urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yat limanı çocukları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 en büyük fobilerimden biri o kayalıkların aralarından çıkan bir şeyin beni tutup içine çekmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ordan çıksa çıksa şarapçı,balici, tinerci falan çıkar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 fingirdeşen kapalılar da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hatta bu kaleiçi çiçekçisi çocuk çıktı ordan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 elde de tam 3 gül sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahah yazık çocua, bakışlara bak. noluyoruz yaaa : modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 en sağdaki kız çocuğu kesiyor, lol. o kızda bi acayiplik var zaten poz verirken yanındakini kesme gibi başka bi fotoda da öyleydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yazık ama ya o soğukta üstünde kazak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kingpin said: en sağdaki kız çocuğu kesiyor, lol. o kızda bi acayiplik var zaten poz verirken yanındakini kesme gibi başka bi fotoda da öyleydi sanırım. aha şu foto tik bence http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/n654919891_637691_2042.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bengisu muydu neydi, gözler falan kaymış kızın sdfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 cansın bütün arkadaşların otistik gibi lan dsdff :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sıcak yaz günlerinde karpuz yeme tutorial'ı : Öncelikle bir adet karpuz alınır. Sonra fazla korkutmadan rahat tavırlarla mutfağa getirilir. Resimdeki üzere karpuza sevecenlikle yaklaşırız. Burada ürkütmemek çok önemli, yoksa kaçar. Sonra çok ani bir hareketle daha karpuz ne olduğunu anlamadan YEMEYE başlarız! yerseniz. Bir de bıçakla kesip yeme versiyonu var, alternatiflere açığız. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o yüzden arkadaşlarım zaten =d baya bi sarhoştuk o fotolar çekilirken çocuğa işkence yapmıştık gülleri alırız ama parayı vermeyiz diye trip atıp gitmeye kalkmıştı o da çok tatlı çocuk o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sarhoş halde kayalık üstünde. iyi düşüp kırmadınız bi yerlerinizi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 karpuz koluna çok yakışmış kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 teşekkürler, sizin için yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 @sly; ben kendimi hayvan sanardım gülüşümden dolayı sen hayvan cıktın karpuz yiyişinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben böyle yiyorum bişey çıkmadım ben. her yiğidin karpuz yiyişi farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sly-One said: teşekkürler, sizin için yiyorum. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 karpuzu sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 karpuz yönetir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Çarpılırsın aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ferrero said: saçlar uzamış, kilo almışsın. şelale nerde ? Ya saçlar uzadı amma velakin dökülüyo Kilo da kortizondan dolayı oldu ilaç kullandım da bi müddet, daha yakışıklı oldum lan =P mesela... Şelale Tokat'ta =) -Deno- said: Cd- said: Aym Bek! Şelalede Fatih Terim tribi. Havada MEME mi var o eller ne Tama SAHA PRESS TAMA SAHAĞĞĞ PRESS!! hareketi o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 pogodi said: aslında demet çokzel kokuyo ayrıca oktarın sigara içen arkadaşları da çokzeller bu da liman kayalıklarında hem telefonda konuşup hem düşmemeye çalışarak poz veren kızın dramı AY KIZIM DÜŞÜP ÖLECEKSİNİZ AMAN ALLAH KORUSUN Ananemi de analım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar