BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Hala bitmedi mi bu program ya. 10 sayfa post olmuş. Edit:Bunla 11 oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bleda bugün de olmazsa bak.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 abi paso redial tuşuna bsıyorudma ibneler açmıyor telefonu napayım paso meşgul gözüküor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 arayın şunu ya aahehhahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tellos said: Drall said: OF BUGÜN KAÇIRMADIM SONUNDA abi bunlar gotikmi şimdi bana palyaço gibi geldi sdfhdfshfdg OHA ÇIK DIŞARI! NEDİR DSFGSFHAJHAHHAHEUAH YAZIK LAN. izlemeyelim ama ya reyting yapmasın bu aptal program oha adamda cihaz varmış rating insanların izleme oranı değilmi yav cihazmı lazım :D cihaz yok bizde rating yapmıyozmu yani izliyim ozaman sdfgsdhsdg cehaletin böylesini yaşadım şuan galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 öle her tv reyting yapamas cihaz lazım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 urmesque said: arayın şunu ya aahehhahh urmesque arayınca meşgul çalıyor said: "0212 355 85 31" arayalım... yoksa 40 dakkadır redial tuşunda elim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 çıkarken kuzu kuzu çıktı. hiç tasvip etmedim. şöle olay çıkarmalıydı. tepinmeliydi azcık. cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ariyim gaza geldim dediğimden beri arıyorum hep meşgul :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 0212 355 85 31 demin gösterdiler numarayı, buda meşgul ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hakan bey bağlanıyor biz bağlanamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bleda senmisin bu? sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben degilim paso meşgul çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 off bu canan denen kadın çok yazış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaye Lazar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 "Cep telefonlarında.. İNTERNETLERDE" Bu "Internets" lafını ilk George W. Bush kullanmamışmıydı.. lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 çok ilginç bi teorim var. bu canan ele başı. topluyo gençleri. evinde beyin yıkıyor ya da; (şimdi en acaip teori geliyor) korkuyorum söylemeye ama kadın sapık olabilir. grup falan. cidddiyim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 lanet olsun kanalturk yok. ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 heyecanla izliyorum kız arkadaşımla bence o sürekli savunan anne sevici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 nerde lan bu kızlar? Gotik annesi gelmiş. Onuda kızlar gibi bekliyordum hayal kırıklığı yarattı bende. Ayrıca biri şu süleyman a söylesin. Kendisi şebeklikten başka ne işe yaramış ki çocuklara laf söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Zheld:canan kendini kandırıyor kızıda kızının arkadaşıda bi bokum olamıyacak ileride böyle devam ederlerse . bide BUNLAR PUNK DEĞİL LAN öf palyaço bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 of baydı beni muhabbet. kızlar yokken olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kızlar niye yok? Ben de açtım ana var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kızları kovdu asuman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Offf aptal ya asuman gitsin kızlar gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 GELİYOLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar