Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurşit Tolon Gözaltında, Cumhuriyet Ankara Temsilciliği Basılmış Durumda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamların evindeki bütün kitaplara el koyup iddianame diye yuttururlarsa olur. Benim evde bile kaç bin kitap vardır. Hepsini toplasalar sağlam bir ergenekon dosyası elde edilir.
Mesaj tarihi:
tolon paşayı bu sene okulda verdiği konferansta dinlemiştim şehitlerimize kelle diyen başbakanımız varken yıllarca dağlarda terörist kovalayanlar içerde mustafa balbayı arada okurdum hatta ilhan selçuk gözaltına alındıgında bende alınabilirim gibi bi yazısı vardı sanırım ülke nereye gidiyor:S
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar gerçekten çok derin bir mevzu bu ergenekon.Yakalansın cuntacılar.Yıllarca askeri ihalelerde boy boy paraları alırken, şeffaflaşma konusunda turancılığı, ırkıçılığı savunan bu insanlar şimdi teker teker askeriyenin diğer yarısı tarafından basına deşifre ediliyor.

Şeffaflaştıkça bunların ihalelerden döndürdüğü para ortaya çıkacak. Ve Ab'ye karşı olan, ABD'ye karşı olan bu kesimler ciddi anlamda güzel paralar döndüremeyecekler.Bizim halkımızda medya kışkırtmaları ve hangi gruba yakın görüyorsa ona inanacak.

Sonumuz hayrola.

Patide varola ;)
Mesaj tarihi:
Tabi yahu, Sivas terörünüde ergenekonun üzerine yıktık. Bütün Muhalefet liderlerini ve asker üst rütbelilerinide tutukladık süper oldu. Bir tane ayak işi yapan adam yok maşallah herkes üst rütbeli asker veya bir yerin başkanı.

Her yapılan tutuklamanın zamanlarının garip olaylara denk gelmeside çok güzel. Emekli askerlerin görevleri süresinde neden darbe yapmadığı, emekli olunca nasıl askeri darbe yapacakları ayrı bir merak konusu.

Şu silah yerleştirme işi ortaya çıktı ya zaten. Bazı şeylerin meşruyeti meydanda.

Bir adamın güzel bir lafına denk geldim tv'de. 1 senedir çıkamayan iddianame nasıl oluyorda bu yeni tutuklananlar sorgulanmadan çart diye çıkabiliyor dedi. Ismarlamayla mı oluyor bu işler acaba?

Ortada bir örgütlenme olsa bile, siyasi koz olarak kullanılmaktan başka bir şeye yaramayan iğrenç fetocan bir olay haline geldi bu.
Mesaj tarihi:
Ha bir de Hursit Tolon'a 4 gundur neden icerde oldugunu soyleyen bir Allah'in kulu yok. Gozalti sureleri sureki uzatiliyor. Savciya da sevketmiyorlar, cunku suclanildiklari birsey yok. Boyle gozaltina tutmak insan haklarina aykiri.

Ayrica bu tarz olaylarda once karakola cagrilir, eger gelmezlerse zor kullanilir. Topluma mal olmus, bir yere kacmayan insanlarin bu sekilde goz altina alinmasi, emir iki gun once gelmesine ragmen iki gun beklenip goz altina almalar ve elle tutulur bir iddianame olmadan yuz kusur insanin ozgurlugunden olmasi cok hos.

Artik lost senaryosunu aratmayacak bir iddianame cikar herhalde toplanilan kitaplar incelenerek.
Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:
Arkadaşlar gerçekten çok derin bir mevzu bu ergenekon.Yakalansın cuntacılar.Yıllarca askeri ihalelerde boy boy paraları alırken, şeffaflaşma konusunda turancılığı, ırkıçılığı savunan bu insanlar şimdi teker teker askeriyenin diğer yarısı tarafından basına deşifre ediliyor.

Şeffaflaştıkça bunların ihalelerden döndürdüğü para ortaya çıkacak. Ve Ab'ye karşı olan, ABD'ye karşı olan bu kesimler ciddi anlamda güzel paralar döndüremeyecekler.Bizim halkımızda medya kışkırtmaları ve hangi gruba yakın görüyorsa ona inanacak.

Sonumuz hayrola.

Patide varola ;)

şaka mısın?
Mesaj tarihi:
4.000.000 sayfa okunup yorumlanıp nasıl bi savunma nasıl bi yargılama yapılır orası ayrı bi mevzu dengin mir fırat yargıya karışılmaz falan demiş daha geçen gün kapatma davası ile ilgili savcıya kaptırmıyomuydu bu adam?
ülkemi herşeye rağmen seviyorum
Aziz Nesinin ruhu şad olsun
Mesaj tarihi:
adamlar anayasa mahkemesini askıya alalım önerisi getirdiler bide utanmadan kalkmış yargıya saygı diyorlar.

hayır bunları ıslak havluyla döveceksin desem adamlar ondanda anlamaz bildiğin siniri alınmış antrikot hepsi.
Mesaj tarihi:
said:

tam dayaklık bu adamlar ya.

Danıştay Saldırısını Ergenekona bağladılar,
Uğur Mumcu'yu Ergenekona bağladılar,
Sivas Katliamı da cuk diye üstüne geldi.

"Ergenekon terörist, darbeci, cuntacı örgüt" diyenler ve bu iddiaları ortaya atanları destekleyenler kendileri de buna inanıyor mu çok merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Daha da ilginci ben bu haberi dün ATV'de ve Samanyolu'nda da gördüm. Bilmiyorum Kanal 7 felan da yapmış mıdır?

Haberi "Provokatörler halkımızı galeyana getirip bu olaya sebebiyet verdi" diye anlatırken altta da Madımak Gladyosu yazıyordu, gladyo dedikleri bizdeki ergenekon safsatasının avrupa'da ciddi ciddi olanı. Yani adamlar güzel güzel ima ettiler, "bunu da ergenekon yaptırdı" diye.

Gözünü sevdiğimin yalaka basını.
Mesaj tarihi:
sırtında allah dövmesi yazan bir barmen çocuk vardı , öldürmüşlerdi, onuda ergenokon yapmıştır, rezilliğin önde gideni bu kadarıda gerçekten.

YUH diyorum ve artık sınırlarla ifade edemediğim için kendimi GERİZEKALILIK ARKADAŞ RESMEN bu diyorum.
Mesaj tarihi:
zaman ve radikal de yazanlara göre darbe planlarında şunlar varmış.

izinsiz yargıya sahip çık mitingleri düzenlenecekmiş.

ekonomi kötüye gidiyor anketleri yapılacakmış.

vay arkadaş ne plan yapmış adamlar ya.

hayır ozaman 1 mayıs işçi bayramındada istanbul valiliği ve emniyet müdürlüğüne göre izinsiz gösteri yaptılar ona göre "orantısız" güç kullandılar acaba oda komunizm mi getirme planıydı.

yada bir zamanlar cuma namazlarından sonra boyum kadar sakallı gerici tayfa "ya allah bismillah allahuekber" diye bağırırken ellerinde yeşil bayraklarla dolaşırken bunlar şeriat için yapılan eylemler olmuyormuydu.

ekonomi kötüye gidiyor diyorsanız aman diyim yarın öbür gün tutuklanırsınız, arkadaş arası sohbetlerde hay ben böyle .... ile başlayan cümle kullanırsanız olayınız bitti darbe sloganı falan sanarlar.
Mesaj tarihi:
Kömürü veren kavalı çalıyor arkasına koyunları alıp bir güzel ülke yönetiyor. Yıllar önce demokrasi amaç olamaz araç olur gideceğimiz yere kadar bize hizmet eder diyor ve bugünde o sözlerini kanıtlarcasına rejimin altını oymak için demokrasiden faydalanıyor. Orduyu zayıflatmak için hertürlü planı oynuyor. Ordunun sabrını zorlayıp, yapmadığı numarayı bırakmıyor. Şimdi olaki kapatma davasından yırtsalar ve işi iyice azıtsalar ne olacak ? Askeri bir müdahele olsa liboşlar kalkıp amanın demokrasi gitti diye yakınırlar lakin görmedikleri birşey var. AKP iktidara geldikten 7 ay sonra zaten demokrasi şekil değiştirdi. Savunanlar, bu ülkenin akpye ihtiyacı var diyenler akpnin bu ülkeye kaosdan başka birşey getirdiğini bana gösterirlerse çok memnun olurum. Dünya ekonomileri hızla kalkınırken dolandırıcıları ekonomi bakanı yapıp maliyenin başına getirip ülkeyi soyup soğana çevirdiler. Global ekonomi kriterlerini arkamıza alıp değerlendiremedik. Neden ???

Şu geldiğimiz noktaya bak. Teröristlere 5 yıldır sesini çıkartmayan akp bu ülkeyi savunmak için yıllarca mücadele etmiş saygın isimleri birbir suçluyor. Hemde gerekçe göstermeksizin. İşine gelince demokrasi, kişi hak ve özgürlükleri diye küçük bir çocuk gibi ağlıyor diğer taraftan kişilerin özgürlerini elinden almakta hiçbir sakınca görmüyor. İçi boşaltılmış basma kalıplara indirgenmiş islamiyeti kullanıp yandaş bulmak, halkın manevi duygularıyla oynayıp kirli emellerinin önüne bunu alet etmek dışında iyi yaptıkları, başarılı oldukları birşey göremiyorum. Aynısını Menderes yapmaya kalktı; vekillerine siz isteseniz hilafeti bile geri getirirsiniz dedi ve hakettiğini buldu. Bence Erdoğan daha fazlasını hakediyor.. AKP rejim düşmanıdır yaptıkları vatana ihanettir. Onun savunanlar ve destekleyenlerse aynı çıkar doğrultusunda hareket ediyorlarsa vatan haini değilse düşünme yetisini kaybetmiş idrak zorluğu çeken zavallı bireylerdir ki biz bunlara halk arasında liboşda deriz.
Mesaj tarihi:
Sen seviyeni belli ettin edeceğin kadar herhangi bir tespitin varda ona mı cevap veremeyeceğim. Yukarıdaki satırlarıma tek bir ucuz yorum yapacak aciziyeti gördüğüm birini karşıma alıp konuşamam.
Mesaj tarihi:
said:
AKP rejim düşmanıdır yaptıkları vatana ihanettir. Onun savunanlar ve destekleyenlerse aynı çıkar doğrultusunda hareket ediyorlarsa vatan haini değilse düşünme yetisini kaybetmiş idrak zorluğu çeken zavallı bireylerdir ki biz bunlara halk arasında liboşda deriz.

Sen ülkemizdeki iki kişiden birine liboş diyebiliyorsun ama ben "liboş anandır deseler kızarsın" dedigimde ukala ve pislik oluyorum öyle mi?
  • Yeni Oluştur...