draedan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 amerika psn den satin alabiliyoruz di mi turk kredi kartlariyla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yok böyle bi oyun ya hikayesine bittim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 dun ` art and making of ` kitabini aldim, dehset bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Packler PSP için de geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 bilmiyorum da 10$ civarına satılıyo işte xbox live üstünde mission pack; karakter packelri 5erden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 pcde neden yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 aquila said: pcde neden yok lan Ben PSP'yi sırf bu oyun yüzünden aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 xbox aldiricaklar zorla iphoneda nasildir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 iphone da zevkli... ben oynadım... güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 iphone için var mı? nasıl kuruyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 app storeda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 iphone da güzel ama daha kısa gibi geldi bana; bi de storyline daha farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 grafikler ve senaryosu güzelmiş fakat diğer arkadaşların dediği gibi light saber sopa gibi adamları ittiriyor ve her bossu force lightining ile öldürmek güzel olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 oyunu bitirmeye cok yaklasmıstım ki ps3'ün hdd bozuldu, save'ler de gitmiş oldu. oyundaki ara demoları görebilecegim bir yer var mı, bilen eden var mıdır ? son 3 demoyu falan da izliyim bari baştan oynamam oyunu zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 youtubeda vardır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedemon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkadaşlar Lütfen bana yardım edin kafayı yemek üzereyim bu star destroyeri yani o koca gemiyi olan bölümü bir türlü geçemedim. 4 aşama olarak gemiyi iyice çektim. Fakat iyice yaklaştıktan sonra klavyede geminin ucunu tie fighterler yaklaşmasına rağmen tam istediği noktaya getiriyorum fakat bir türlü YEŞİL olmuyor YEŞİL olmayıncada KLAVYEDE "S" tuşu aktif olmuyor olmayıncada çekemiyorum sonra fighterleri vuruyorum sonrasında defalarca denedim fakat bir türlü 4. aşamada yani geçi iyice yaklaştıktan sonra YEŞİL olmadı ve her defasında çıldırdım diyebilirim ne yapmam lazım lütfeenn yardım edin acayip gıcık oldum!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sil oyunu baya kötü oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 speedemon said: Arkadaşlar Lütfen bana yardım edin kafayı yemek üzereyim bu star destroyeri yani o koca gemiyi olan bölümü bir türlü geçemedim. 4 aşama olarak gemiyi iyice çektim. Fakat iyice yaklaştıktan sonra klavyede geminin ucunu tie fighterler yaklaşmasına rağmen tam istediği noktaya getiriyorum fakat bir türlü YEŞİL olmuyor YEŞİL olmayıncada KLAVYEDE "S" tuşu aktif olmuyor olmayıncada çekemiyorum sonra fighterleri vuruyorum sonrasında defalarca denedim fakat bir türlü 4. aşamada yani geçi iyice yaklaştıktan sonra YEŞİL olmadı ve her defasında çıldırdım diyebilirim ne yapmam lazım lütfeenn yardım edin acayip gıcık oldum!!!!! denemeye devam edeceksin. gelmis gecmis en zor partlardan biri olabilir oyun tarihindeki sdf. bir yerde oluyor merak etme. mouse'un etrafindaki objeleri kenara it ve ayaga kalkip tepinerek deliler gibi mouse'u belli bir koordinasyon ile asagi hareket ettir. olacagi varsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ps3 te oynadım ama o bölüm zor değildi sadece uzun sürüyor. Tie F'ları öldürdükçe gemiyi çekebilirsin. öldürmeden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar