Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Valla Disciples 3 oynayacağıma 2 oynarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dur bende buliyimda kuriyim bi yerden disciples 2 den gina gelmisti en son biraktigimda ayni unitleri gormekten (bide gidip en iyi irk undeadle baslamisim en sona en sikko irk demonlari kalmis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 D3'de yok undeadler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sorn deil abi mountain clan felanda oynarim demonlar olmasin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 lol mountain da yok, elf oyna sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 elf gelmez bana dwarf felan oynarim yuksek hp ve aoe dmg lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mountain = Dwarf = Disciples 3'te yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gideri yokmu Disciples 3ün diyorsunuz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Oynanır ya bakma bunlara, her türlü disciples tır candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Oha o kadar kötü mü olmuş ya? Bi yerden bulayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Disciples 3 için harcayacağınız zamanı Disciples 2 oynayarak geçirin, sonra teşekkür edersiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Böyle bi şey çıkmış http://www.youtube.com/watch?v=hFQ9Sz3qqKc www.youtube.com/watch?v=hFQ9Sz3qqKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Oyun zor ve savaşlar uzun geldi bana uniteler çok güzel.class ve unit ability renklendirmiş oyunu ve oyun yavaş menuler arası geçiş tekrar oyuna dönme sıkıcı olabiliyor ek olarak ai kamikaze olarak saldırıyor 1v1 single mapler pek zevkli gelmedi bana harite üzerinde çok kısıtlılanmış hissediyorum o zorlamayla giden kamerayada fireball pls. Elfler overpower-Legion high hp we are badass mages-Legion we got paladins mantığı değişmemiş ama yinede üniteleri sevdim bayada inceledim bence gayet iyi tasarlanmışlar. Oyunda kısıtlanmış ve kendimi yavaş hissediyorum demişmiydim :P Eski günler hatrına story line oynanır o kadar update veya exp gelene kadar başka yorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Rus versiyonunu orjinal almıstım.Belli bir süre sonra insan d3 e alısıyor ama rusca seslendirmeler yüzünden 2 günden fazla dayanamadım oyuna.Ayrıca rus versiyonun da optimazyon cok cok daha kötüydü ing. versiyona gore. İng versiyonda hot seat modu eklenmiş.Birde solo oynamak icin 2 map eklenmiş:D,rus versiyonda yoktu. Combat animasyon hızı default cok yavas optionsdan hızını ayarlayabiliyorsunuz.Yalnız optimizasyon konusunda hala büyük sorun var.Onun dısında ben ünite ve mekan tasarımlarını baya begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ahueahuea deli guzel bug bulum bi sehirde garrisonu dolduruyosun sonra bi uniteyi alip obur unitenin ustune birakiyosun heron warsa sehirde ona geciyo ama olay su lidershipe gerek yok su anda 9/5 5 titanli empire ordumla takiliyom eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Biraz once ilk Act 'i bitirdim. Fena oyun degil. Disciples sonucta. HoMM tarzi olmus iyice. Combat'ta hem eski Discipleslardan hem de HoMM lardan bir kac farkliliklar var. Bence fena degil. Disciples iste yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi disciples deil homm bu disciplesde move yok rahat kafa oynuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Benim icin onemli olan Disciples'in karanlik, Warhammer'i animsatan atmosferinin, bir de asker sayisi yerine tecrubeye dayali sisteminin korunmasi. Birimlerin savas alaninda hareket etmesi ise bence iyi bir gelisme. O acidan Disciples HOMM serisine gore daha basit kaliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 millet neden mırın kırın etmiş anlamadım, gameplay ilk defa birşeye benzemiş. sırf atmosfer hatırına oynanan oyun olmaktan çıkmış. strateji oyunu denebilir hale gelmiş. gayet iyi görünüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Çok az deneme fırsatı buldum,bir kere combatların böyle olması bin kat daha iyi.Disciples 2 de olay sadece miss e bakıyordu,oyunu artwork ve seslendirmeler kısacası atmosfer için oynuyordum.Yani combatların heroese benzemesi onun atmosferinden bir şey götürmez ki benzettigin oyun da ayrı efsane. Neyse daha fazla oynama fırsatı buldugumda yorum yaparım tekrardan.Legion campaingini heyecanla bekliyorum.Bethrezen ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Act IV deyim Empire Campaign'inde. Oyunu gayet basarili buluyorum. Hatta Disciples lar arasinda en cok bu kadar baymadan oynadigim Disciples diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 expansion geliyormuş undeadler için de şu müziğe bi vakit ayırsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 İşte adamlarım ya, mortissss Müzik de efsaneymiş. Orient temalı müzikler baya sık kullanılmaya başlandı oyunlarda son dönemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 homeworldden berı kullnılıyodu aradada yenı populerleşti nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ahah ne diyo orda "dostu dost diye kara topraktı, benim sadık yarim" gerisini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar