Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ATO'daki odasinda sofbeni tamir edilirken yanlislikla Glock dusmus yere 2 ay once. Hemen polis cagirip tutanak tutturmuslar. Acaba darbeci suikastci mi Sinan Aygun? Bugun sofbenin arkasinda bulunsaydi o silah Sinan Aygun nasil aklardi kendini? Sonucta duzenek de kuramayacaklarina - ki boyle birsey olmaz hayatta TR'de- gore. Sinan Aygun harbiden o glockla suikast mi yapacakti?
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ergenekon abi bu. baksana sivas katliamini planlamislar. Adam kendini vurup kendi isinde gucunde muminleri suclayacakti o silahla.
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Her geçen gün biraz daha kurtlar vadisine dönüyo iş. Kim suçlu kim suçsuz kim mağdur kim suikastçi kim kime çalışıyo kim kimden emir alıyo hiç bişeyi anlayamıyoruz.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bence çok saçma bir iddia bu. Polis yapmak istese her türlü tufaya getirir adamı bu konularda. Ayrıca 2 ay önceden neden konsun, konsa bile Sinan Aygün'ün koyduğunu kimse ispat edemez. 2 ay önce bulunmasıyla şimdi bulunması arasında bir fark yok. Tabii hiç normal olmayan bir durum olduğu için spekülasyona açık.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Tabanca ya da tüfek bulundurmak ne zamandır yasak?
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 3000-4500$ veren herkes glock alabilir. Eşim son anda kıvırmasa bende alıyordum yani ben suikastçi veya ergenekoncumuyum bu durumda? :)
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 legal yoldan alınmışsa taşıma/bulundurma ruhsatı varsa alınması ve bulundurulması gayet normal..illegal yoldan alınmışsa her kulpu takarlar adama..
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 silah faili meçhul olarak kayıtlara işlenmiş. daha doğrusu kayıt altına alınmış bi silah deilmiş sanırım.
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 huun said: Bence çok saçma bir iddia bu. Polis yapmak istese her türlü tufaya getirir adamı bu konularda. Ayrıca 2 ay önceden neden konsun, konsa bile Sinan Aygün'ün koyduğunu kimse ispat edemez. 2 ay önce bulunmasıyla şimdi bulunması arasında bir fark yok. Tabii hiç normal olmayan bir durum olduğu için spekülasyona açık. olur mu ya dünkü aramada bulunsaydı o silah herkes diyecekti ki tamam sinan aygün temiz adam ama odasında suikast silahının ne işin var? kime anlatacaktın o silahı oraya sinan aygünün koymadığını kimden inanmasını beklerdin? açıkçası ben bile şüpheyle bakardam bu kadar sağlam bir delil çıksa. birileri bu işi çok çok uzun zaman önceden planlamış ve silahı içeri koymuş işte plana göre o silah bir gün arama yapıldığında bulunacaktı ve kanıt elde etmiş olacaklardı.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 silahla suikast mi yapilmis da suikast silahi oldu bu? yoksa JFK'i olduren silah bu silah mi?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 glocka ruhsat yok gencler babam da var ben de var muhabbeti cekmeyin ümüğünüze çökerler benden söylemesi. glockda metal dedektöründen gectigi icin suikast silahı muhabbeti cekiliyor yoksa bildigin tabanca
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sinan Aygün böyle bir şey beklenecek son adamlardan Türkiye'de. Ben böyle bir şeye inanmıyorum, aynen dediği gibi suçu Atatürk'ü sevmek.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sinan Aygün Ankara'da pek sevilen bir tip değildir(Ankara derken Ankara halkını kastediyorum) ama beklemez kimse ondan böyle birşeyi.
zarekc Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 komplo kurulacak olsa niye 2 ay önceden koyulsun ki ? 1-2 gün öncesinden gidilir.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 1-2 gün önce koyulsa komplo olduğu ispatlanır çünkü.
zarekc Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 2 ay öncesinden koyulunca kimse çakmaz mı ?
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Aha! İtiraf etti! Abso ergenekon'muş Vurun!
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 zarekc said: 2 ay öncesinden koyulunca kimse çakmaz mı ? Şofbene koyarsan isterse 2 sene olsun çakmaz. Aramızda düzenli olarak şofbenini kontrol eden var mı? Ya da hayatında şofbenini açmış var mı? Demek ki bundan sonra kontrol edicez. Çünkü aynısı herkesin başına gelebilir..
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Fistan said: glocka ruhsat yok gencler babam da var ben de var muhabbeti cekmeyin ümüğünüze çökerler benden söylemesi. glockda metal dedektöründen gectigi icin suikast silahı muhabbeti cekiliyor yoksa bildigin tabanca glock var glock var. tam otomatikleri yasak tabii. ayrıca dedektörlere yakalanmaması diye birşey yok. hep hürriyet gazetesinin sallamaları onlar. plastik metal karışımı değişik bir malzemesi olduğunu öğrenen genç ve ateşli bir hürriyet çalışanı sallamış olabilir diye tahmin ediyorum.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Eski dedektorlerden geciyordu hatta mermileride dis macunu tüpüne saklıyorlardı ki farkedilmesin diye. Eskiden tupler metaldi :) Mossad ftw
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bu arada Aygün'ün makam odasındaki şofbende bulunan Glock marka silaha ilişkin de bilgi veren emniyet yetkilileri, yapılan balistik inceleme sonucu silahın herhangi bir kaydı çıkmadığını ifade ettiler. Silahın bulunduğu odanın parmak iziyle sadece Aygün tarafından açılabildiğini kaydeden emniyet yetkilileri, "Olay günü yapılan tutanak anında Aygün'ün kendisi yok iken tamir esnasında bu silahın şofbenden çıktığı ifade edildi. Balistik incelemesi yapıldı ve temiz çıktı. Ardından savcılık takipsizlik kararı verdiği için dosya kapatıldı" şeklinde konuştular.(ANKA)
Öne çıkan mesajlar