Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurşit Tolon Gözaltında, Cumhuriyet Ankara Temsilciliği Basılmış Durumda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Tarihten bir yaprak.

İktidar ve muhalefet arasındaki kavga 1960 yılından itibaren artık en yüksek haline ulaşmıştı.

CHP Genel Başkanı'nın yurt gezileri engellenmek isteniyor,muhalif yazarlar tutuklanıyor basın sansürleniyordu.CHP'yi ihtilal hazırlığı içersinde olmakla suçlayan iktidar.[13] ,Nisan ayında basını ve muhalefeti soruşturmak amacı ile,gazete kapatmaktan,muhalif düşüncede olanları tutuklamaya kadar geniş yetkilere sahip bir Tahkikat Komisyonu kurdu.

Tarih tarihtir.
Mesaj tarihi:
hayir analamdigim AKP demorkasi hedefinde samimi ise butun milleti kucaklamasi lazim

ama kendine karsi olanalri kazanmaya ugrasmak yerine bugun savas acmayi tercih etti

bu resmen bir savas ilanidir

ben sizi tanimiyorum benim secmenimin hukumetiyim geri kalanlar beni ilgilendirmiyor

budur olay

herkes kicini yirtti kendine oy vermiyenleri rahatlat diye ama ustune ustune gitti kac ari kovanina comak soktu sonra simarik zengin veletler igibi kendine saldiran arialri agliya zirliya annesine sikayet etti

icsavasa surukluyorlar ulkeyi
Mesaj tarihi:
Erdogan beye iki karikatur ciz, hemen davalar, ayaga kalkmalar vs... ama kendisi butun siyasi ve medya rakiplerini teker teker iceri atiyor. Hala da turkiye iran olmaz diyor ya bazilari, hepsine kafam girsin destekleyenlerin. Hepsine, sonucta biz kazanacagiz, bu ulkeye inancim ve guvenim halen var, islam cumhuriyetine, turkiyenin piyon olmasina goz yuman "vatandas"larima diyecegim tek sey defolup etrafimizdaki onlarca islam ulkesinden birine vatandas olmalari.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:
benim anlamadığım; iki emekli orgeneral tutuklandı, tsk sus pus. ATO başkanı tutuklandı, tüsiad dan ses seda yok. ayıp be!

ATO başkanı tutuklanmadı, göz altında şu an?
Mesaj tarihi:
Nihat Genç skytürkte pis gaza geldi valla.

yürü be baba

Edit:
Bu olanların çok benzerlerinin Ukrayna'da, Sırbistan'da, Gürcistan'da, Lübnan'da, Pakistan'da yapıldığını anlattı. Amerika'nın ele geçirmekte zorlandığı devlet işlerine köhne yaftası yapıştırıp yıkmaya çalıştığından bahsetti.

Taraf'ın da bir ABD ve Feto ortak yapımı olduğunu söyledi.

Nihat Genç bitirdi, ama Serdar devam ediyor.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
hepsi batacak, bir yerlere guvenerek boyle atarlar yapiyorlar ama sonlari cok aci olacak.

ben bu adamlara oy veren halkimin 47% sine de selam ediyorum burdan, Horizon gibi adamlara da kafam girsin diyorum.

Pa$a konu$tu. Fazla söze gerek yok artik.
Mesaj tarihi:
bi zamanlar demisim ki said:
Bu adam anti-demokratik davranislarini surdurdukce, ona karsi gireisilen kapatma davalarini, askerin cikisini, kendi icinde her ne kadar desteklememe sebeplerim olsada, gule oynaya karsilamasi lazim. Cunku o adam, o zeminde siyaset yapiyor, o zaman seve seve, yargitayin onune celenkler koyarak siyaset yapmasi lazim.

iste AKP nin siyaset yaptigi zemin budur. Kapatma davasi ile gozaltina alinmalar ayni zeminin urunu, o yuzden AKP kapatma davasina karsi cikmamali. Zaten Tayyip ne demis bu gozaltina alinmalarla ilgili

said:

Bu iş savcıların işidir. Nasıl ki, savcı AKP hakkında kapatma davası açtı, başka bir savcı da bu soruşturmayı başlattı.

Ayni zeminin urunu butun bunlar.

Parti kapatilmalarina karsiyim, ama bu sey gibi, kufre karsiyim derim, sonra biri birine kufreder, digeri ona kufurle karsilik verince e sen kasindin derim.

Hursit Tolon'dan hic hazetmem bu arada, zamani gelecek baska bir Turkiye'de, hem Tayyip hem de Hursit Tolon gibi insanlar hesap verecek..
Mesaj tarihi:
Ehue fazla iyi niyet o nedanko kimse bi yere hesap vermeyecek biz de 3 yıl sonra unuturuz bu günkü tartışmaları zaten.

Turhan Çömez Tayyip'in kankasıydı bi zamanlar. Hani tamam akpden olaylı ayrıldı falan ama davaya ihanet etmeyecek adam çizgisinde ilerliyordu hep. O niye aranıyormuş takip eden var mı?

Bide amerika İran'ın muhaliflerine 300 milyon dolar yardım yapıyormuş. 40 satır mı istersin 40 katır mı hesabı.
Mesaj tarihi:
Benim Anlamadığım, "Nedir? Neden bu gözaltılar?". Biri Emekli Paşa diğeri yaşadığını yazan gazeteci, biri Ticaret odası başkanı, bir başkası düzinelerce suç işlemiş bir suçlu, arada ümraniyedeki elbombaları... Bunların hepsini nasıl bir kefeye koyabilirsin?

Kişilerin hepsi AKP politikasını eleştiren insanlar olması ortak nokta. Ne yapmaya çalışıyorlar?
Mesaj tarihi:
MrLevie said:
allah için arada çok fark var.

13 aydır Ergün Poyraz tutuklu bulunuyor, iddianame yok.
ha gözaltına alınmış ha tutuklanmış arada pek fark yok.

Yazdıklarımı düzgün oku, anlamaya çalış. Ben sadece tutuklandı mı ki manasında sordum.
  • Yeni Oluştur...