DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ya futboldaki topic kapatılıp buraya yönlendirilmiş de bence bunun yeri orası ya bu konu dışı bir olay değil ki... Allah rahmet eylesin tabi arkasından küfür edilmeyen tek başkandı yazık oldu iyi de adama benziyordu :/ edit:yahu enteresan adam o milli maçları kaldırdı ne oldu ki krizi tetikledi acaba :(
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 vay anasını ya. şok resmen. valla ölüm çok ani bişi ya. Allah rahmet eylesin, pf.
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Şok oldum. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin...
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 şok oldum bir anda ya. çok yazık oldu başımız sağolsun.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 52 yaşındaymış 14 şubatta tff başkanı olmuştu 5 ayda tanıdık gitti sevenlerinin başı sağolsun
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 said: HASAN DOĞAN'I KAYBETTİK!Futbolun başındaki ismi kaybettik. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı hasan Doğan, Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hasan Doğan'ın, Bodrum'un Torba beldesindeki Alkoçlar Otel'de, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile yemek yerken kalp krizi geçirdiği ve Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılarak kendisine müdahale edildiği öğrenildi. Doğan evli ve iki çocuk babasıydı. HABERTÜRK olarak Hasan Doğan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Hepimizin başı sağolsun. Hastane önünde toplanan çok sayıda vatandaş, Hasan Doğan için gözyaşı dökerek üzüntü yaşıyorlar. Hastaneye gelenler arasında Fatih Terim'in yanısıra, milli futbolcular Rüştü, Semih ve Tuncay ile Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ile Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan'ın da olduğu bildirildi.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 pek te temiz bi adama benziyor bakınca.. onun yerine başkaları gitseydi ya :S iyiler erken ölür diye bi laf var doğru mudur acaba :S
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 babamla telefonda konusurken söyledi.dedim şaka mı.hangi başkan falam diyorum.hani haluk ulusoy öldü dese şaşırmıcam.hasan doğan hç aklıma gelmedi inanmadım dedim öldürmüşlermidir acba öle bişi olabilirmi die ama kalptenmiş.cok şaşırdım valla
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Fatih Terimle yemekten sonra oteline dönmüş, dinlenmek için odasına çıkmış, ter atmak amacıyla türk hamamına girmiş ve orada fenalaşmış. Bodrum'da 40 derece sıcakta, ter atmak için hamama girilir mi be abi :(
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 olay öylemi olmuş hamama giriyorlar sonra kalp krizimi geçiriyor orda..
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yazık oldu hepimizin başı sağolsun. bizde şans yok zaten, tam da federasyonun başına adam gibi birisi gelmişken... 1-2 hafta önce bize müthiş sevinçler yaşattıranlardan birisiydi. terim'i bırakmıycaz diyordu, daha nice şampiyonalar nice başarılar görmek istiyordu. yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum, nur içinde yatsın.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yazik oldu, durust bir adama benziyordu, allah rahmet eglesin. Simdi yine haluk ulusoyu secerler.
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti Akşam 19.00 gibi fenalaşarak, Özel Bodrum Hastanesine kaldırılan Hasan Doğan'ın yoğun bakıma alındığı ancak buna rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdullah Servet de yaptığı açıklamada, ''Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan hayatını kaybetti'' dedi. Abdullah Servet, hastane önünde gazetetecilere yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın kalp krizi geçirdiğini belirterek, ''Bize söylendiği anda ilk müdahaleyi olay yerinde yaptık. Daha sonra sayın Doğan'ı ambulansla hastaneye aldık. Solunum ve kalp durmuştu. Yaklaşık 90 dakika hastaya müdahale ettik. Elimizden geleni yaptık, ancak Hasan Doğan'ı kaybettik. Başımız sağolsun'' diye konuştu. Servet, gazetecilerin, ''Hasan Doğan'ın, sıcak havada yediği ağır yemekten dolayı kriz geçirmiş olabileceği yolundaki'' soruları üzerine, ''Tek başına yemek krize neden olmaz. Muhtemelen Hasan Doğan'da krize yatkınlık vardı'' yanıtını verdi. Hastane önünde toplanan çok sayıda vatandaş, Hasan Doğan için gözyaşı dökerek üzüntü yaşadı. Hastaneye gelenler arasında Fatih Terim'in yanısıra, milli futbolcular Rüştü, Semih ve Tuncay ile Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ile Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan'ın da olduğu bildirildi. Haluk Ulusoy'un ardından başkanlığı devralan Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu'nun Abana ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdikten sonra 1979-1980'de İngiltere'de lisan eğitimi aldı. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürlüğü görevini üstlendi. Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı 2 çocuğu bulunan Doğan, Ramsey A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Gürmen A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Kip-Teks A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı, Star Medya Yayıncılık Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü. Doğan, Levent Bıçakcı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde, federasyonda başkanvekili olarak görev almıştı. Doğan'ın, bu görevleri dışında, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sanayi Konseyi, Boks Federasyonu Yönetim Kurulu üyelikleri vardı. Futbol Federasyonu Başkanı olan Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesiydi. Hasan Doğan yönetimindeki (A) Milli Futbol Takımı, İsviçre ve Avusturya'da gerçekleştirilen 13. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale yükselerek, büyük bir başarıya imza atmıştı. Bodrum'da, 52 yaşında kalp krizi sonucu vefat eden Doğan, Ankara'da 14 Şubat tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilmişti. Toplam 143 gün başkanlık yapan Doğan, genel kurula katılıp oy kullanan 231 delegenin 222'sinin oyunu alarak başkanlığa seçilmişti. Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdullah Servet, ''Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan hayatını kaybetti'' dedi. Abdullah Servet, hastane önünde gazetetecilere yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın kalp krizi geçirdiğini belirterek, ''Bize söylendiği anda ilk müdahaleyi olay yerinde yaptık. Daha sonra sayın Doğan'ı ambulansla hastaneye aldık. Solunum ve kalp durmuştu. Yaklaşık 90 dakika hastaya müdahale ettik. Elimizden geleni yaptık, ancak Hasan Doğan'ı kaybettik. Başımız sağolsun'' diye konuştu. Servet, gazetecilerin, ''Hasan Doğan'ın, sıcak havada yediği ağır yemekten dolayı kriz geçirmiş olabileceği yolundaki'' soruları üzerine, ''Tek başına yemek krize neden olmaz. Muhtemelen Hasan Doğan'da krize yatkınlık vardı'' yanıtını verdi.
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 allah rahmet eğlesin, genç yaşta vefat etmiş :(
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 başımız sağolsun iyi işler yapabilecek bi adam gibi duruyordu :(
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 başımız sağolsun , türk futboluna kattığı + lar için çok teşekkürler hasan doğan. nur içinde yat diyebileceğim sayılı kişilerden biri idi. hakkımı helal ettim ciddi ciddi. ah ulan ah
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Apex said: haberlerde duydum inanamadım önce, şok oldum. euro 2008 ile daha fazla tanıyıp sonunda çok düzgün bir federasyon başkanımız oldu demiştim. allah rahmet eylesin.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sigara içmeyin sağlıklı beslenin spor yapın hayatınıza deger veriyosanız su ücünü yapın.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bodrum'da aşırı sıcaklar var, ilk aklımıza o geldi daha bodrum'da olduğunu duymamıştık. çok gençmiş daha, yazık cidden. Allah rahmet eylesin. o avrupa şampiyonasında gollere sevindiği sahneleri gösterdiler de eşiyle beraber, üzüldüm. :/
Öne çıkan mesajlar