SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kız tavlamak için bire bir pul koleksiyonu yerine bunu yap direk ... http://www.metacafe.com/watch/601280/make_instant_hot_ice/
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 güzelmiş aga denicez bakalım labda vardır sodyum asetat çalcaz biraz:F
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Lab dışında alınacak bir yer yok mu ?
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 cok guzel bi olay bu ya..okadar muhtesem bi denge olusuyorki sadece dokunmanız degil suya eneji saglayabilicek herhangi birsey (örn:bardagın cok sallanması)bile suyun donmasına yeterli olabiliyor..
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 http://www.instructables.com/id/Crystallization-of-homemade-sodium-acetate/ burdan ogrenebilirsiniz, zor bisi gerci en iyisi kimya lab inden asirmak :D
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 aboww bu neymiş laa hakkat çok über laa::o
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sodyum asetat bulmak istiyorum hüleyn
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 vay be, güzelmiş. :) şu numarayla amerika'da ne zengin olunurdu ya da avrupa'da nasıl kazıkta yakarlardı diye düşünmeden edemedim. (:P)
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Peki kalıcı mı oluyo bu? Eğer egzotermikse bozulması için ısınması gerekir yamulmuyosam, bunun bozunma sıcaklığı nedir? Bi kere dondu mu hep kalıyomu yani?
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 açılmıştı diye hatırlıyorum bende ama yine görünce bunu yapasım geldi :D
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oda sıcaklıgında erimez heralde.. sodyum acetat - su über doygun cozeltisinin erime sıcaklıgını bulmak zor olsa gerek :D
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tabi erimemesi soğuk kalması anlamına gelmiyo o yüzden bi işe yaramaz herhalde :P
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Denemeyin,kimyasal falan... Pipiniz dusebilir.
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bunu daha önce hocamız izletmişti(video aynı deil reaksiyon aynı) o zamanda şaşırmıştım, yine şaşırdım, bu kimya garip bi olay.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 SoulCube said: kız tavlamak için bire bir kizlar artik akilli, boyle basit $eylere tav olmuyolar. Molotov Cocktail falan yaparsan bir ihtimal.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Çok iyi bu ya. Denemek istiyorum. Bakalım ünideki kimyacılara sorayım, nerden bulunabiliyormuş bunlar. edit: Angelotti said: sodyum asetat nerden alınır he Konuda bir link var. Orada karıştırırsan evde nasıl üretebileceğini anlatıyor. Winegear'la Baked .. bişeyi karıştırıyordu sanırım. Siteyi tekrar açıp bakmak lazım.
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ShadowFury said: Peki kalıcı mı oluyo bu? Eğer egzotermikse bozulması için ısınması gerekir yamulmuyosam, bunun bozunma sıcaklığı nedir? Bi kere dondu mu hep kalıyomu yani? egzotermik degil eksotermik bu yamulmuyorsam. heat pack'lerde kullanilan maddeydi.
Öne çıkan mesajlar