Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ne kadar çok ilginç noktası varmış bu kewell'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yahu adam ailesinin yanına Portekiz'e gitmiş. büyük ihtimalle de "kamp dönemi nereye gidiyor bu adam" denmesin diye sakatlandı falan demişlerdir. cumartesi gelsin belli olur herbişey boşuna yemeyin birbirinizi yahu. "geçtiğimiz günlerde antrenmanda bir çarpışma sonucu sakatlanan Kewell, idari ve teknik kadromuzun izni ve bilgisi dahilinde özel işleri nedeniyle kamptan ayrılmış; Kewell ailesinin yanına Portekiz’e gitmiştir." - Galatasaray SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Sen ne biçim bir futbolcusun arkadaş, helal olsun yahu. ALNINDAN ÖPÜYORUM Mumu said: ne kadar çok ilginç noktası varmış bu kewell'ın Süper tespit Mumu, beklemezdim senden dogrusu. Herif 40 yıllık stoper gibi oynadı 40 dakika. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 adam gençliğinde stoper oynamış höh bütün transferler bi yana bu adam bi yana bee=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 insan değil ya. dk 80, ayağa kayıyor, emir veriyor, kuruyor ediyor. gitme lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 nereye gidio ya.burda bırakıcak futbolu bana öyle söyledi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 adam bütün takımdan daha galatasaraylı oldu lan bi sezonda. sanctisi de unutmamak lazım gerçi. gol yedikçe kahroluyo adam, defans hata yaptıkça aha dövcek herifleri falan diyorum. azcık da linkolne şu duyguyu aşılayabilsek tamamdır sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 http://www.htspor.com/2008/10/03/resim/100671.jpg nereye gitcek lan sabri bırakır mı adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bi paket çekirdeke jubilesini vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Forması alınır tez zamanda,imzalatılır da inşallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Alnından öpücem Kewell' ı tutmayın beni. http://img20.imageshack.us/img20/9859/3722023lg1pc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 asfghabgajgangmaö o ne ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bundan sonra Kewell ismini duydukça ağlayacağım. Bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hayattan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 lan sayfa açılır açılmaz bööle bişi çıktı... korktum (sansür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 iyiki kewell yazdırmışım turuncu formama. parçalı alıp ona da baros u çakacam. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Kewell 7 numarayı alsaydı kesin Kewell 7 yazdırırdım ben de. Ama 19 u sevmediğim için boş duruyo benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ahah çorum faşisti misin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 senin bu yaptığını çorumlu yapmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Yok, sadece anlamı olan ya da sevdiğim numaralar, 7, 10, 11 falan olur :) Yoksa 17 falan olsa da yazdırmazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hıı tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ayrıca 19 numarayı Kewell'dan önce giyen oyuncunun Cihan Haspolatlı olması da bi miktar antipati yapmış olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 numaralar futbolcuları değerli yapmaz, futbolcular numaraları hafızalara kazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 cavanagh said: senin bu yaptığını çorumlu yapmaz sdf öhöm çorumlular da var forumda öhöm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 harrykewell said: numaralar futbolcuları değerli yapmaz, futbolcular numaraları hafızalara kazır Tamam işte Cihan Haspolatlı hafızamıza kazıdı 19'u :D Valla sevdiğim belli başlı 2-3 tane forma numarası var onları sadece giyerim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar