Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 rockstar da az cakal deyil... ha konsola oyun yapmak kisa suruyo ve ucuz ama pc ye de yapalim ama pc oyuncusuna cikmicak diyelimde pc oyuncusu hem konsol alsin hem pc oyunuda alsin diye hesapliyo adamlar bide cok tutubu cikacak cikmicak diyip millete hem konsol hem pc aldirmak :) cogu firma bunu yapiyo artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 öbür tarafa yazdığımı c/p: said: amanııın! hanım boş kasamı getir.. yeni bilgisayar toplama zaman geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 İptal olmuş, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yapılıcak mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu yapılıyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu sefer açıp bakmam bile . Oyun kendini tekrar ediyor artık.Hiç te çok beyeneni görmedim oyunu. GTA3'de devrim yaptilar tüm serilerinide severek oynadik ama baydı artik be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 beyzbol sopası ile kafa ezmeyi özlemiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Rockstar Games tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonu için önerilen sistem ihtiyaçları açıklandı. 18 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürülecek olan oyunun sistem gereksinimleri şöyle: - Tavsiye edilen sistem ihtiyaçları - İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 İşlemci: Çift çekirdekli herhangi bir işlemci (Intel Pentium D veya daha iyi bir işlemci) Bellek Miktarı: 2 GB RAM Ekran Kartı: DirectX 10 veya DirectX 9.0c destekli bir ekran kartı Ekran Kartı Bellek Miktarı: 512 MB Boş HDD Alanı: 18 GB Oyunun minimum sistem gereksinimleri ise halen daha belirsizliğini koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 18 GB, kaç dvd olacak? 2,4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 offtopic// bu directx10 destekleyen kartlar icin -dx10'dan yararlanabilmek icin yani- vista kullanmamız gerekiyor di mi isletim sistemi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 evet vista şart dx10 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abarti degil hic sistem ihtiyaci, benim laptopta calisir rahat heralde. Gelsin 18 kasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Masticore said: Oyun kendini tekrar ediyor artık. En son san andreasta yeni olarak yapacak o kadar çok şey vardı ki.. Yeni senaryo, yeni şehirler, daha çok poligon, daha detaylı kaplamalar, daha gelişmiş yapay zeka...vs. daha ne yapsın adamlar.. Bu arada ps3tekini 1 saat kadar oynadımda böle ne bilim kare kare pixeller sayılıyordu, iyyy dedim bumu next gen grafik, next gen oyun.. belki oynadığım lcd tv ayarlarından kaynaklanıyordum ama soğumştum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Saglam yer tutacak hd de, biran önce bekliyoruz efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ilgilenen varsa mini bi inceleme yapayım :P. san andreas in tarzi güzel grafikli gta dan ziyade gta 3 ün güzel grafiklisi demek lazim gta 4 e. san andreas ta ki bi cok şeyi kaldirmişlar ne skill stat sistemi, ne araba/karakter modifikasyonu, ne ucaklar hicbiri yok oyunda. onun yanında harita kucuk ve ana senaryo dişinda yapilabilecekler cok az. yenilik olarak bi "relationship" sistemi var grindden başka birşey değil. televizyon şovlari ve stand up şov lari falan eklenmiş onlar baya güzel. oyunda güvercin vurmalar ve bu relationship hedeleri dişinda ki herşeyi yaptim ve rahatlikla söyleyebilirim sandbox hissini vermedi oyun bana. oyunun senaryosu baya güzel. oscarlık falan değil ama karakterlere falan yakınlık hissediyorsunuz oyunun uzunluğu tam ayarında aralarda yaptığınız secimler baya güzel. sandbox yerine nispeten daha lineer bi single player oyun olarak görmek lazim gta 4 ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kısaca gta4 sux hard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 onları son koyucaklar expensionla. 20 yıldır civ oynuyoruz, her yeni civ cıktığın bütün featureları eklemeyi "unutup" sonra "evet bole bişi düşündük" diye expensionda geliyolar. aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben hala bu oyunun nasil 10 aldigini dusunuyorum. san andreastan onlarca eksigi varken tek artisi grafiklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Şimdi bi dakka. http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/9935679.asp?gid=234&sz=39973 Şurada gördüüm olay doğru mu? Yani tek çekirdekli işlemcilerde GTA4 açılmicak mı? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yalan, Hurriyet yine sicmis sivamis. "Onerilen sistem" o. Minimum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hurriyet oyunlar hakkında bilgi vermesin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 hmm önce bi san andreas oynamanın zamanı geldi desenize bu bitene kadar diğeri gelir zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 gta serilerinde karakteri kendimiz yaratsak cok guzel olur aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar