Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray, Liverpool'lu Harry Kewell ile anlaştı.

4Ever

Öne çıkan mesajlar

Abi kimse kızmasın ama Kewell 2 senedir doğru dürüst topa vurmayan bi adam sakatlıklardan Liverpool'un geniş kadrosundan dolayı Galatasaray ne derece faydalı olur bilinmez bence biraz kapalı kutu ama Kewell aldı Galatsaray bence Lincoln'ü elinden çıkaraıp Ümit Karan'ın yanına Djrbil Cisse gibi bir adam alırsa bence çok şahane olur.

Bu arada ben Fenerbahçeli biri olarak Güiza'yı istemiyorum Semih tarzı bir adam zaten Güiza bence Carew,Crouch ya da Kanoute tarzı bir adam alırsak Kezman ve Semih 20'şer gol atar yemin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İnternet haber...
Lincoln'e 8 milyon euroluk teklif
05 Temmuz 2008 Cumartesi 10:11
Rusya'nın Shaktar Donetsk takımı Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lincoln talip olduğu belirtildi.
Rusya’nın Shaktar Donetsk takımını Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Lincoln talip olduğu belirtildi.İddiaya göre Shaktar’ın yöneticileri Galatasaray Futbol A.Ş’nin Başkanı Adnan Sezgin’i arayarak Brezilyalı yıldız oyuncuya 8 milyon euro vermeye hazır olduklarını ve cevap bekledikleri ileri sürüldü. Brezilyalı oyuncuya Almanya 1. Lig takımlarından Wolfsburg da talip olmuştu.
internethaber
Böyle haberler yapan sitelerden yazı koymayın lütfen yahu adamlar shaktarı rusya ekibi zannediyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Arda keşke bizde olsa ama uçma bundan 5 sene sonra her lig nerde ise aynı düzeyde olacak çünkü 2012 de Fifa en fazla 5 yabancıya izin verecek.

O yüzden her türk klübünün Arda gibi yetenekleri yetiştirmesi lazım ben Arda yerinde olsam hiçbir yere gitmem.

Ama gene diyorum Arda gibisi şuan yok Türkiye'de helal olsun Galatasaray'ıbn alt yapı hocalarına böle bir adam yetiştirdikleri için.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu galatasaraylıların her aldıkları ya da almaya çalıştıkları adama " yeni hagi " demesine sinirleniyorum açıkcası. yine iki üç yerden duydum yeni hagi geldi kewell falan diye ama bazen düşünüyorum, hagi galatasaraylılar için bu kadar küçük bi oyuncu muydu diye. kesinlikle olmaması lazım. ne bileyim ben olsam hagi gibi adam bi daha gelmez der kapatırım konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...