Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disciples 3..

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Oyun zor ve savaşlar uzun geldi bana uniteler çok güzel.class ve unit ability renklendirmiş oyunu ve oyun yavaş menuler arası geçiş tekrar oyuna dönme sıkıcı olabiliyor ek olarak ai kamikaze olarak saldırıyor 1v1 single mapler pek zevkli gelmedi bana harite üzerinde çok kısıtlılanmış hissediyorum o zorlamayla giden kamerayada fireball pls.

Elfler overpower-Legion high hp we are badass mages-Legion we got paladins mantığı değişmemiş ama yinede üniteleri sevdim bayada inceledim bence gayet iyi tasarlanmışlar.

Oyunda kısıtlanmış ve kendimi yavaş hissediyorum demişmiydim :P

Eski günler hatrına story line oynanır o kadar update veya exp gelene kadar başka yorum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rus versiyonunu orjinal almıstım.Belli bir süre sonra insan d3 e alısıyor ama rusca seslendirmeler yüzünden 2 günden fazla dayanamadım oyuna.Ayrıca rus versiyonun da optimazyon cok cok daha kötüydü ing. versiyona gore.

İng versiyonda hot seat modu eklenmiş.Birde solo oynamak icin 2 map eklenmiş:D,rus versiyonda yoktu.

Combat animasyon hızı default cok yavas optionsdan hızını ayarlayabiliyorsunuz.Yalnız optimizasyon konusunda hala büyük sorun var.Onun dısında ben ünite ve mekan tasarımlarını baya begendim
Sosyal ağlarda paylaş

Çok az deneme fırsatı buldum,bir kere combatların böyle olması bin kat daha iyi.Disciples 2 de olay sadece miss e bakıyordu,oyunu artwork ve seslendirmeler kısacası atmosfer için oynuyordum.Yani combatların heroese benzemesi onun atmosferinden bir şey götürmez ki benzettigin oyun da ayrı efsane.

Neyse daha fazla oynama fırsatı buldugumda yorum yaparım tekrardan.Legion campaingini heyecanla bekliyorum.Bethrezen ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...