Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 gençler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 fotoğrafı çeken daha şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mortis said: Şu adamın fotoğrafını koymayın içim kalkıyor yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yine topağın mua goymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 en azından "döt-meme. döt, döt." şeklinde iletişim kurulmamış. iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 onun da olacağı günlerdik yakındır.. zınısım adnıkraf ninekilhet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bilmem bunları koymuştum muydu ki daha önceden acep. Bir arkadaşımla yaptığımız ilk çekimden kareler, Jamaika kaçkını şeklinde geziyorum ortalarda. Yüz Genel ne kadar da cool duruyorum yarabbilalemin aaayh!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Şahsen açık havada gitarla uzaklara bakan birini görürsem baya gülerim ben. Sanatsal açıdan estetik duruyor ama. Olayın derinine inmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 TAKE THIS WORLD! * soloya gir * * kamera etrafında dön * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sigara olmamış en azından bi kaptan black olaydı beyaz kagıt olmamış konsepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 o fotoğraflardakilerin hiç biri siz değilsiniz yalan söylemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Llama said: sigara olmamış en azından bi kaptan black olaydı beyaz kagıt olmamış konsepte djarum black giderdi o fotoya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 MOTHER BEEEEEEEEEEEEP MOTHER BEEEEEEEEEEEP I HATE THIS JUNGLE BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 İkinci fotoda grupla beraber klip çekmeye gittiklerini düşünen evilmaddox arkasında kum tepelerinden başka hiçbirşeyi göremeyince, acı gerçek çölün sıcaklığına büyük bir tezat oluşturarak ruhunu titretir. Grubu onu çalmayı beceremediği için çöle bırakmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 oha kültür şoku geçirdim birden. sonra lex kendime getirdi saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 fede said: oha kültür şoku geçirdim birden. sonra lex kendime getirdi saolsun sdsfs bu gece yine devam ediceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 baltalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aga yapma pilis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ortalamamın epey altına indim. haftada en fazla 1-2 resim artık. http://img145.imageshack.us/img145/6273/img0022yz2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Xaenin said: Mortis said: Şu adamın fotoğrafını koymayın içim kalkıyor yemin ederim. haha kaldın mı dersinden ne oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Çok başarılı bir resim koyucam birazdan, hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mortis said: Xaenin said: Mortis said: Şu adamın fotoğrafını koymayın içim kalkıyor yemin ederim. haha kaldın mı dersinden ne oldu =) Yok geçtim de ne dertlerle geçtim belli değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 anaa bu adam bizim bölümde İbrahim Semiz diye bir fizikçi var ona bayaa bir benziyor. klasik mekanik dersi veriyor ama misal sınıf birincisi genelde %60-65 civarında bir nota sahip oluyor ve o da CB alıyor (misal ben sdf). Yine de seviyorum adamı diferansiyel denklemler kitabı vermişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Yönetmenlik maceram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Balls cam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar