odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 birileri yargıtay cumhuriyet başsavcığılığı kadrosuna veya anayasa mahkemesi üyeliğine atanmak için çok kasmış.önün açık olsun, önün açık olsun türkiye.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 herşeyi başlatan darbe günlükleri değildi ki, soruşturma geçen yıl haziranda başladı, darbe günlükleri zekeriya öz'e daha mart ayında verildi. ne ilginçtir ki bu soruşturma başladığında ortada kapatma davası veya 22 temmuz seçimleri veya türban düzenlemesi de yoktu..ama siz "rövanş" veya "muhaliflere baskı" demeye devam edin tabi. açıklamaya gelince, biraz "gazı almak" için yapılmış gibime geldi, kafa karışıklığını bi nebze olsun gidermek ve hedefe odaklanmak adına yapılmış sanki. "azmettirme" suçundan bahsetmiş olması da önemliydi bence, di mi antimodes52 =)
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 acaba Atatürk nasıl ingilizce konuşuyordu hehe vardı galiba bi ses kayıdı ingilzice konuşurken atatürkün . yanlış mı hatırlıorum
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Evet hiç etkilenmedi zaten ergenekon davası kapatma davasından :D
mani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ergenekon iddianamesi ile ilgili ele geçirilen bazı belgelerde örgütün bir tarikatvari olup 600 yıllık geçmişe dayandığı ve tarikatın isminin Agarta yani Ergenekon olduğu ifade edildi. kitlendim. mavi ekran verdim bi anda. işte budur. 600 yıllık. artık ne var ne yok ergenekon a dahil ederler. zaten kurtuluş savaşıda ergenekoncuların başının altından çıktı yoksa ne güzel manda manda takılacaktık.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 600 yıl mı? kurtlar vadisi gibi illuminati mi çıkacak altından bu işin?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 NTVMSNBC said: ÇOĞU YAYIN VE YORUMLAR GERÇEK DIŞI Soruşturmanın başladığı tarihten itibaren yazılı ve görsel basında örneğine çok az rastlanan bir yoğunlukta soruşturmaya ilişkin bir kısmı gizli olan belge ve bilgilerin yayınlanması suretiyle soruşturmasının gizliliğini ihlal edici yayın ve yorumlar yapıldığını kaydeden Engin, kamuoyunu bilgilendirmenin elbette basının en başta gelen görevi olduğunu ancak bu yayın ve yorumların çok büyük bir bölümünün gerçek dışı olduğunu ifade etti. Bu yayınların ciddi boyutlarda "bilgi kirliliğine" sebebiyet verdiğini ve kamuoyunu yanlış bilgilendirdiğini dile getiren Engin, "Bir çoğu doğru olmayan bu bilgiler, çeşitli kişi ve gruplar tarafından da yanlış yorumlandığı için kamuoyunda yanlış beklentilere yol açmakta, soruşturmanın selametini, şüphelilerin özel yaşam ve temel haklarını ihlal etmekte ve yargı aleyhine de ağır eleştirilere sebebiyet vermektedir" diye konuştu. Başsavcı Engin, basın ve kamuoyundan, gerek devam eden soruşturma safhasında, gerek bundan sonraki yargılanama safhasında, yetkililerin açıklamaları dışındaki bilgilere itibar etmemelerini, soruşturma ve yargılama ile ilgili gereken hassasiyeti göstermelerini istedi. doğmamış bebeğin kıllarıyla uğraşmak ne kadar hoşuna gidiyor birilerinin. biraz sabır.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sir said: herşeyi başlatan darbe günlükleri değildi ki, soruşturma geçen yıl haziranda başladı, darbe günlükleri zekeriya öz'e daha mart ayında verildi. ne ilginçtir ki bu soruşturma başladığında ortada kapatma davası veya 22 temmuz seçimleri veya türban düzenlemesi de yoktu..ama siz "rövanş" veya "muhaliflere baskı" demeye devam edin tabi. açıklamaya gelince, biraz "gazı almak" için yapılmış gibime geldi, kafa karışıklığını bi nebze olsun gidermek ve hedefe odaklanmak adına yapılmış sanki. "azmettirme" suçundan bahsetmiş olması da önemliydi bence, di mi antimodes52 =) Yav sir gözünü seveyim. Senin şu Sabah ve Taraf gazetesi bile herşeyin başlangıcını özden örnek günlükleri ve sarıkız ineği (ya dur inek değildi neydi bu) olarak gösteriyor, sen "savcı öz davayı başlattıktan sonra günlükleri temin edebildi" diyorsun.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bu gasteleri ne kadar da sıkı takip ettiğin anlaşılıyo bone =) adı geçen isimlerle günlüklerde yazılanlar aynı olduğu için bi parallelikten söz edilebilir, de bunlar hep yorum ve tahminlerdi. iddianameye konmamış olması bu konuda başka bi soruşturma olmayacağı anlamına da gelmiyo. zaten bu öyle bi dava ki, seneler boyu sürcek..en kıytırık davalar bile aylarca sürüyo bu ülkede.. zekeriya öz, soruşturmaya 2007 haziranda başladı, darbe günlüklerini alper görmüş'ten istemesi 2008 mart. zekeriya öz günlükleri incelemiş ama iddianameye koymamaya karar vermiş. yarın taraf da sabah da bunu böyle yazıcak illa. daha ne istiyonuz?
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 600 yil olayi nedir ya? dunyanin en onemli gizli orgutlerinden biri ortaya cikmistir arkadaslar.
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ergenekon aslında İlluminati'ymiş. Öeh, 600 yıl geyiğinin bir kaynağı var mı?
mani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 darbe günlükleri diyip diyip dezenformasyonun kralını yapan taraf sabah ve diğer yancı basın ne diyecek acaba çok merak ediyorum. halen atv haberde ozden ornek e ait olan gunlukler diye haber yapılıyor. hayır kendisi bunlar benim değil diye kac kere açıklama yaptı. o değilde dezenformasyon yapan basın a, açıklanmaması gereken bilgileri açıklayan, soruşturmayı yönlendiren basın a ne zaman dava açılacak. hayır sadece taraf, sabah demiyorum. tüm medyayı. doğan grubu, taraf , sabah cumhuriyet vs. birde 600 yıllık tarikat vari orgut. ne diyeyim bilemedim şimdi. kaç devlet yıkıp yenisini yapmışız, adam gibi yönetememişiz ama bir derin devlet var ki 600 yıllık arkadaş.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Süper bi iddianame olmuş.. İlhan Selçuk'u cumhuriyet gazetesi bombalamalarından yargılamak... Dahice... lulz derim anca
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 show haber fondan terminatör2 müzigi veriyor 15dk dır,5 er dk lık periyotlarla surekli aynı haberi veriyorlar
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 mani said: Ergenekon iddianamesi ile ilgili ele geçirilen bazı belgelerde örgütün bir tarikatvari olup 600 yıllık geçmişe dayandığı ve tarikatın isminin Agarta yani Ergenekon olduğu ifade edildi. kitlendim. mavi ekran verdim bi anda. işte budur. 600 yıllık. artık ne var ne yok ergenekon a dahil ederler. zaten kurtuluş savaşıda ergenekoncuların başının altından çıktı yoksa ne güzel manda manda takılacaktık. /summon sir /summon Horizon /summon buyse -syntax error
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 paşalar için ek iddiane olcakmış daha da artıkcak sayı yani
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 show tv said: mahallenize yeni taşınan biri korunmak icin estetik operasyonla yuzunu degistiren bir ergenekon tanıgı olabilir oha be ya nasıl gaz veriyorlar salak yerine koyuyolar tv ızleyenleri
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Gunlukleri dava sureci zaten çok uzun sureceğinden ek iddaaname kapsamında değerlendirilecekmiş, savcılar şu an uzerinde çalışıyorlarmış.
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Haberleri izlerken 600 yıllık terör örgütü dediler gülmekten kendimi alamadım.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 mani said: darbe günlükleri diyip diyip dezenformasyonun kralını yapan taraf sabah ve diğer yancı basın ne diyecek acaba çok merak ediyorum. halen atv haberde ozden ornek e ait olan gunlukler diye haber yapılıyor. hayır kendisi bunlar benim değil diye kac kere açıklama yaptı. eheh taraf da kaç kez yazdı "o günlüklerin özden örnek'in bilgisayarından çıktığına dair emniyetin raporu var, alper görmüş de günlüklerle ilgili davada (hakaret davası açılmıştı) beraat etti.". 600 yıl geyiğini bilmiyorum, ama iddianame cidden onun üzerine şekillenecek değildir elbet.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 600 yıl baya iyi ya. istanbulu ergenekon fethetmiş.
Öne çıkan mesajlar