Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evimde KKKAÇ var =/


Overseer

Öne çıkan mesajlar

Mutfağa gidip ışığı açmamla dehşetengiz sahneyi görmem bir oldu. Ne yapacağımı şaşırdım çünkü gördüğüm şey gerçekse bütün ev tehdit altında idi.

Fobisi olanlar bakmasın KKKAÇ

Kırım Kongo Karpuzu Asalak Çekirdeği





Bu melun yaratık, adi heyhula mutfak tezgahına yapışmış mermeri emiyor idi. Büyük bir korkuya kapıldım ama neyse ki LOST izlemiştim ve tecrübeliydim. Jackin yaptığı gibi yapıp korkunun beni ele geçirmesine 5 saniye izin verip 5e kadar saymaya başladım. 1..2..3.. derken annem gelip "ne ses yapıyon bu saatte git yat artık" diyince bi zıpladım yerimde. Anne şu ney böcek mi? diye sordum. Hafif öne eğilip gözleri kısıp "karpuz çekirdeği lan o" demesiyle kelimenin tam anlamıyla aydınlandım. Artık gerçeği biliyordum ve araştırma zamanı gelmişti. Anneme "hadi yat artık mutfağa girme bu gece" dedim. Annem baktı "ilaçlarını almadın demi gene?" dedi. "Yok almadım" dedim. İhtiyacım yok zaten. Neyse sizin için araştırdım ve KKKAÇ gördüğünüzde veya KKKAÇ tarafından saldırıya uğradığınızda neler yapmanız gerektiğini sizle paylaşmaya karar verdim.


Doğada KKKAÇ 1

http://www.islamgemisi.com/site/upload/selam04_9522058367.jpg



Doğada KKKAÇ 2

http://www.co.forsyth.nc.us/images/seed_watermelon.jpg



pre historik çağlarda ilk insanların dev KKKAÇ lara karşı mücadelesi

http://www.hafif.org/imaj/results/karpuz-1.jpg



Kamufle olmuş bir grup KKKAÇ

http://www.garantialisveris.com/FrontContent/ProductImages/83863.jpg




Bakanlık Uyarıyor!


Sağlık Bakanı Rece Pakdağ yaptığı açıklamada, son zamanlarda baş gösteren KKKAÇ tehlikesine karşı dikkatli olunmasını tavsiye ederken, park ve mesire yerlerinden uzak durulmasını, zira bilinmeyen bir sebepten bu canlıların piknik alanlarında ve bahçesinde masayla beraber 2 den fazla sandalye olan yerleşim yerlerinde daha çok görüldüğünü belirtti. Rece Pakdağ konuşmasını şöyle bitirdi. "Paçalarınızı çoraplarınızın içine sokun"


http://i17.photobucket.com/albums/b83/MMcLean/dr_emmett_brown.jpg

Hill Valley Üniversitesi Hastanesi ana bilim dalı başkanı Doktor Emmet Brown ise vatandaşlara şu tavsiyelerde bulundu.

Canlıyla temasa geçen vakaların %95inde ciddi psikiyatrik rahatsızlıklar gözlemliyoruz. Hastalar genelde anksiyete, düşünme bozukluğu ve halüsinasyonlarla hastanemize başvuruyorlar. Canlının insana psişik sinyallerle saldırdığını düşünüyoruz. Yapabileceğiniz şey, direkt olarak tutmaya çalışmamak. Bunu yaparsanız canlıyı kızdırmanız olası. Çünkü çok kaygan ve çevik bir yapısı var. Eğer parmaklarınızla tutmaya çalışırsanız komik efektler eşliğinde elinizden kaçabilir ve psişik saldırısını tetikleyebilirsiniz. En tehlikesiz savunma şekli ise bir adet kağıt alıp canlıyı itmek istediğiniz yöne yerleştirmek ve parmağınızla nazikçe kağıdın üstüne itmek.

Doktor Brown, "deriyle temas ve oral yolla canlıyla temasa geçerseniz korkmanıza gerek yok. Deriyle temas halinde baş parmağınız orta parmağızın tırnağı üstüne koyun ikisini ters yöne hareket ettirmek suretiyle gerin ve canlı üzerine gelecek doğrultuda serbest bırakın. Yutarsanızda sorun yok bütün bütün çıkıyo zaten" diye ekledi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...