Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fethullah Gülen marka kondom


rahatsiz

Öne çıkan mesajlar

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Fethullah_Gulen_marka_kondom_haberi_ortaligi_karistirdi_187818_1&tarih=06.07.2008&Newsid=187818&Categoryid=1

said:
Bu haber Gülen cemaatini çok kızdırdı

yeniHarman dergisinin son sayısında yer alan habere göre, Gülen cemaatine bağlı olduğu anlaşılan girişimcilerin Antalya ve İstanbulda, Fethullah Gülen ismiyle bira, rakı, şarap, prezervatif ve cinsel oyuncaklar üretmek için Türk Patent Enstitüsünden gerekli izni alması Antalyada yerel bir dergide haber olunca ortalık karıştı. Bu olay üzerine cemaatin bütün gücüyle olayı örtbas etmek için harekete geçtiği, söz konusu yayına ait piyasadaki bütün sayıların toplatıldığı ortaya çıktı. Yerel Son Nokta dergisinin Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. “Türkiye'de devlet kadar güçlü, hatta devletten bile belki daha güçlü bazı unsurların varlığına tanık olduk” diyen Özyol sözlerini şöyle sürdürdü:
“Boyu ve eli uzun bu güçler karşısında, boyu ve eli yok denecek kadar kısa bizlerin fazla direnme şansı yoktu. Direnemedik. Dergimizin 54. sayısının ilk baskısı elimizde bir tane bile örnek kalmamacasına toplatıldı. Bu yüzden dergimizi, kapağını ve içindeki birkaç sayfayı değiştirerek yeniden basmak zorunda kaldık. Piyasadaki 54. sayı sansürlü bir sayıdır. Köşeye çok sıkıştırılmıştık ve hareket olanağımız yoktu. Amerika'dan açılan telefonlar, İstanbul'dan, Ankara'dan devreye giren isimler, Antalyalı kimi işadamlarının baskısı, onlarca araç dolusu insanın yürüttüğü bir operasyon neticesinde dergimiz toplatıldı. Bu operasyonu demokrasi, adalet ve özgürlük güçlerine şikayet ediyoruz.”


devami o linkte...


bole aglak aglak geciriyorsun urunu.....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fetullahçıların yediği naneye kıl olmam bir yana, kendilerini kıl eden naneye anıra anıra güldüm.

Esh said:
fettullah gulen marka penis uretileli 20 sene oluyor.

bunca senedir de ana baci karda$ demeden, libido dorukta alayimiza kayiyor zaten.

i$in can alici noktasiysa, kayilanlarin 70 ya$indaki kayandan son derece mutlu oldugu.

ne çükmü$ be.


Üstüne birşey yazmaya gerek yok =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...