gelmişken kullanayım havası sezdim =)

Lol lorem ipsum bir karakter dizini hahaha
Atıyorum bir site yapıyorsun. www.loremipsum.com a giriyorsun.Kaç paragraf kaç harf yazıyorsun.O sana hazır bir yazı çıkartıyor.
Mesaj tarihi:
Radical said:
said:

Lol lorem ipsum bir karakter dizini hahaha
Atıyorum bir site yapıyorsun. www.loremipsum.com a giriyorsun.Kaç paragraf kaç harf yazıyorsun.O sana hazır bir yazı çıkartıyor.

o zaman bende bir fail sezdim sdf. Eheh eleştiri haklıysa, kaçmam, gebertirim kendimi :D

Bir ara "kinaye yapıyorsun sen" falan diyeceklerine, konudışı patileri modaya kapılıp latince laflar sokuyorlardı birbirine. Orda kaldım ben :D
Mesaj tarihi:
mani said:
Ergenekon iddianamesi ile ilgili ele geçirilen bazı belgelerde örgütün bir tarikatvari olup 600 yıllık geçmişe dayandığı ve tarikatın isminin Agarta yani Ergenekon olduğu ifade edildi.

kitlendim. mavi ekran verdim bi anda. işte budur. 600 yıllık. artık ne var ne yok ergenekon a dahil ederler. zaten kurtuluş savaşıda ergenekoncuların başının altından çıktı yoksa ne güzel manda manda takılacaktık.

Bak bunu diyebilirler ve halkta inanir, gayet olabilir bu.
Mesaj tarihi:
Sir falan "taraf'ta soyle aciklandi..." seklinde yazilar yazip ":)" koyuyor sonuna.

Bu kadar dandik iddianameyi bile savunabiliyorsunuz ya, beyninizi mr.muscle'la mi yikiyorlar nedir? Hangi maddeyi kullaniyorsunuz?

Medeniyet degil hayvanlar alemi olduk.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Sir falan "taraf'ta soyle aciklandi..." seklinde yazilar yazip ":)" koyuyor sonuna.

Bu kadar dandik iddianameyi bile savunabiliyorsunuz ya, beyninizi mr.muscle'la mi yikiyorlar nedir? Hangi maddeyi kullaniyorsunuz?

Medeniyet degil hayvanlar alemi olduk.

heheh sabaha karşı boş konuşma egzersizleri..iddianameyi görmeden dandik demekle, belgeli haberleri kaale almamak arasında gidip gelen bir garip "örtbas" çabası bu sanki..
Mesaj tarihi:
Ergenekon boş çuvaldı, ne buldularsa koydular... Peki şimdi ne yapacaklar?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, Ergenekon iddianamesinin Emekli Oramiral Özden Örnek’e ait olduğu söylenen darbe günlüklerini kapsamadığını açıkladı.
Sadece bu kadar mı?
Hayır... Savcı Zekeriya Öz’ün iddianamesinin
Hrant Dink suikastıyla...
Rahip Santoro’nun katledilmesiyle...
Gazi Mahallesi olaylarıyla...
Ve Malatya’daki yayınevi baskınıyla da ilgisi yokmuş!
Oysa “iktidar muhibbi medya” bunların hepsini Ergenekon’la ilişkilendirip durdu aylardır...
Ama ellerinde kala kala Cumhuriyet’e atılan bombalarla Danıştay baskını kaldı... Bir de Hablemitoğlu cinayeti!
Devir onların devri, her biri para basıyor!
Üçer-beşer televizyonda program yapıp, köşe yazısı yazıyorlar...
Genel yayın yönetmenlerinin ise keyfi gıcır mı gıcır:
İktidara sahip çıkan gazetelerine ya da televizyonlarına reklam yağıyor!
Demem o ki dün bile sadece teknik olarak açıklanan, detaylarını hiç kimsenin bilemeyeceği o iddianame hakkında aylardır atıp tutan bu arkadaşların tek amacı vardı:
Her türlü muhalefeti karalamak, sindirmek!
“Açıklanmamış bir iddianame” bulmuşlar, akıllarına eseni içine dolduruyorlardı...
Hak yediklerini, günaha girdiklerini düşünmeden bastırıp duruyorlardı...
Şimdi onların ruh halini çok merak ediyorum:
Azıcık “insan” olsalar büyük bir üzüntü duyarlardı...
Ya da en azından, “Ya Cumhuriyet’e atılan bombalarla Danıştay bağlantısı da kanıtlanamazsa” diye paniklerlerdi...
Ama göreceksiniz daha düne kadar Ergenekon’un içine Hrant’ı, Santoro’yu, Malatya’yı, Gazi’yi, günlükleri sıkıştırdıklarını unutup, yine avaz avaz bağıracaklar...
Dedim ya devir onların devri...
Para, kaynağı belirsiz musluklardan oluk gibi akıyor!
Haksızlık yapmışlar, günah almışlar ne gam?

Mustafa Mutlu
Mesaj tarihi:
Bu iddianame iyice garip bir hal aldı; darbe planları, Danıştay saldırısı, Hırant Dink suikasti derken Susurlukla falan bağlantılandırılmaya başlandı. Biraz hayalgücüyle her şey her şeye bağlanılabilir; bu burada kalmaz yakında şike iddiaları, arazi mafyası, insan kaçakçılığı gibi konularda önümüze gelir.
Mesaj tarihi:
Soruşturmayı yapan ve iddianameyi hazırlayan sanki gazetelermiş gibi , iddianame boş , dedikleri içinde değil deyip , dağ fare doğurdu , iddianame dandik yazıları hakatten bir hazımsızlık saldırganlığıdır gidiyor.

İddianame açıklanmadı , soruşturmayı yapan savcı , iddianameyi hazırlayan savcı. Ama birileri oturup savcının ya da iddianamenin bulundurmadığı söylemleri iddianamenin ve savcının üzerine atıp işte bu dava boşmuş hölölöy şeklinde saçmasapan konuşmalar yapıp yazılar yazıyorlar. Ne kadar gereksiz ve saçma. Ciddiyetleri sıfır.

Umarım bu iddianamesi sonunda dava açılırsa , doğru düzgün seyrinde gidip adam gibi sonuçlanır. Ozaman bu saçma sapan gazetecilik değil reyting uğruna ağzından kelime sıkan insanların halini göreceğim. Hepsi medyum olmuş hepsi kim suçlu kim suçsuz biliyorlar , dava bile açılmadan hayali diyorlar. Bakalım göreceğiz , suçlamalarmı hayali olucak yoksa bu kişilerin köşe yazılarında dansöz gibi kıvırmalarınımı göreceğiz.
Mesaj tarihi:
Palavranın kralı geldi, ergenekon. hiç bir yerinden tutulamayacak bir sallama örgüt. 20 el bombasıyla nükleer füze yapımına, 2 yıldır hükümeti deviriecekler iddasindan 600 yıllık geömişe kadar çıkardılar. Aslında 600 yılda az oldu 1071'de Anadolu'ya girdik diyim ben size Ergenekon'u o şekilde bir daha düşünün.
  • Yeni Oluştur...