luna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Sam said: BU E-MAIL'I 15DK İÇİNDE 15 KİŞİYE YOLLAMAZSAN CUMHURİYET YIKILACAK!!! sadeceinternet üstünden yapılanların bundan öteye gidiceğini sanmıyorum
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ataturke katilmadigim noktalar var, mesela bence istikbal goklerde degil.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ayrıca toplu emailden kastım arkadaşa yollanan gereksiz fw mesaj kesinlikle değildi. Bahsettiğim, taraf vs gibi gruplara yüzlerce protesto maili atmak gibi eylemlerdi.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuda adam gibi düşünce belirtmek var, dalga geçeyim diye küçük duruma düşmekte var.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Drakkahn said: Sam said: BU E-MAIL'I 15DK İÇİNDE 15 KİŞİYE YOLLAMAZSAN CUMHURİYET YIKILACAK!!! Gerzeklik diyordumya asinanyavuz.. Anladın sen onu... ahaha tartisma adabiyla baslasaydin keske ya okumaya
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 neyse siz takılın, benim posta kutumu meşgul etmediği sürece umrumda değil. uğraşılmaz cidden.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Drakkahn said: Sam ve BonePART'ın gerzekliklerini anlayışla karşılarım, çünkü onlar Atatürk'ün adını duyduklarında kaçacak delik ararlar. sakjdhakjdhssa
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 aquila said: Ataturke katilmadigim noktalar var, mesela bence istikbal goklerde degil. Ahaha "Allah uçmamızı isteseydi bize kanat verirdi" şeklinde devam edebilirmiş ileti. Yarım kalmış sanki.
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 atatürkü sevin ama onun arkasına saklanmayın.
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Drakkahn, burada 3-4 tane (hyr sam ve sir degil) liboşlarımız varya radikal, sende onların laikçi versiyonusun. "Çağdaş medeniyet seviyesi" (çok övdügün Atatürk'ün [bu cümleden Atatürk'ü sevmedigimi filanda çıkarırsın şimdi sonra topluca sana güleriz] sözleriyle] ' ne yakın bir laikçilik benimsemektense, Atatürkçülüğe yakışmayan (ki hareket ve tavırlarından kendini Atatürkçü buldugun sonucuna varıyorum), bu linoşlarımızın islami faşizmiyle aynı kulvarda bir laikçi faşizm yapıyorsun ki aslında özünde faşist bir yaklaşımlı hakkından gelinmesi gerekenler bu 2 faşist düşünceyi savunan radikaller. Okumaya üşendiysen anlayacagın dilden anlatayım, Epic Phail sın. Atatürkçülügü laikçiligi (ki Türkiyede şu günlerde korunması gerçekten gerekiyor) koruyucam diye eline gözüne bulaştırmış ve rezil olmuş bir durumdasın. Git, dışarıya çık geziye, Eglen gel bu gece, Yarın dönersin sen bize. @Soulcube: +1
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Birbirimizden ayrılmak yerine bu zor günlerde birleşmemiz lazım, farklı düşünceye sahip olanlar dışında hepimiz bir şey yapılması konusunda hemfikiriz. Nasıl ne yapılması gerektiğini tartışmamız lazım.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Evet evet haklısınız ben öyleyim. Tamam hadi dağılın.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Atatürk'ün altına imza attıkları şeylerin altına imza atmaktansa yeni yeni şeylerle gelmek lazım diyince niye bu kadar celallenildi onu anlamıyorum.
Krmz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 resim çok hoşmuş. gelen reply lar için aynı şeyleri sölemek zor tabi
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Xaenin said: Drakkahn said: Sam ve BonePART'ın gerzekliklerini anlayışla karşılarım, çünkü onlar Atatürk'ün adını duyduklarında kaçacak delik ararlar. sakjdhakjdhssa4 xae fobilerimle dalga gecmene zaman ataturk adi duysam kacan bi insanim ben
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 baskalarinin yaptigi islerin altina imza atip, baskalarinin yaptigi seylerle gurur duymaya cok merkaliyiz toplum olarak.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ben büyük bir eşşeklik ettim. Buraya bir konu açtım, içimden geçenleri yazdım. Kusuruma bakmayın. Herkesten tek tek özür diliyorum. Bir daha da yazı yazmıcam Patiye. Verdiğim rahatsızlık için tekrar özür dilerim. Sizde böylece daha çok eleştirin, daha çok laf sokun. Yaptığınız bundan başka bir şey değil. Ben en azından bir hareket yaptım. ama olsun siz eleştirinize bakın post kasın. Tekrar özür dilerim. Herkese iyi muhabbetler...
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 arkadasim elestiriye acik degilsin daha, bu tavrinla zaten anca resme imza atip duvarina astiginla kalirsin.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben semih'in hırvatistana attığı gole imzamı atarım arkadaş
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 -007- said: Birbirimizden ayrılmak yerine bu zor günlerde birleşmemiz lazım, farklı düşünceye sahip olanlar dışında hepimiz bir şey yapılması konusunda hemfikiriz. Nasıl ne yapılması gerektiğini tartışmamız lazım. valla ben sizden! farklı düşüncelere sahibim ama ben de birşeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum. 10 tane türk büyüğü say desen sayamam, taş patlasa 5 tane sayarım. bu beşin başında da atatürk gelir benim çağıma en yakın olduğu için, yaptıkları beni en çok etkileyen odur çünkü. yani söyleyecek çok şey var ama zaten söylenen söylenmiş. kısa özet geçmem gerekirse, ben de imzamı atayım altına her ne kadar birşeyi değiştirmeyecekse ama arkadaşım sen kimsin? necisin? hangi fikirdesin? neyi savunuyorsun? atatürk diyip geçmekle olmaz ki bu işler. not: konuya senden girdik ama senin şahsında imza toplayan arkadaşa sözlerim
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Aynı düşüncede toplanmamızdan kastım hükümete bakış açısı ve bir şeylerin yapılması gerektiği düşüncesine sahip olma temelliydi. Burda hükümetten memnun sayılı adam var ve geri kalan insanların birçok ortak noktası var. Bu genellemeyle sen de aynı düşüncedeki insanlardan birisin diye düşünüyorum. Onun dışında arkadaşa kötü niyetle bakmamak lazım, biraz abartıldı yani. Tabii ki Atatürk'ün yaptıklarıyla yetinmemek lazım ancak bugün öyle bir aciz noktaya düştük ki en ufak hareketinde çeşitli komplolarla götürülebiliyorsun. Kimilerimiz imza atmaktan öte geçememekte haklıdır, ki arkadaşın içinden gelmiş saygı duyuyorum. Ama yetmez evet, daha fazlasını yapmamız lazım.
Öne çıkan mesajlar