byzasz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Cuma günü işe başlıyorum, vatana millete hayırlı olsun :) vergi vereceğim para kazanacağım için içim kıpır kıpır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Tebrikler. Bi arkadaşım da orda staja başlicaktı bu yaz. Artık bol bol Ice Tea falan bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yok ya şampuan falan olacak, kozmetikten gidiyorum bakalım, ne zaman polimere dönecek kariyer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Deterjan yapmıyor muydu unilever ya? Gz bu arada, ben de elimdeki tercümeleri teslim ediyim bi daha ingilizceye tövbe edip insan gibi bi işe giricem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bildiğin, çok kullandığın bütün markalar unilever grubuna ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 tebrikler iyi calısmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 teşekkür ederim, umarım herşey güzel olur.darısı herkezin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Fistan said: tebrikler iyi calısmalar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Teyzemde Unileverde başlamıştı. şimdi P&G de çok iyi bir yerde. darısı başına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yarı zamanlı çalışştığım kozmetik firmasının operasyon müdürüde P&G den gelme, bu iki firmada bir kaç sene çalışanın önü açılıyor .. sölediğin gibi darısı hepimizin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hangi dept ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hayırlı olsun.. ne olarak işe başladın? ünvanın ne daha doğrusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kalite kontrol olacak, önceki firmada finanstaydım, ama zurnanın son deliğiydim en azında bildiğim bir iş yapıcam.. ünvan konusuda çok matrak, bir önceki işimde pm im diyordum tabi pm i bin türlü açarsın aslında ben paper master olarak açıyordum ama soranalra pm diyince herkez hmm oluyordu.. neyse title la takılmamak lazım bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hmm hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Sevindim, hayırlı olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hayırlı olsun.. ya bise sorcam unilever sacma sapan 22(abartı) farklı dalda iş yapan bi şirket degil miydi?yoksam yannıs mı hatırlıyorum tekrar gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 evet öyle bi şirket. dondurmadan temizlik ürünlerine kadar garip bi yelpazesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hayirli olsun, oldukca guzel bir sirkette calismaya basliyacaksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Tebrik ederim, darısı başımıza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 valla çok iyi bi yere girmişssin tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 çok sağlam torpilim var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 otele ürün gönderiyorlardı gelen adamlardan çektiğim kadar kimseden çekmedim hayırlı olsun inş daha iyi yerlere gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 byzasz said: çok sağlam torpilim var asdfsenin işe girmene sevindik artık patililerin de torpili var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hayırlı olsun. sorması ayıp, maaş ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 her işe giren konu açsa OoOoOOOooo acaba unilever değilde tanınmamş yere girsen açıcakmıydın başlık havamı atıyosun arkadaşım sdsdfsdafsd aeahehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar