dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 spooky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fede said: monitör güzelmiş Geniş ekran gözümü çok yoruyo.Square ftw. 17" flat monitör kullanıyorum ve mutluyum. Gerçi 66 ekran LCD yi bağladım da öff,yanında durulmuyo,ama joystick & klavye ile çok güzel PES oynanıyo,geçiyon karşısına sabaha kadar oyna. Ama 30 cm mesafeden, ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bu kadar ciddiye alma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 dory said: Dynun said: hebe uoha tiplere bak, boncuk asin lan nazar degcek ^^ eheh tşk. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Dory heahe , valla söylemeden geçemicem. Kızarmısın , gülermisin bilemiyorum ama bunu söyliyim artık. Şimdi foruma bir fotoğraf koyuyorsun , normal olarak da üyeler fotoğraf üstünde yorumlar yapıyor. Bazıları sırf dalga olsun diye yok şurası şöyle olmuş , böyle olmuş diye seni kızdırmak , kızdırmak olmasa da hafif gülmek için fotoğrafa yorum yapıyorlar. Sende ne zaman hafif dalga geçen yorumları görünce direk atlıyorsun; said: ankaradan uyumadan geldim yolda yagmur yedim fırtına patladı deprem oldu sel falan oldu burda o ara çekilmişim vs diye cevaplar veriyorsun heha. fotoğrafı çekmişsin zaten , ortada neyse o , kasma bu kadar. seni seven kitana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 savunma psikolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ısısıısısıssıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 roket değerli misin abi sen? yoksa o başka bişemiydi o şekilde gülen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ''seni seven kitana'' sakat bitmiş sanki. öyle bi şiir mi vardı ilkokulda neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 tabi canım karıştırın ortalığı hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ne biliyim, oyle cok rororor yapan varki, ister istemez bi savunma moduna geciyor insan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Dynun said: hebe oha süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Dynun temel reis e benzettim seni.Güzel fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hahaha ilginç tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 dinananaananaaa süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kız türk filmlerindeki alev'e benziyor. varya mi,nur selcuk dilanaşit anne babalı filmlerdeki güzel kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 axedice said: Dory o monitörden bende de var. Zevklerimiz birbirine çok benziyor, tanışabilir miyiz? Bende de var, memnunum baya. Yalnız o mouse eski mouse'um, dünyanın en kalas mouse'u o. Hemen gidiyorsun G9 alıyorsun tanrıların mouseuna sahip oluyorsun. Evet axedice, tanrıların mouse'u. -Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ben ağırlık koymuyorum G9uma. Sen koyuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 4 tane 7gramlık var, erkek adam işi ağır. Hatunlar çıkarıyormuş ağırlıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fede said: Dynun said: hebe oha süpermiş. biraz ağır olcak ama said: dotaya adam bekliyoruz serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Dynun said: hebe yengeeeeaaaa. hemşerim lan yenge. balıkesir oh beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 balıkesirlimisin sen hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Cuce said: Kız türk filmlerindeki alev'e benziyor. varya mi,nur selcuk dilanaşit anne babalı filmlerdeki güzel kız süper tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hacı doğduğum yer sonuçta. höşmerim çekti lan canım şimdi. of. zaten yedik kazığı verdik ufak suya 2 lira. holişit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 olm tüm 80 küsürlü tsk mensubu insanların çocuğu gibi balıkesirde doğdun sadece. su feci koydu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar