Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Tycoon (NTVSpor'un Katkılarıyla)

Baluu

Öne çıkan mesajlar

Super bir genc yetenek var elimde :) potansiyeli yuksek (2 yildizi var) orta saha oyuncusu nasil gelistirebilirim ? Maclarda oynatiyorum ve takima genelde ikili mucadele ve antrenman maclari yaptiriyorum. Şimdi bu genc yildizi nasil costurayim ? Bireysel antrenmana tabi tutayim mi ? Yoksa takim antrenmanlarina mi harcim puanlarimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:
Super bir genc yetenek var elimde :) potansiyeli yuksek (2 yildizi var) orta saha oyuncusu nasil gelistirebilirim ? Maclarda oynatiyorum ve takima genelde ikili mucadele ve antrenman maclari yaptiriyorum. Şimdi bu genc yildizi nasil costurayim ? Bireysel antrenmana tabi tutayim mi ? Yoksa takim antrenmanlarina mi harcim puanlarimi.

Bireysel antrenman yaptır ona.
Sosyal ağlarda paylaş

ligin en tepesinde 10 macta 10 galibiyeti olan 2 takımdık, bugun karşılaştık :P Deplasmanda oynamama rağmen 4-2 yenmişim ve lider olarak bitirmeyi garantiledim gibi bişey. Bu galibiyet bana cok pahalıya maloldu, öglen casus yollamayı düsündüm, arkadas koruma tutmus, sinirlendim koruma tutup taktigimi antisinin antisine cevirdim 4-4-2 den 3-4-3 edöndüm, toplam aşşağı yukarı bi 50k para we 11 td puanına maloldu ama deydi :=)
Sosyal ağlarda paylaş

3-1 yenmişim. Ama gene sakat gene sakat arkadaş yaa :D

bLackcha0s said:

Bu sakatları sistem değiştirmiyor değil mi? maç anında

Hayır sistem değiştirmiyor. Hatta işin salak tarafı, sakat sakat oynatıp, iice sakatlıyor.
Hatta bak, Guiza önce sakatlanmış, sonra gol atmış :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bişey var benim takım 710 puan civarlarında seyrediyor.

Daha artmıyor siz nasıl arttırıyorsunuz? Bulduğum prof oyuncularla bu kadar çıkıyor.

Ayrıca kondisyon geliyor diye gece yarısından önce antreman yaptırıyorum 740lara çıkıyor gece yarısından sonra takım balkabağına dönüşüyo 700lere düşüyor gücü ne len bu
Sosyal ağlarda paylaş

casus yolladım taktiğe baktım ona göre değiştir lideri bi bok zannediyordum meğerse adamda 600güç varmış.Sanırım şansı çok.

Yanlışlıkla sayfa kapandı şimdi tekrar bakamıyorsun yine casus yollamak gerekiyor o biraz kötü olmuş.
Oyunun çok eksiği var çok.Ben sırf 2.lig de veirlecek ödül için oynamaya başlıyorum artık baydı oyun beni =)

managerzone dan güzel olan tarafı hergün maç olması.Hızlı bitiyor sezonlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Her maç 3-4 gol atıyorum, ama 1 gol kesin yiyorum abi :D Sonuçlarım hep 3-1 ya da 4-1.
Cidden neye dayanarak sonuç üretiyor bilmiyorum.

Ama bir not düşeyim, oyuncuların kondisyon barları dolu olsun ve motivasyonları 100 olsun.
Örneğin futbolcu'nun gücü 100 motivasyonu 57. Bu durumda oyuncu %57 performans ile oynuyor. Yani 57 gücünde oynuyor, bu da takım puanınız yüksek olsa bile, yenilmenizi sağlayabiliyor çünkü gerçek takım puanı düşüyor :D

Şimdilik liderim, en yakın rakibe ise 3 puan fark attım. 1.bitiririm ligi diye umuyorum. Bugün bir genç yetenek daha çekeyim ben. Gene sakat verdim, üstelik sakat adam 1'de kırmızı yemiş. Sakatları çıkarsa oyundan, çok memnun olucam :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya, eskiden oyuncu ozelliklerinin yanlarındaki barların ustune mouse getirince hangi mevki icin ise yaradıgı yazardı, simdi bozmuslar orasını hucum oyuncuları icin olanlar gitmis, bilen warsa söyleyebilir mi ? 2. sorum ise yetenek diye bir özellik war onu nasıl arttırabiliriz

Bu arkadastan superstar olur gibin :P

Sosyal ağlarda paylaş

Bireysel antrenmanlarda, strateji ve takım antrenmanlarında Uzun paslar yeteneği artırmakta.

Ancak orta saha oyuncuları için önerdiğim antrenman bireysel'de şut çalışması.

Edit : O adam çok iyi ama, bireysel ile kros yaptır, o ne kötü bir kondisyon ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...