Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 axedice said: bu ayıcık mıdır nedir, bunun olayı ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Pedofilinin sembolü o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 pedobear hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 aslında bomba gifler var da, burayı aşar eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Emaleth said: ne atilla arcan mı? KAÇIN!!!! evet ayrıca bu da var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 arcane said: bLackcha0s said: Türk yapımlarıyla dalga geçtikçe beyazperdede ilerleyemeyiz Ben tam tersini düşünüyorum. Yeterince dalga geçmiyoruz ve oturup izleyenler var, bu sebeple ilerleyemeyiz. Kesinlikle. Korkunç derecede saçma bunlar yahu >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Lol, fragmana bakın: http://www.prensesperfinya.org/prenses/prenses-perfinya-1-bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 fsdkhjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 http://www.facebook.com/people/Aliona_Bozbey/716561092 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ya şu dizileri çeken insanlar hiç mi kendilerinden, yaptıkları işten utanmıyorlar? Benim önüme böyle bi proje gelse girmem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Selena nın kendisi güzel. İç güzelliğini salla, dış güzelliği var kızda. Di'mi güntekin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çok da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 axedice said: Ya şu dizileri çeken insanlar hiç mi kendilerinden, yaptıkları işten utanmıyorlar? Benim önüme böyle bi proje gelse girmem lan. öyle deme abi ya. mesela sadece şaklaban rollerine uygun tipli elemanlar var. adam bu işe gönül vermiş bi kere, mecburen yapıyor. ayrıca eve ekmek götürme hadisesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben sunu bı kralıce yapamda gelem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 pedobear ne ya, kızlara tecavüz eden yumoş ayısı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 eh onun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 pedobear pedofili bir ayıcık. şirin görünerek yaklaşıyor. mesela jailbait dahi sevmez, illa çocuk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 jailbait falan karıştırma kafasını ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 pedobear benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Fly said: jailbait falan karıştırma kafasını ama :(ağlanıcak halinle övünüyorsunuz. TÜRKÇENİZ YOK MU LAN SİZİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 o değil de, selena olsun bu olsun, güzel hatunları buluyolar, nerede böyle ütopya biz de yaşayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oha izlemiş ütopya falan dışlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu konseptli dizilerin kadrolu oyuncuları var bi de dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 olm ütopya oradaki şehir biliyorum da, bahsettiğim ütopya felsefik ütopya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar