Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 len? terbiyeni takin efendi, adam ol az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 oldu paşam.. sen adam ol dedin ya dinleriz tabii.. ağamsın paşamsın kralsın da kıtsın hafiften sanki.. çok laftan anlamıyorsun sanırım zorla biraz kendini [swh] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hala bi terbiyesizlik ve ayiptir soylemesi yavsaklik. moda yavsak dedik diye banlaniriz da simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ben de şeyi anlamıyorum Biriyle birlikte oldum bana hiç değer vermedi, bütün kızlar/erkekler öyle, ben de bundan sonra kendimi üzmemek ve garantiye almak için alemim akıllısı olucam hiç kimseye güvenmiycem. Fırk ='[ Saf mısınız arkadaşım? ayrıca fistan, elaleme laf yetiştireceğine olimpos konusuna cevap versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 uu yalan rüzgarı olmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dasaaa said: oldu paşam.. sen adam ol dedin ya dinleriz tabii.. ağamsın paşamsın kralsın da kıtsın hafiften sanki.. çok laftan anlamıyorsun sanırım zorla biraz kendini [swh] delikanli ol yazdigini degistirme, ne iyi ya kufur edip sonra yumusatmak falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 amma yüklenmişsiniz kıza 3.5 yılda 30 erkekle beraber oldu diye. 3.5 yılda siz 30 kızla beraber olsanız ya da yatsanız gurur duyarak anlatırsınız(ben de anlatırım) herkes ilişkide duygu ister herkes seks ister 1.yi tercih etsem de eğer duygu yoksa seks olabilir ki bu TGİ(tek gecelik ilişki) olur, fuckbuddy olur. ama dediğim gibi, duygu olmalı, aşk olmalı. bunları aramalı. 3.5 yılda 30 farklı insan yerine tek bir insanı tercih edebilmeli. tek bir aşkı tercih edebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ben siz arkadaşsınız can ciğersiniz sandımda araya post atıcaktım vazgeçtim.Atsaymışım madem. axedice dediğin bir heyecan oluyor heralde kalp kırıklığıyla söylenen bir söz.Hani biri mühim bölgeye sert olmasa da vurur gibi yapsa da efekti iyice veririz ya, hah işte oda onun gibi dengesiz çıkan bir efekt.Ama bence tek gecelik ilişkilerde gereklidir insanın olgunlaşmasında.Ciddi bir ilişkiye girdiğiniz zaman; ki bunun da sonu evlilik olan tarzından, her bakımdan heves alınmış olmalı ki iki tarafta birbirinden başkasına ihtiyaç duymasın.Bu ayarlarda birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dory said: bence bi olaydan ders alip bakis acisi degistirmek iyidir. ben yasadim bu olayi ve cou seye bakis acim degisti hayatta. iliskiler insanlari her yonuyle etkileyebiliyor. ben kimseye guvenmemeyi oğrendim. bi de dis gorunusun bi boka yaramadiğini. Eh ama işte bir kişi yüzünden kimseye güvenmezsen günün birinde güvenmen gereken bir insanı da farketmeden kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 delikanlılığı senden öğreneceksek işimiz iş.. hem ne küfürü gördün ki orada? küfür falan kaldırılmadı oradan. hem ayrıca yapılan değişiklikleri modlar görebiliyor. küfür silinmiş olsa dahi görülür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Şurda bir insanın 3 yılda 20-30 insanla duygusal-fiziksel bir takım olaylar yaşamasını oha hehe YUH falan diye gören arkadaşların 1/3'ü 30 lu yaşlarına kadar milli olamayacaklarını üzülerek söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yargiya guvenimiz tam, ama kulagini cekip gonderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 20-30 adam? Yatmadan önce fırça darbeleri falan mı, nedir olayın iç yüzü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Xaenin said: Şurda bir insanın 3 yılda 20-30 insanla duygusal-fiziksel bir takım olaylar yaşamasını oha hehe YUH falan diye gören arkadaşların 1/3'ü 30 lu yaşlarına kadar milli olamayacaklarını üzülerek söylüyorum. hasss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Jos said: 20-30 adam? Yatmadan önce fırça darbeleri falan mı, nedir olayın iç yüzü? ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 practise makes perfect. ama bi yandan da daha kotu opuşseydim ama sadece sevdigim kişilerle romantik ilişkiler yaşamıs olsaydım diyebiliriz. belki biraz dengelisi en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 biraz mı? 20-30 kişi ne ya?? pardon ama 3,5 yılda 20-30 kişiyle beraber olan birinin duygusallıktan bahsetmesi bana komik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 işte körelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 çık git şurdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dunno senin yattigin erkekler efervesant galiba genelde bi sevismeden sonra erimeyiz biz, yanlis erkeklerle sevisiyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 lan alti ustu sevismisler iste, uzatmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ya bunun belirli bir ölçüsü mü var anladım 3.5 yılda 20 30 kişi olunca abarmak mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 abicim 1 yilda 48 hafta var, demek ki ayda bir falan iste. nedir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Fistan said: abicim 1 yilda 48 hafta var, demek ki ayda bir falan iste. nedir ki. en son saydigimda 52 hafta vardi 1 yilda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 iki seviştik diye sevgili mi olduk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar