burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 arkan ve burtoneskişehir +1 +2 toplamda =o oha editledim editlendi yazısı çıkmadı çıktı =&/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Birgün stüdyoyu basıp silah zoruyla forza Gundam koyacam bunlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Valla madem hayal gücü falan geçiyo dizi de , umarım Cenk hayal gücünü kullanır da prenses persiya (?) ' yı 2 güne.. sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 KULINA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 biz frp oynadik siye satanist olduk bunnr bildigin byuculuk lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yav tamam zamanında Voltron, Thundercats izleyerek büyüyen bir nesilim kabul ediyorum. Ama en absürt fantastik çizgi film senaryolarından daha rezalet diziler çekiyoruz. "Çocuk dizisi" diye birbirinin taklidi saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya. Sihirli Annem, Selena, Bez Bebek derken cozuttular iyice (arada unuttuklarım da vardır) Prenses Perfinya diye bir şey çıkarttılar. Tamam fantastik dizi çıkar, kabul. Çocuklara hitap eden fantastik dizi de kabul. Kız çocuklarına hitap eden fantastik dizi de kabul ediyorum. Ama bu kadar da rezalet şeyler yapmayın yahu. Tiyatroda para bulamayan insanlar geliyor herhalde bu dizilere. Kendilerini şekilden şekile sokuyorlar, gördükçe üzülüyorum. W.I.T.C.H. vardı mesela gene bu dizilere benzer kız çocuklarına hitap eden fantastik diziydi. Ancak bu kadar da yapmacık değildi. Bilmem belki de Disney yapımı olduğu için. Severdim diziyi, ilginç senaryosu hikayesi vardı. Bunlar öyle değil, resmen birbirinin taklidi oluyor hepsi. Tamam Disney yapımı beklemiyorum adamlardan. Ama birbirinin taklidi şeyler de yapmasınlar artık. İlla "küçük cadı, iyiyle kötünün savaşı" yapmalarına gerek yok ki. Gummi Bears vardı mesela gene şatolu felan. O tip birşeyler de yapabilirler. Şato geçiyor sonuçta içinde. Şato çok severler. Gerçi Türk TV dizilerini izlerken midem bulanıyor artık, o kadar özensiz her biri. Çoğu da "aile içi kavga gürültü ihtiras" üstüne kurulmuş durumda. Çocuk dizilerinin birbirinin taklidinin olmamasını istemem biraz ütopik kaçıcak o ayrı mesele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 milleti nasıl kucağına oturtuyor bu dürzüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 SELENA YÖNETİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kaç yaşında bu selena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kaçırcan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ŞOKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 offf selenanın üstüne koydugun şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 dünyayı kurtaran adamın neslinden gelen insanlarız biz, bu kadar şaşırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 isimleri nerden buluyorlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 benim babam selena izliyor hem de baya ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bone casts Wall of Text ehemehe. sanırım pedobearden yardım istersek hepsini kaçırabiliriz. selenayı biz alırız. kalanı pedobeare kalır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ne atilla arcan mı? KAÇIN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 http://img361.imageshack.us/img361/8396/approvedyq0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Eternalus said: sihirli büyülü dizilerden mal olucak gelecek kuşak var ya. bize bakıp kayıp nesil diyen 45+ insanları o zaman görücem ben :D Biz zamanında clementinele büyüdük de ne oldu sorarım sana? psikopat oldum lan bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bence kesinlike Grey's Anatomy nin çakmasından daha kötü etkileyemez gençligi. (doktorlardan bahsediyorum) Epic Fail o dizi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 axedice said: İŞTE BU BE http://img383.imageshack.us/img383/8912/1214911184429ju8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Viktor said: ŞOKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER çok pr0 la adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yazık lan para için naıl kılıklara giriyorlar. İçim yanıyo görünce. Harbi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 o kılıga girecegime e5 e gider arkamı dönerim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar