Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA 4

yav

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Rockstar Games tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonu için önerilen sistem ihtiyaçları açıklandı. 18 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürülecek olan oyunun sistem gereksinimleri şöyle:

- Tavsiye edilen sistem ihtiyaçları -

İşletim Sistemi: Windows XP - SP2
İşlemci: Çift çekirdekli herhangi bir işlemci (Intel Pentium D veya daha iyi bir işlemci)
Bellek Miktarı: 2 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 10 veya DirectX 9.0c destekli bir ekran kartı
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 512 MB
Boş HDD Alanı: 18 GB

Oyunun minimum sistem gereksinimleri ise halen daha belirsizliğini koruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Oyun kendini tekrar ediyor artık.

En son san andreasta yeni olarak yapacak o kadar çok şey vardı ki.. Yeni senaryo, yeni şehirler, daha çok poligon, daha detaylı kaplamalar, daha gelişmiş yapay zeka...vs. daha ne yapsın adamlar.. Bu arada ps3tekini 1 saat kadar oynadımda böle ne bilim kare kare pixeller sayılıyordu, iyyy dedim bumu next gen grafik, next gen oyun.. belki oynadığım lcd tv ayarlarından kaynaklanıyordum ama soğumştum yani
Sosyal ağlarda paylaş

ilgilenen varsa mini bi inceleme yapayım :P. san andreas in tarzi güzel grafikli gta dan ziyade gta 3 ün güzel grafiklisi demek lazim gta 4 e. san andreas ta ki bi cok şeyi kaldirmişlar ne skill stat sistemi, ne araba/karakter modifikasyonu, ne ucaklar hicbiri yok oyunda. onun yanında harita kucuk ve ana senaryo dişinda yapilabilecekler cok az.
yenilik olarak bi "relationship" sistemi var grindden başka birşey değil. televizyon şovlari ve stand up şov lari falan eklenmiş onlar baya güzel. oyunda güvercin vurmalar ve bu relationship hedeleri dişinda ki herşeyi yaptim ve rahatlikla söyleyebilirim sandbox hissini vermedi oyun bana.
oyunun senaryosu baya güzel. oscarlık falan değil ama karakterlere falan yakınlık hissediyorsunuz oyunun uzunluğu tam ayarında aralarda yaptığınız secimler baya güzel. sandbox yerine nispeten daha lineer bi single player oyun olarak görmek lazim gta 4 ü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...