Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurşit Tolon Gözaltında, Cumhuriyet Ankara Temsilciliği Basılmış Durumda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Horizon said:
Ergenekoncu diyemi adam partiden atılmış ?

ben kesin olarak bu account un birden fazla kişi tarafından kullanıldığına inanıyorum.

böyle mesai usulü login olup foruma yazı yazıyorlar sonra bir kopukluk birbirini takip eden mesajlar arası bir saçmalama durumu ortaya çıkıyor.
Mesaj tarihi:
kim söylemiş beni, akpye tutulmuşum diye
kim görmüş ama kiim, tayyibin eteğini öptüğümü
yüksek kaldırımda güpegündüüz
apogülü almışım da sonra
fetoşlara gitmişim öyle mi
onu sonra anlatırım fakaaat

kime baskı kurmuşum medyada, hmm?
güya muhalefetlere dadanmışım
tekbirleri çekip çekip
cemaatte alıyormuşum soluğu
onu da sonra anlatıırım

ya o ergenekonun akp tarafındaaaan
bir baskı unsuru olaraaaak
kullanılmasıııı hikaaayeeeesiii!

geç bunlaarıı, anam babam geç bunları..

efendim malesef şimdi size veda etmek zorundayım, kısa bir tatil yapacağım, pazar gününe kadar ayvalıktayım. tekrar görüşünceye dek esen kalın, demokrat olun =)
Mesaj tarihi:
fizban said:
horizon, kusura bakma ama çok boş bi adamsın birikim olarak. AA BAKIN LAN diyip, sonra da ŞAKKKAAA diyebilen ilkokul 2 bilemedin 3 çağında cevaplar. chewbacca defense da yaparsın sen akp kapatılması davasında.

sir ün verdiği cevaplar -her ne kadar fikir olarak taban tabana zıt olsam, genelde katlanamasam da- en azından kendi içinde tutarlı.

Orda şaka dediğimi şaka dedim manasında algılıyorsan o senin sorunun. Şakamısın diyen arkadaşadır o laf. Sen şurda 3-5 kelime yazarken hakaret etmeden konuşabilsen senin dediklerini kaale alabilirim. O yüzden kusura bakma boş olan sensin bu durumda.

Akp den ihrac edilse bile o kişi AKP de milletvekili olup başbakanın kalem müdürlüğünü yapmış biri. Ergenekon yüzünden ihrac edilmediğine göre bu adamın aranması AKP den ihrac edilmediği dönemlerden dolayı AKP yi de bağlayabilir. SOnuçta birzamanlar AKP li idi. Şu yok epic fail , yok birikimsiz yanlış yazdın , kabul et muhabbetlerini aslında ana okul çocukları yapıyor , hiç görmediniz mi ?
Mesaj tarihi:
sir said:
apogülü almışım da sonra

tekbirleri çekip çekip
onu da sonra anlatıırım

efendim malesef şimdi size veda etmek zorundayım, kısa bir tatil yapacağım, pazar gününe kadar ayvalıktayım. tekrar görüşünceye dek esen kalın, demokrat olun =)

GEd said:
bırakın demokratikleşme ayağını ,geçin bunları , ekonomiden ,eğitimden , ülkedeki yozlaşmadan haber verin.

Hangi teknolojik projeleri üretiyor türkiye, hangi alanda güçlendik AKP iktidarında?

Ülke 2 ye bölünmüş birbirine düşman olmuş hala demokratikleşme diyorsunuz, size gelip buraya mesaj bile yazmak için kaybettiğim zamana yanarım.

yalakalık yapıyorsunuz bariz bir şekilde , kimisi orduya kimisi chpye sizde AKPye yalakalık yapıyorsunuz resmen.

azıcık muhalif olun en öncesinde , nasıl daha iyiye gider diye.

edit: icraate bakarım ben demokrasiye değil, sizin bu dediğiniz demokrasiler icraatlerle birlikte gelir zaten.

öyle tepeden indirmeyle demokrasi geldiği görülmemiş dünyanın hiç bir yerinde.Demokrasi dediğin sağlam ekonomiden, sağlam eğitim sisteminden çıkar.

Öyle biz demokrasiyi getiricez diye konuşmakla olmaz bu işler.

Aksine akp zamanında yozlaşma arttı, daha da demoktratik olmayan ortamlara doğru gitmekte bu ülke, ekonomi eğitim sistemi iyiye gitti mi ? gitmedi ? o zaman hangi demokrasi çabasından bahsediliyor.

geçicen bu demokratlık ayaklarını, seninkisi başka bir şey
Mesaj tarihi:
sir said:
apogülü almışım da sonra

tekbirleri çekip çekip
onu da sonra anlatıırım

Kızılcahamam'a gideydin, sizinkiler orada toplanıyor.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
fizban said:
horizon, kusura bakma ama çok boş bi adamsın birikim olarak. AA BAKIN LAN diyip, sonra da ŞAKKKAAA diyebilen ilkokul 2 bilemedin 3 çağında cevaplar. chewbacca defense da yaparsın sen akp kapatılması davasında.

sir ün verdiği cevaplar -her ne kadar fikir olarak taban tabana zıt olsam, genelde katlanamasam da- en azından kendi içinde tutarlı.

Orda şaka dediğimi şaka dedim manasında algılıyorsan o senin sorunun. Şakamısın diyen arkadaşadır o laf. Sen şurda 3-5 kelime yazarken hakaret etmeden konuşabilsen senin dediklerini kaale alabilirim. O yüzden kusura bakma boş olan sensin bu durumda.

Akp den ihrac edilse bile o kişi AKP de milletvekili olup başbakanın kalem müdürlüğünü yapmış biri. Ergenekon yüzünden ihrac edilmediğine göre bu adamın aranması AKP den ihrac edilmediği dönemlerden dolayı AKP yi de bağlayabilir. SOnuçta birzamanlar AKP li idi. Şu yok epic fail , yok birikimsiz yanlış yazdın , kabul et muhabbetlerini aslında ana okul çocukları yapıyor , hiç görmediniz mi ?

ha gayret. zorlarsan olacak.
Mesaj tarihi:
Hayır adamın aranması AKP'yi bağlamaz. Aynı mantıkla şu anda her millet vekili ve parti üyesi binlerce defa parti deiştirmiştir zamanında, birinin başına iş açmak demek tüm partileri sorumlu tutmak anlamına gelirdi.

Parti "Biz zaten sevmiyoduk bu adamı bi pisliği vardı ki çıkardık" der paçasını kurtarır.

İnşallah kapatılır şu AKP de kurtuluruz. Adamlar sırf gündem değiştirmek için kepazeliğin daniskasını yaptılar kapatma davalarının en kritik gününde.
Mesaj tarihi:
sir said:
apogülü almışım da sonra

tekbirleri çekip çekip
onu da sonra anlatıırım

haşemanı almayı unutma yanına. gitmişken erbakan ın yazlığınada uğrayıverirsin. :D
Mesaj tarihi:
"Bizi yanlış yola sevk eden habisler (soysuzlar), biliniz ki çok kere din perdesine bürünmüşlerdir." M.Kemal ATATÜRK

Tarih tekerrürden ibarettir de diyelim bu lafın üstüne...
Mesaj tarihi:
atatürkçü düşünce derneklerine baskınlar yapıolar.bu adamlar ne yapıo neye bu kadar kolay karar verip yürürlüğe koyabilir.hç ii zamanlar yaşamıyoruz bunlar bişilerin sinyali.akp nin 6 yıldır atatürkçülerden çektiğini şimdi sanki hesaplaşma zamanıymş gbi onlardan çıkartmaya çalışıo.bunlar yıpratma çalışmalarıdır.bunlar rejim değişiklğnin sinyalleridir..
Mesaj tarihi:
Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Nuri Gürgür, ATO'da yaptığı açıklamada, Aygün'ün ATO'daki çalışma ofisinin arka odasındaki tuvalet kısmında bulunan şofbenin bozulması üzerine tamirci çağrıldığını anlattı. Tamircinin tamirat işlemini yaparken bir Glock marka tabancanın yere düştüğünü ifade eden Gürgür, bunun üzerine olaydan 10 Nisan Polis Karakolu'nun haberdar edildiğini bildirdi.

Aynı gün saat 18.30'da gelen emniyet görevlilerinin tabanca ile ilgili tutanak tuttuklarını anlatan Gürgür, halen bu olayla ilgili Emniyetten kendilerine ulaşan bir açıklama olmadığını söyledi.
“Tabanca nedir? Bir eylemde kullanılmış mıdır? diye açıklama gelmedi” diyen Gürgür, ancak bu olayın son derece ilginç olduğunu söyledi. Gürgür, şunları kaydetti:
“Bu tabancayı oraya koyan Sinan Aygün olamayacağına göre, onun dışında da bu alanı başka kullanacak insan olmayacağına göre, bu tabanca oraya kimin tarafından ve ne amaçla yerleştirildi?
Eğer o gün tesadüfen şofben bozuk olmasaydı, tamirci bu tamiri yaparken bu tabanca oradan düşmemiş olsaydı işte şimdi burada yapılacak olan araştırmada tabanca elbette bulunacaktı ve doğal olarak bu tabancanın Sinan Aygün tarafından oraya konulmadığını anlatmak mümkün olmayacaktı.
Olay son derece ilginç ve düşündürücüdür. Bu olayı herkesin düşünmesini özellikle isterim.”

süper bakın adamlar çalışmıyor diyoruz ama çok sağlam çalışıyorlar
Mesaj tarihi:
Eskiden bir unity100 vardı şimdi onun çok kötü bir sürü kopyası. En azından dolu bir adam olduğundan onunla tartışması insana zevk verirdi. Karşındakinin bilgi seviyesi son derece düşük olunca insanın araştırma yapıp konu üzerine kafa patlatması bile gerekmiyor. Yazık, arada paslanan biz oluyoruz.
  • Yeni Oluştur...