Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disciples 3..

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

hadi homm neyse de çünkü onun kalıplaşmış bir hali var sonuçta ( homm 4 hariç ben sevmiştim gerçi onu da nese konu bu değil konuya doğru ilerleyim hemen) yani age of wonders 1 oynadiktan sonra açikcasi fantezi dünyasının arkasına sığınarak strateji olayından ödün vermemeleri gerektiğine inaniyorum. artwork backgroundlar ve müzikler oynayıp oynamayacağımı belirleyecektir( çok mühim değil gerçi oynayıp oynamamam ama hehe )
Sosyal ağlarda paylaş

Homm3-Disclipes tartışması halamı devam ediyo ya.Ben onları 2 tane filmle bağdaştırdım.

HOMM3-Titanic:Birşey vardır sizi çeker,oynamak için can atarsınız falan filan.

Disclipse 2-Transformers:Her tarafından görsellik akar,sizi kendi dünyasının içinde hapseder,sırf o grafiklerin hatrına başından ayrılamazsınız.

Her ne kadar ortak noktaları strateji olsada ayrı dünyaların oyunları benim gözümde,ve her 2sini oynarken ayrı zevk alıyorum.Grafiklerde disclipse evire çevire döver homm3ü.Ama homm3 ünde altta kalır yanları yoktur ki oyunu efsanevi kılan şeyde odur zaten.

Tartışmak istemiyorum,sizde tartışmayın,oynayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
topiğe bira bodoslama daldım ama homm 3 hastalık derecesinde oynamış biri olarak diciplesta o stratejik derinlin yarısını bulamadım tmm grafikler güzel ona bişii demiyorum da combat sistemini biraz zenginleştirseler adam sayısını arttırsalar(gerçi çok uzar combatlar) ne biliim ikinci bir steadwick(bööle mi yazılıyodu) kalesi yaşamak istiyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...