nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ahaha gerçek değildir bence ya, konuşmasını yazıyodu sporxte öyle bir bölüm yoktu. Ama gerçekse de şaşırtıcı değil. FB daha kaliteli topçu alacak kaynağa sahip zira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 fb guizayi alir, gs kewell'i guzel oldu bence. ikisi de iyi topcu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 beşiktaşım da sivoku aldı.. sivok own edicek hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 beşiktaş kimseyi almasa da ibo'dan kurtulunca sezonun transferini otomatik yapmıs olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kewwll geldiya hemen balon haber çıkmış,kezmanla arda takası düşünülüyormus,arda kewell geldi diye mutsuzmus:) http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=76590 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Adnan Sezgin said: Bunlar son derece yanlış yorumlar. Biz takımımıza katkıda bulunacak oyuncuları almak istiyoruz. Harry Kewell’i Arda’nın yerine almadık, Arda ile oynasın diye aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Böyle bişi olursa Fb 1 taşta 2 kuş yapar : ) kezman'dan kurtulur, arda'yı sola destek yapar bir de yabancı sınırından kurtulur. Yılın hareketi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ya ciddiye alıp yorum yapmayın şu habere bari. :D Kezman-Arda ? Hiiiiiiiiç güleceğim yoktu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 He he, inanmadım zaten. Fantazi yaptım sadece, öyle bir şeyin mümkünatı var mı ? Yani Galatasaray yılın golcüsünü alacak olsa, gene futbolcusunu vermez Fener'e. Ümit Karan için uzun seneler debelendiler alamadılar pes ettiler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Abi kimse kızmasın ama Kewell 2 senedir doğru dürüst topa vurmayan bi adam sakatlıklardan Liverpool'un geniş kadrosundan dolayı Galatasaray ne derece faydalı olur bilinmez bence biraz kapalı kutu ama Kewell aldı Galatsaray bence Lincoln'ü elinden çıkaraıp Ümit Karan'ın yanına Djrbil Cisse gibi bir adam alırsa bence çok şahane olur. Bu arada ben Fenerbahçeli biri olarak Güiza'yı istemiyorum Semih tarzı bir adam zaten Güiza bence Carew,Crouch ya da Kanoute tarzı bir adam alırsak Kezman ve Semih 20'şer gol atar yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 İnternet haber... Lincoln'e 8 milyon euroluk teklif 05 Temmuz 2008 Cumartesi 10:11 Rusya'nın Shaktar Donetsk takımı Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lincoln talip olduğu belirtildi. Rusya’nın Shaktar Donetsk takımını Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Lincoln talip olduğu belirtildi.İddiaya göre Shaktar’ın yöneticileri Galatasaray Futbol A.Ş’nin Başkanı Adnan Sezgin’i arayarak Brezilyalı yıldız oyuncuya 8 milyon euro vermeye hazır olduklarını ve cevap bekledikleri ileri sürüldü. Brezilyalı oyuncuya Almanya 1. Lig takımlarından Wolfsburg da talip olmuştu. internethaber Böyle haberler yapan sitelerden yazı koymayın lütfen yahu adamlar shaktarı rusya ekibi zannediyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ahahahhaaaa off Rusya mı? :D İyi güldüm. Arda Fener'e gitmez, sözleşmesi bitmezse gitmez. Biterse de Fener'e gitmez avrupa'ya gider. Biz belki dışarı satarız, ama Fener'e satmayız. Ha Fener 30 milyon falan verir öyle satar yılın kazığını çakarız başka türlü olmaz ı-ıh! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Fener Arda'ya 30 vermez zaten. 30'u verebilse, Drogba felan almaya kasardı : ) Bu arada forvet konusunda haklısın Drogba Kanoute gibi adamlar lazım. Koller'i bile alsalar razıyım. Herif deli top indiriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Kewell attı imzayı. 19 numaralı formayla poz vermiş. E ama hazır 7 numara da boştu güzel güzel? Edit: Ha tamam, 7 numarayı Baptista'ya ayırmışız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Baluu said: Fener Arda'ya 30 vermez zaten. 30'u verebilse, Drogba felan almaya kasardı : ) Bu arada forvet konusunda haklısın Drogba Kanoute gibi adamlar lazım. Koller'i bile alsalar razıyım. Herif deli top indiriyor :D 30 verecek gücü var, ama o adamlar kariyerleri hala parlakken buraya gelmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Abi Arda keşke bizde olsa ama uçma bundan 5 sene sonra her lig nerde ise aynı düzeyde olacak çünkü 2012 de Fifa en fazla 5 yabancıya izin verecek. O yüzden her türk klübünün Arda gibi yetenekleri yetiştirmesi lazım ben Arda yerinde olsam hiçbir yere gitmem. Ama gene diyorum Arda gibisi şuan yok Türkiye'de helal olsun Galatasaray'ıbn alt yapı hocalarına böle bir adam yetiştirdikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 @Lucifel: Onu yalan ederler abi merak etme o kadar büyük bir piyasa harcanamaz kolay kolay. Hayır yani Championship takımlarında bile dolu yabancı varken mümkün değil 6 yerli oyuncu çıkarma olayı. AB statüsünde 6 kişi olur o en kötü ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ab statüsü dışında 6 yabancı diyecektin sanırım. Lakin öbür türlü daha kötüleştiriyorsun durumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hayır ab statüsünde 6 oyuncu, 5 de yabancı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 gazetelerin yazdıgı sacma sapan şeyleri tartısarak zamanımızı bosa harcıyoruz resmen fotospor ne ya saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 5 yıl da 93 mac oynamıs amca 30 yasında. yılda 60 mac yapıyor bir ingiliz takımı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 böyle orta sıra takımlarında parlayıp sonra büyük takımlara gittiğinde sorunlar yaşayan daha sonra tekrar bi orta sıra takımıan giden adamların iyi işler çıkardığını gördük daha önceden. hagi (gs burda cl için orta sıra takımıdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ya ben bu galatasaraylıların her aldıkları ya da almaya çalıştıkları adama " yeni hagi " demesine sinirleniyorum açıkcası. yine iki üç yerden duydum yeni hagi geldi kewell falan diye ama bazen düşünüyorum, hagi galatasaraylılar için bu kadar küçük bi oyuncu muydu diye. kesinlikle olmaması lazım. ne bileyim ben olsam hagi gibi adam bi daha gelmez der kapatırım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Yeni Hagi olur mu ya mümkün değil, Hagi bi tane bi kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar