aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sanmayın lütfen, yok öyle bir şey.. prim falan vermeyin. küfür etmesini herkes bilir, zor bir şey değil bu. "lan senin muga gorm.." diyen bi hanımefendi görünce bazı aklı selim arkadaşların "vay anasını samimi lan bu? bizden biri.." dediğine şahit oluyorum. o an zavallı kan basıncım yükseliyo, adeta nöbete giriyorum desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 deli kanli kiz molped kullanir kufur etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Gothiclere küfür etmek çok yakışıyo. Bence onlar yola devam etmeli. Verdim izni. Saydırın kızlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yiğidimin bir karikatürü geldi aklıma; kız erkek farketmiyo pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Kişiden kişiye değişir ki bu, ben zerre hazzetmem küfreden hatundan, ama seveni de vardır illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Galıba kızın tekınden kufur yedın ve karsılık veremedın nereden estı bu baslıgı acmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hayır, gayet güzel de karşılık veririm. (aferin bana..) sabahın köründe geldi aklıma. bi yerlerde görmüşümdür , girmiştir bilinçaltıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Nomak said: deli kanli kiz molped kullanir kufur etmez. +1 delikanlı da bitişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kız dediğin küfür etmez sakız çiğner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kız dediğin ... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 BoDrUmLu said: Nomak said: deli kanli kiz molped kullanir kufur etmez. +1 delikanlı da bitişik bıtısık yazınca delık başa geliyor ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kufur eden kiz harbi kiz deildir argodan korkmayan kufur duyunca ayyy demeyen kiz harbi kizdir yoksa bende fenerbahce amigou gibi hatun istememde kiz wsar yaninda bok deme diyen bi yapida gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 eh, +1 diyeceğim ilk mesaj da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 güzel küfür ediyolar ama kizlar bazen sıkışınca, "amuaaaa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Her kızın gerçek yüzü orgazm olduğunda çıkar... """AH OH""" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hiç sevmem küfür eden kızı , ama argodan anlamayıp seni kastıran kızlarıda sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yukardaki mesajda geçen şahıstan bi iki adet arkadaşım var. valla çok kastırıyor.deli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Küfür etmek erkeklere has bir olay değil. Kızlar da yeri geldi mi küfür eder, fazlası fazla tabi. Ben "abi" diyen kızlardan haz etmiyorum pek aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 azalarak bitsin: abi diyerek konuşan kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 "olm" diyen kız da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Yok ama bazen de abi diyince tatlı oluyolar. Çıkamadım işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Festival organizasyonlarında abi'li konuşan kızlar favorim. Mesela Masstival'den , ' Abi Whitesnake olayı bitirmiş yaaa ' tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 gereksiz küfür eden kızdan tiksinirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Şimdi ağzına yakışmıyor bi kızın doğruya doğru. Ama küfür türkçede bazı yerlerde kültürün bi parçası gibidir. "cuk" oturan durumlar var. Ay ben salak manyak diyemem ay utanırım diyen kız olsun erkek olsun kötü durur zaten. Yeri gelince küfredebilen kıza +rep veriyorum. ayrıcana abi diyen kıza da -rep veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 +1 evet. yeri gelince edebilir, ama noktalama işareti olarak hamuagoyim kullanan kız istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar