proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 evet ilgi çekici bi başlık buldum.buraya "içkisine ilaç ataydın" gibi cevaplar yazmaya gelecek cin insanlar vardır elbet.ama beceremediğim şey başka. uzun bir süredir neredeyse 2 günde bir patiye giriyorum her bölüme bakıyorum falan.çok ilgilendiğim cevap yazmak istediğim topikler oluyor sık sık.ama bişey beni durduruyor.şimdi bunu yazarsam şu olcak şöyle sapçak konu falan diye.sonra farkettim ki bu aslında normal yaşamda da çektiğim bi sıkıntı.şu an çok çok iyi bi ilişkim var.ama onun dışında arkadaşlarıma (ki az sayıdalar) takılırken falan bi konuya bişey söylemek gelemiyor içimden.üstüne düşündüğüm fikir beslediğim çok mesele var ama nedense paylaşamıyorum. bu bi sorun mu emin değilim.bundan rahatsız olduğumu söyleyemem ama kendime dıştan bakınca bu biraz garip gibi.yani düşünsem şu forumda birsürü üyeyi biliyorum ve birsürü cümlelerini okudum ama onların çoğu beni bilmiyor ve ben sık sık bunu unutuyorum. hatta bu durumu yaşamak "zorunda" olduğum başka bi forum var dt-home diye.oraya üye olamadım aktivasyon bilmemnesi falan yüzünden.sonra başka hesap açmaya üşendim.3 yıldır falan takip ettiğim bi foruma tek bişey yazmış değilim. cevap, öneri falan istiyo muyum emin değilim.ama en azından benle ilgili bi konu oldu.belki açılırım burda cevaplar yazarım, belki uslu bi çocuk olursam birine ayar bile verebilirim. ve evet şu yazdığımı bir daha okuyunca gözümde başarısız bi uğur gürsoy karakteri canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 buraya bunu nası yazdıysan oralara da öyle yazcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 aynısı bende de vardı. bi kere yapınca yalama oluyosun. gerisi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 post kasma tutosunu oku sonra mantıklı cevaplar yazmaya başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yazmaktan/konuşmaktan üşenmiyorsundur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 http://dl.ziza.ru/other/072008/07/pics/082_pics.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hah böyle komikli resimler, o rly baykuşları, fail resimleri falan koyayım istiyorum galiba. açılmıştı diyim bi topike mesela. aslında kişiselde bi kere açmıştım aşk-gönül topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Forumda seninle aynı duyguları paylaşıyorum proggrop, bi türlü giremedim geyiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yahu senin beceremediğin şey ne anlamadımki ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bence sen konuşmaya üşeniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Reddedilme korkusu gibi bişey herhalde bu da. Çekiniyorsun dialog kurmaya, gelecek tepkinin illa ki negatif olacağını düşünüyorsun. Arkadaş grubunda durumun nasıl bilmiyorum ama muhabbeti başlatan ya da sohbete tat katan insan olmadığını düşünüyorum, öyle olsaydın böyle bir çekingenliğin olmazdı zaten. Biraz kendine güven, herkese lazım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 proggorp said: hah böyle komikli resimler, o rly baykuşları, fail resimleri falan koyayım istiyorum galiba. açılmıştı diyim bi topike mesela. aslında kişiselde bi kere açmıştım aşk-gönül topiği. lol bence şu postla her türlü yaptın tarzını. on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ya ben anladım sanırım. bende de var bu. hem internet ortamında hemde gerçek hayatta konuşmak fln gelmiyor içinden dimi? böyle insanlar konuşuyor dinliyor soru soruyorlar cevap veriyorsun fln. bu aslında normal insan davranışı(yada bizim gibiler için) bunun dışında herkez gibi maskelerimiz var ve o maskeler eşliğinde "boş konuşma sanatı" , "laf kalabalığı" gibi şeyler yapıyoruz ki iletişim sıcak kalsın. aksi takdirde zaten olması gereken şey sadece gerektiğinde konuşmak doğal olması gereken yada mantıklı olan bu. ama işte sisteme ayak uydurmak için bizde post kasıyor(sayısal değil) yada boş konuşuyoruz. sisteme ayak uydurmak sistemde yer edinmek gibi bi arzun varsa boş konuşma sanatını öğrenmek lazım. ama sistem umrunda değilse şuanki psikolojin doğru olan. tabi sistemin içinde yaşaya yaşaya kim boş konuşuyor kim demogoji yapıyor fln çözüyorsun bi süre sonra. bende genelde boş konuşmayı sevmem ama işte fame karma mevzusundan mecburen sisteme ayak uyduruyoruz. hatta kendimi incelediğimde saygı duyduğum insanlara karşı yada önemsemediğim insanlara karşı fame karma kasmadığım için boş konuşmalarına kızar ve sadece sorulan sorularına cevap veririm. ama dışarı çıkar bi ortamda boş konuşmanın alasını yaparım. çelişki maskeler vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Sanırım aynı durum benim için de geçerli. Kayıt tarihi: 18/11/2001 mesaj sayısı:134 iyimiş yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bena da bazen oluyor bunlar. geçer merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 solution: alcohol. yeah1986 pm at kaça satarsın o hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ben gizliden gizliye forumun ağzına sıçıyorum kimse bişey demiyor mesela, aksine msn'deki toplu konuşmalara davet ediliyorum, sabaha kadar sohbet müzik ve dans. biraz atılgan ol kankilito. bu mesajımla çok party boi imajı çizdim sanırım, eski pmleri siliym de yenilere yer açılsın. >:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 meğer patide amma bastırılan kişilikler varmış kimse konuşamıyo dfkg.tabi her mesaja ayar verilrise olcagı bu. ayrıca resim koymak istiyorum mesajdan sonra epic topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bi de heryere mesaj atma gereği duyan yeni gelen fake görünümlü kişiler var onlar gibi de olim deme dfsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Killer said: buraya bunu nası yazdıysan oralara da öyle yazcan hahahaha killer'ın yorum efsane olmuş. ama temelde doğru diyor, budur yani. başta rezil olacaksınız belki, sevilmeyeceksiniz, dışlanacaksınız, belki de çok sevilecek kral olacaksınız, tanınacaksınız falan hatta, zamanında birinin dediği gibi "pati celeb"i olacaksınız. bunun için denemek lazım. hazır sanal ortamdayız, gerçek hayatta yapamasanız bile burada geyiğe girmenin zor olduğunu düşünmüyorum ben. içinden geleni yaz yeter. kız problemim var dediğim topicte, "kız bile yok hayatında" dediğini görsem bile mutlu olurum mert. aynısı farko için de geçerli, konuşun abi, özgürsünüz. herkes klavye delikanlısı olmuş, klavye orospusu oluverseniz iki dakika ne yazar? bu da anti parentez; Queen said: Forumda seninle aynı duyguları paylaşıyorum proggrop, bi türlü giremedim geyiğe. geyiğe girmek istemiyor da olabilirsiniz abi, işe bir de o yandan bakın. gerçek hayatta ikiniz de gayet sosyal adamlarsınız. illa geyiğe girmek bir şey katmayacak size. bence alakasız bir yerden girin. "saç kestirdim" topicine, "haha, mahmut abi senin de suratın göt gibi" diyerek girin. güzel fikir bence. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ya baktın cok ayar yiyosun yeni acc al nolcak sdgksgösfgdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 beceremiyorum topaanı görünce direk cod4 geldi aklıma. 4-5 saat uğraştım bugün multiplayer hedehödösü için. yok bilmemne kodu buldum yok zart buldum bi program kurdum onu sildim bunu kopyaladım falan. sonunda girdim bi servera. 30dk falan oynadım. yetemediğimi anladım çıktım oyundan.daha da oynamam uzun süre. beceremiyorum kardeşim cod4ü. :((::(:(:(:(:( adam karşıdan koşarak geliyo tarıyorum falan.bıçakla eziyo geçiyo :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Saeros said: ben gizliden gizliye forumun ağzına sıçıyorum kimse bişey demiyor mesela, aksine msn'deki toplu konuşmalara davet ediliyorum, sabaha kadar sohbet müzik ve dans. biraz atılgan ol kankilito. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 çok detaylı düşünmeden hareket et.. salla işte kafandan geçenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 aga amma ciddiye almışın, forumdur sonuçta burası. girecen iki üç meme yazarsın topiğe, arada yardım isteyeceğin konu olur, gugıla yazacağına buraya topak açarsın, karı kız olur yeni gelenlerde onlara sarkarsın, bişi derlerse eeh der geçersin, 4chan takılırsın, yünik düşürürsün, fail yazarsın, fıstık atarsın, kısacası koyim foruma sana bişi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar