Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sadece kabukları yumuşatması yetmez efenim, yara iyilşetirici de var bepantenin içinde, o bakımdan daha iyidir. sarı bepanten ftw, bu konuda ısrarcıyım :PpP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ne çok ilgi çektim be :p Niye bepanten, vazelinse niye vazelin? Hadi bakalım. edik: oha bu sfer ben owned :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ahah tartışmaya girmiciim arkadaş haklıdır bepanten ezer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Xunn: Adam çok ucuza yaptı. Gerçekten. 600 yetele. Çünkü dövme büyük, karmaşık, renkli ve gölgeli. Aq, yanında çalışana kaçlık sence dedi, 1.5 dedi o adam. Tırıs oldum, sesimi kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Kalıcı dövmeye pek sıcak bakmıyorum yzyıllar sonra belki sildirmek isterim de sildiremem diye. Sildiriliyo tabii de biraz zormuş o işler. Ama yine de olur falan diyordum, resmi görünce harbi tırstım kanlar falan. Yok ya gerek yok. Hint kınası yaptıralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Emaleth said: sadece kabukları yumuşatması yetmez efenim, yara iyilşetirici de var bepantenin içinde, o bakımdan daha iyidir. sarı bepanten ftw, bu konuda ısrarcıyım :PpP +1 çok hızlı iyileşiyo yara bepantenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bephanten vazelın yalan bunlar bı okıyım ne yara kalır ne agrı sızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 xun şekil nerden arak bilmiyorum ama frp geyiklerinin bir parçası olsa gerek sfdas şimdi açık söyleyeyim şekil güzel. tam sırta yaptırtmalık ama insan ömrü boyunca taşıyacağı bişeyi daha özel bişey yaptırtmaz mı lan? sana ait bi anlamı olmalı, hatta senin çizdiğin bişey bile olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 çöp adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 espri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 aktiftablet said: niye noluyo yazın? Güneş görmemesi lazım 2 ay kadar dövmenin. Çocuğuna bakar gibi bakman gerekiyo bi de, yazın zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 aktiftablet said: Ne çok ilgi çektim be :p Niye bepanten, vazelinse niye vazelin? Hadi bakalım. edik: oha bu sfer ben owned :) Bepüntün içinde hücre şeyini şeyeden şey var. Ben yazın mesela güneş kremi, vazelin ve bepanten kombosu çakıyorum, dövmelerim 4 yıllık olsa bile mesela hala güneş zarar verebiliyor rengine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ama illa soluyor dövmelerin rengi değil mi? ona bi çözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Dövme dengesiz ruhsuz kötü.Pis pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Xaenin said: aktiftablet said: Ne çok ilgi çektim be :p Niye bepanten, vazelinse niye vazelin? Hadi bakalım. edik: oha bu sfer ben owned :) Bepüntün içinde hücre şeyini şeyeden şey var. Ben yazın mesela güneş kremi, vazelin ve bepanten kombosu çakıyorum, dövmelerim 4 yıllık olsa bile mesela hala güneş zarar verebiliyor rengine.ben 6 yasinda yaptirmistim 15 yillik dovmelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Emaleth said: sadece kabukları yumuşatması yetmez efenim, yara iyilşetirici de var bepantenin içinde, o bakımdan daha iyidir. sarı bepanten ftw, bu konuda ısrarcıyım :PpP Sarı out Ema apla, mavi (tu) haha kingpin said: ama illa soluyor dövmelerin rengi değil mi? ona bi çözüm yok. Tabi ki soluyor da solma sürecini geciktiriyorsun böyle böyle. Yani dövmesine en başından beri hiç özen göstermeyen adam 3-4 ay sonra mecburen gidip rötuş yaptırmak zorunda kalır. Ama adam gibi bakarsan dövmene rötuş parasından kırarsın. Yani illa ki soluyor dövme ve rötuş ihtiyacı duyuyorsun ama bunu 5 ayda bir yapmak var 2 yılda bir yaptırmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 özellikle siyah mürekkep kesinlikle siyah kalmıyor, ten rengine göre koyu yeşilimtrak lacivertten açık çamur maviye kadar yolu var. işte xae'nin dediği gibi, ne kadar iyi bakarsan o kadar koyu ve randımanlı kalıyor renkler. benim ilki 12 senelik oldu mesela, kendisi koyuca bir lacivert halen. gayet uygundur. ve evet ehe, sarı ambalajdan maviye dönüştü sanırım diğer merheme göre daha sıvı ve az kokulu olan bepanten, patladım kabul :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sesu said: bana dövmecim bi de saçma sapan aloa vera lı bişe vermişti o da ii baya.. ama vazelin güzel ya banyoya da giriosun rahat rahatnası, nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaoru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kingpin said: xun şekil nerden arak bilmiyorum ama frp geyiklerinin bir parçası olsa gerek sfdas şimdi açık söyleyeyim şekil güzel. tam sırta yaptırtmalık ama insan ömrü boyunca taşıyacağı bişeyi daha özel bişey yaptırtmaz mı lan? sana ait bi anlamı olmalı, hatta senin çizdiğin bişey bile olabilirdi. frp geyiği sayılmaz, felsefik birşey. reklam yapmaya gerek yok, üstüne biri daha yaptırırsa o noktadan sonra katanamı konuşturmak zorunda kalırım, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Marl0_on said: sesu said: bana dövmecim bi de saçma sapan aloa vera lı bişe vermişti o da ii baya.. ama vazelin güzel ya banyoya da giriosun rahat rahatnası, nası? vazelin kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Vazelin rahatlatıyormuş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaoru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Protexle ılık suyla yıkanıyorsun işte. Ayrıca kesinlikle şampuan temas etmemeli, saçını ayrı yıkaman lazım bi on gün. Emre çok pleynskeyp oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 vazelinden başka çıkarımlar yapmış arkadaş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Kaoru said: frp geyiği sayılmaz, felsefik birşey. reklam yapmaya gerek yok, üstüne biri daha yaptırırsa o noktadan sonra katanamı konuşturmak zorunda kalırım, sori. sen kimsin? kimin adına konuşuyorsun? anlat felsefesini de aydınlanalım bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar