Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 dikkat abi köpeğim şirozdan öldü, alkolu fazla kaçırıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Saeros said: Pyro said: Xaenin said: ZaugnaKhaldun said: Sly-One said: Spidee said: MADBOY said: Asteroth said: Bu da benim. Şaka da değil, hakkaten benim. http://img516.imageshack.us/img516/8161/leymxi8.jpg Ben de, ben de. resimde hiç bir fotoediting yoktur saçları ben yaptım o da doğal auram bıyıklar da dedemden. aslında tshirt de turuncu ama mavi çıkmış çünkü bazen gözleri böyle kısınca renkleri büküyorum. bir yılbaşı, baya sarhoştum Ben de koyacağım, sayılır mı? Güzel croplamış mıyım? Biraz güler yüzlü olun agaliti. kahveli fotoğraf koymamıştım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 azcık altta tutsan fincanı çok güzel poz olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Genel konuşcam da no offense, ben hep böyle elinde birayla yürüyenlerin ağzına vurmak istiyorum. Niye öyle o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Xaenin said: Genel konuşcam da no offense, ben hep böyle elinde birayla yürüyenlerin ağzına vurmak istiyorum. Niye öyle o? bende hep aynı şeyi istemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Saeros said: http://img364.imageshack.us/img364/2184/tarama0005sx1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 -Deno- said: Ahanda bir tane daha , Sağdaki Khanx bu arada adfsa Evladım o saçlarına bir kibrit düşse ne biçim tutuşur. Ben Nurettin Hocan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 BeIlow said: kedide sevdi seni la xcdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 tecavüz temalı duvar rengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bakışlar çok masum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 axedice said: http://img364.imageshack.us/img364/2184/tarama0005sx1.jpg otuz tane vitamin hapı alıp intihar edicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 zamane fırlamaları fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Arma said: -Deno- said: Ahanda bir tane daha , Sağdaki Khanx bu arada adfsa Evladım o saçlarına bir kibrit düşse ne biçim tutuşur. Ben Nurettin Hocan. M.A.L ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bulaşık eldiveni ftw vol1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 SAW VI!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 elin cok kücük galiba suratınla eksi orantılı olmuş duehudfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Eldiven büyük gelmiş gibi esas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bence arkadaki saat büyük D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bulaşık eldiveni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ferrero said: Saeros said: Pyro said: Xaenin said: ZaugnaKhaldun said: Sly-One said: Spidee said: MADBOY said: Asteroth said: Bu da benim. Şaka da değil, hakkaten benim. http://img516.imageshack.us/img516/8161/leymxi8.jpg Ben de, ben de. resimde hiç bir fotoediting yoktur saçları ben yaptım o da doğal auram bıyıklar da dedemden. aslında tshirt de turuncu ama mavi çıkmış çünkü bazen gözleri böyle kısınca renkleri büküyorum. bir yılbaşı, baya sarhoştum Ben de koyacağım, sayılır mı? Güzel croplamış mıyım? Biraz güler yüzlü olun agaliti. kahveli fotoğraf koymamıştım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 irin said: bulaşık eldiveni ftw vol1 utopia'ya benzettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 tunca ewladım sen sert adam imajı veremen hiç bi türlü kasma şirin olmaya çalış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 phear me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 t shirtünle uyum sağlamış bulaşık eldivenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 tunca gordugum yerde kesicem o sacını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar