Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.5 seneden sonra kalbini kıran adamı gormek

dunno

Öne çıkan mesajlar

Ben de şeyi anlamıyorum

Biriyle birlikte oldum bana hiç değer vermedi, bütün kızlar/erkekler öyle, ben de bundan sonra kendimi üzmemek ve garantiye almak için alemim akıllısı olucam hiç kimseye güvenmiycem. Fırk ='[

Saf mısınız arkadaşım?

ayrıca fistan, elaleme laf yetiştireceğine olimpos konusuna cevap versene.
Sosyal ağlarda paylaş

amma yüklenmişsiniz kıza 3.5 yılda 30 erkekle beraber oldu diye.
3.5 yılda siz 30 kızla beraber olsanız ya da yatsanız gurur duyarak anlatırsınız(ben de anlatırım)

herkes ilişkide duygu ister
herkes seks ister

1.yi tercih etsem de eğer duygu yoksa seks olabilir ki bu TGİ(tek gecelik ilişki) olur, fuckbuddy olur.

ama dediğim gibi, duygu olmalı, aşk olmalı. bunları aramalı. 3.5 yılda 30 farklı insan yerine tek bir insanı tercih edebilmeli. tek bir aşkı tercih edebilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben siz arkadaşsınız can ciğersiniz sandımda araya post atıcaktım vazgeçtim.Atsaymışım madem.
axedice dediğin bir heyecan oluyor heralde kalp kırıklığıyla söylenen bir söz.Hani biri mühim bölgeye sert olmasa da vurur gibi yapsa da efekti iyice veririz ya, hah işte oda onun gibi dengesiz çıkan bir efekt.Ama bence tek gecelik ilişkilerde gereklidir insanın olgunlaşmasında.Ciddi bir ilişkiye girdiğiniz zaman; ki bunun da sonu evlilik olan tarzından, her bakımdan heves alınmış olmalı ki iki tarafta birbirinden başkasına ihtiyaç duymasın.Bu ayarlarda birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
bence bi olaydan ders alip bakis acisi degistirmek iyidir.
ben yasadim bu olayi ve cou seye bakis acim degisti hayatta.
iliskiler insanlari her yonuyle etkileyebiliyor.
ben kimseye guvenmemeyi oğrendim.
bi de dis gorunusun bi boka yaramadiğini.

Eh ama işte bir kişi yüzünden kimseye güvenmezsen günün birinde güvenmen gereken bir insanı da farketmeden kaybedersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...