Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunculuk

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Oyunculuğa karşı ne zamandır bir merakım var fakat hiç deneyemedim. Sanat öğrencisiyim, diğer bütün sanat dallarıyla ilgileniyorum. Birtek bu kaldı eksik. Şimdi ben evde ayna karşısında küçük denemeler yapmak,kendimi bulmak istiyorum. Başlangıç için böyle küçük deneme rolü tarzı şeyler nereden bulabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

lol

fiziksel yaşın akılla paralel gelişip gelişmediğini üyelik tarihinden ziyade, soruya mantıklı cevap verebilme belirlemesin sakın?

sen milletin topicini trolledikçe, lamer topten de hızlı yükselişine devam ediosun ve bunun pek benim üyelik tarihimle de alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Bir ortama yeni girip de 7 yıllık kullanıcıya ne deyip ne dememesi gerektiğini söylemen de olaya ayrı bir komiklik katmış. Herkes rütbesini bilecek denirdi bir zamanlar.

Bu yanlış olmuş işte. Garbıçta değiliz. Adam düzgünce soru sormuş. Bunu geyiğe mi vuralım? 7 yıllık kullanıcı olmak bu hakkı vermemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla ilgili olarak zamanında oyuncu ajanslarını filan araştırmıştım baya. aradıkları en önemli şey, tip filan değil tecrübe. tiyatroda filan eğtitim almak, oyunlarda oynamak. bunu için de bulunduğun yerde tiyatroların seçme tarihleri oluyor. onlara başvur. sana ne çalışman gerektiğini filan söylerler zaten. çalışır gidersin, yeteneği olan adamı boş çevirmezler gibi beliyo bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Bir kişi araya alakasız bir şey ekleyince konu amacından sapmıyor ki. Çıkıp da bir başkası haddini aşıp ortamı gerecek bir laf söylediğinde konuyla alakası kalmıyor konuşmaların. Örneğini yaşıyoruz şu anda.

sen ne had mad kovalıosun kendi çapında? yok öle "biz burada yabancıları sevmeyiz" ayakları.

topici trollersen lafı yersin. bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Diyorum ki senin buralara yeni gelen bir üye olarak buraların "buralar" olmasını sağlayan insanlara, o insanlardan herhangi birine, nasıl konuşacağını söylemen son derece saçma. O senden çok daha önce öğrendi zira paticikte kimin nerde nasıl konuşması gerektiğini.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk defa bu olaylar oluyormuşçasına böyle bir tepki verilmesi komik. Konu Dışı'nda sık olan şeyler bunlar ki diğer topiclere bakıldığında bu mesajın diğerlerinin yanında sütten çıkmış ak kaşık misali kalacağını görebiliriz. Doğru diyen olmadı bu davranışa ama konuyu baltama güdüsü de yok. Ha bunu anlayamıyorsan o senin özürün bao. Ayrıca çok uzayan dillere dikkat, dönüp dolaşıp bir taraflarınıza kaçabilir =/
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim bayağı uykum var, o yüzden öyle entellektüel laf sokmalara falan giremicem.

bao adam ol. Topiği trolleyen sensin şu durumda, elaidi'nin mesajı zararsız bir espriyken yırtık dondan fırlarcasına laf sokma çabasına girmişsin, konuyu saptırmışsın.

Eski kullanıcılara saygı gösterilmesinin sebebi üye oldukları gün sayısından ziyade, bu sitenin nasıl işlediğini bilmeleri, insanların yazılanlara ne tepki verileceğini tahmin edebilmeleridir. Dediğim gibi, -ben dahil- o mesajı okuyan çoğu kullanıcı gülüp geçecekken, durduk yerde "Ayarcı" kesilip bir de ahkam kesmeye kalkmışsın. Hem konuyu saptırmışsın, hem de ayar bile verememişsin.

Kimse "BAK ARKADAŞIM BEN GOLT ÜYEYİM, BANA BÖYLE MESAJ ATAMAZSIN" ayağı yapmıyor burada, ama sen kalkıp yeni olduğun bir ortamın eskilerine ayar vermeye kalkarsan da gayet çirkinleşebilir ortam.

Rahat ol o yüzden, ilgini çekmiyorsa geç o mesajı, çok rahatsız oluyorsan şikayet et. Ama kalkıp da "Ooo laf sokayım" modunda takılırsan da o laf döner dolaşır sana girer.
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi dotaya +1 ilkokul espirisinin artık iice sündürülmüş hali, ona hala gülüosanız o sizin bileceğiniz iş.

ikincisi, ben lafımı sölerim, zerrei miktarda kaç yıllık olduğu beni ırgalamaz.

siz de kanka kanka toplanır bıd bıd edersiniz şimdi yaptığınız gibi. ve sonsuza kadar mutlu yaşarız.

ortamın eskileriymiş. yesinler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...