Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurşit Tolon Gözaltında, Cumhuriyet Ankara Temsilciliği Basılmış Durumda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rahatsiz said:
Ergun Babahan said:
Şimdi, Ergenekon oluşumunun Başbakan Erdoğan'a suikast düzenleme girişiminde bulunma işini DHKP-C örgütüne havale ettiği iddiası var.
Sabancı suikastı, DHKP-C örgütünün yaptığı bir işti.
Acaba bu cinayet de bu örgüte taşeron olarak havale mi edilmişti?

ergenekon'a bak be....

PKK da yokmuş aslında, ergenekonun işiymiş.

Ne kadar faili meçhul, veya belli de olabilir, yaslasınlar artık Ergenekon'a nassını satiim.

Polat Alemdar'ı geçti ergenekon yavs.
Mesaj tarihi:
o değil de benim anlayamadığım şey şudur;
terör örgütüne üye olmakla suçlanmak için ne yapmak gerekir?
yani uleyn bu ülke kötü durumda darbe olsun demek yeterli midir?
tamam darbe istemek de suç ama terör örgütüne üye suçlaması yapmak için bu emekli paşaların fln somut bişiler yapmış olması gerekmez mi? dünkü siyaset meydanında bir hukukçu diyordu, şimdi bu paşa almış el bombalarını bi yerden diğerine mi götürmüş, diğer paşa silah fln mı kaçırmış ne yapmışlar da terör örgütüne üye suçlamasıyla karşı karşıyalar.
Mesaj tarihi:

Flaş flaş flaş

Polat Alemdar ve adamları da Ergenekon'dan gözaltına alındı!!!

İddianame olmadan beş dakikada yargılanıp hapse atıldılar.

DHA'dan alınan bilgiye göre saat 10 sularında mekanı basan polis aralarında Polat Alemdar, Memati Baş, Güllü Erhan, Abdülhey HeyHey'in de bulunduğu sekiz on kişiyi gözaltına aldı.
Haklarındaki suçlamaları içeren iddianamenin gelecek dünya kupasına kadar hazırlanması bekleniyor.

Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Flaş flaş flaş

Polat Alemdar ve adamları da Ergenekon'dan gözaltına alındı!!!

İddianame olmadan beş dakikada yargılanıp hapse atıldılar.

DHA'dan alınan bilgiye göre saat 10 sularında mekanı basan polis aralarında Polat Alemdar, Memati Baş, Güllü Erhan, Abdülhey HeyHey'in de bulunduğu sekiz on kişiyi gözaltına aldı.
Haklarındaki suçlamaları içeren iddianamenin gelecek dünya kupasına kadar hazırlanması bekleniyor.

demekki iskenderin tayyiple yakın ilişkisi varmış.
Mesaj tarihi:
Michael Rubin, Erdoğan’ın Ergenekon soruşturmasını kendisini eleştiren, yolsuzluklarını ve iktidarı kötüye kullanmasını sorgulayan kişilerden intikam almak üzere bir ‘bahane’ olarak kullandığını söyledi.

Cumhuriyet'in haberine göre Washington’daki düşünce kuruluşu American Enterprise Enstitüsü (AEI) uzmanlarından Michael Rubin, “Ergenekon” soruşturmasını bir “komplo” olarak tanımlayarak bunun Başbakan Tayyip Erdoğan’a ait bir “hayal ürünü” olduğunu söyledi. Erdoğan’ın bu soruşturmayı kendisini eleştiren, yolsuzluklarını ve iktidarı kötüye kullanmasını sorgulayan kişilerden intikam almak üzere bir “bahane” olarak kullandığını söyleyen Rubin, Erdoğan’ın Rusya Başbakanı Vladimir Putin’e dönüştüğünü ifade etti.
haberin devamı için : http://www.haberturk.com/haber.asp?id=83865&cat=180&dt=2008/07/04
yarın sabah Michael Rubin de gözaltına alınırsa şaşmayın ha ergenekoncu terbiyesiz herif taaa amerikadan ergenekonu savunuyor vay terbiyesiz vayyy
Mesaj tarihi:
diablotg said:
TV de haberde Mustafa Balbay serbest bırakıldı diye flash haber geçtiler az önce

konuşmama hakkını kullandı ee nası serbest bu adam
Mesaj tarihi:
tv de duyduklarım ve anladıklarım kadarıyla söyleyem;
gözaltına alındığında suçlamaların yüzüne karşı yapılması gerekiyormuş yani sen şu şu şu suçları işlemişin ne diyorsun diyip ifade almaları gerekiyor, ee ortada suçlama olmadığına göre ifadeni alcaz kardeşim demişler o da size ifade fln vermiom aga mahkemeye çıkarım suçlamaları yüzüme karşı okursunuz ben de ifademi veririm demiş kanımca
yani susma hakkın var emniyetteyken susuon mahkemede konuşuon

ya da ben böyle anladım
Mesaj tarihi:
Fatih Altaylı said:
İLGİNÇ "TESADÜF"LERİ FATİH ALTAYLI YAZDI...

Ergenekon soruşturması, hepimizin artık öğrendiği üzere Oramiral Özden Örnek’in Nokta dergisinde yayınlanan günlüklerindeki iddialar temel alınarak yürütülüyor.
Özellikle işin “Generaller”le ilgili kısmında Oramiral Özden Örnek’in günlüklerinin rolü büyük.
Soruşturma kapsamlı bir şekilde yürütülüp, ilgi alanı sürekli genişlerken, günlüklerin sahibi Özden Örnek’in şimdiye kadar, en azından bilindiği kadarıyla savcılığa çağrılmamış ve günlüklerle ilgili fadesine başvurulmamış olması, aralarında benim de bulunduğum pek çok kişi tarafından “İlginç” bulundu.
Bu gibi olaylarda tesadüflere çok da inanmadığım için, küçük çaplı bir soruşturma yaptım.
Ve Oramiral Özden Örnek’le ilgili çok ilginç bazı bulgulara ulaştım.
Biliyorsunuz, Oramiral Özden Örnek’in kamuoyunca tanınan bir oğlu var.
Yönetmen-yapımcı Tolga Örnek.
Tolga Örnek bir dönem çektiği film-belgesellerle halkın önüne çıkmıştı.
Tolga Örnek’in çektiği en bilinen iki film-belgesel 2003 yılında gösterime giren Hititler ve 2005 yılında gösterime giren Gelibolu’ydu.
Oramiral Özden Örnek’in oğlu Tolga’nın çektiği Hititler filminin sponsorları arasında İMKB, Çalık Holding, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, THY, İstikbal ve Nur İnşaat gibi kuruluşlar yer alıyordu.
Amiral’in oğlu Tolga Örnek’in diğer filmi Gelibolu’nun sponsorları arasında dikkat çekenler ise şöyleydi: Çalık Holding ve İstikbal.

Şimdi diyeceksiniz ki, “Ne var canım bunda. O filmlerin başka sponsorları da vardı.
Doğru.
Bu yüzden soruşturmamı biraz daha derinleştirdim.
Ve çok ilginç başka bir bulguya daha ulaştım.
Çalık Holding yani kamu bankalarının parasıyla Sabah ve ATV’yi alıp iktidarın emrine tahsis eden grup, 2004 yılının Mayıs ayında Çalgaz Doğalgaz Dağıtım Pazarlama Taşımacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. adında bir şirket kurmuştu.
Şirketin ortakları Çalık Enerji, Ahmet Çalık, yine Çalık’a ait Altındağ Yatırım, Aksel Goldenberg, Ruben Goldenberg ve Aşer Goldenberg yer alıyordu.
Büyük bölümü ve yönetimi Çalık Grubuna ait Çalgaz A.Ş., 20 Haziran 2005’te adını değiştirdi ve Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanını aldı.
Ve sıkı durun şirketin yönetim kurulu üyeliğine Çalık Enerji’yi temsilen Oramiral Özden Örnek’in diğer oğlu, Burak Örnek getirildi. İlginç bir buluşma değil mi?!
İlginçlik bu kadarla da sınırlı değil.
Aynı şirkette Başbakan’ın damadı Berat Albayrak 1. derece imza yetkisiyle danışmanlık yapıyor.
Nokta Dergisi'nin eline nasıl geçtiği hala anlaşılamayan “Darbe günlükleri”nin yazarı Oramiral Özden Örnek’in oğulları, iktidar tarafından medya sahibi yapılan ve bu dönemde rafineri lisansı almayı başaran Çalık Grubu’nun şirketleriyle son derece içli dışlı.
Doğrusunu isterseniz ilginç bir “Tesadüf”
Tabii başka tesadüfler de var ama bence bunlar kadar önemli değil.
Mesela Başbakan Erdoğan’ın oğlu Burak Erdoğan Kasımpaşa Deniz Hastanesi’nden askerliğe elverişli değildir raporu aldığı sırada Oramiral Özden Örnek bu Hastane’nin bağlı olduğu Donanma Komutanı.
Ve yine Başbakan’ın oğlu, Tolga Örnek’in Kalendar Orduevi’nde yapılan düğününün davetlileri arasında(Bu bilgi o dönem basına da yansımıştı).
Değerli okurlar Türkiye’de çok garip şeyler oluyor.
Hem de çok garip
Mesaj tarihi:
lol darbeci diye tutuklayıp gözaltına alıp serbest bırakıyorlar. birde bazı akp yalakaları bunlar darbeci diyor.

e kardeşim madem bu adamlar darbeci neden serbest bırakıyorsun ?

serbest bırakıyorsan nedir bu yaptıgın, sana karşı olanları gözaltına alıp korkutmak değilmidir.
Mesaj tarihi:
mustafa balbay'ın serbest bırakıldığını duyunca çok sevindim.
darısı diğerlerinin başına.

pazar günkü programı iple çekiyorum. bakalım neler diycek mustafa balbay :)
Mesaj tarihi:
Gözaltından çıkıp ifade vermeye gitti diye okudum ama ne kadar süre sürer işi ayrıca ifade sonrası bırakılır mı bilemiyorum. Ama ifade için çabuk çağırmaları iyi bişi.
  • Yeni Oluştur...