KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 zun homoseksüeli şu an dövme yaptırmakta ve ben acı çekmesini izliyorum. rune of torment, hem de sırta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Murat'a mı yaptırıyor? Sacred Ink'te misiniz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bu saatte ne dövmesi lan, yatın uyuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sarhoş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Alkollü dövme yapılmaz pek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 evet sacred ink'teyiz. çok güzel çalışıyor valla. bir de duptıs olmasa. sağlam başka dövmeci yok mu metal çalan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Rune of torment i de ne kadar güzel yapabilirsin ki abi; böyle kara kuru bişey. büyük mü küçük mü ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 İyi afferim ona sözümü dinlemiş. Murat iyidir. Eli de narin, zunun şeftalisini acıtmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 http://i261.photobucket.com/albums/ii45/Mentalabuse/torment.jpg bundan yaptırıyor, kocuman sırta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 güzelmiş, vay ak. asıl ikinci soru, niye bu saatte dövme. uyunmaz o da onla şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Dövme yaptırmadan önce bir 100 kere filan düşünmek lazım kanımca, anlık hevese, ya da özentiye kapılıp yapırmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 o Rune of Torment'in çektireceği acıyı, askerde görücem ben. asıl o zaman tormenti görecek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kelebek şekli yaptırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Dev said: güzelmiş, vay ak. asıl ikinci soru, niye bu saatte dövme. uyunmaz o da onla şimdi. Abi dövme dediğin şey 1 saatte yapılmıyor, bu saate kadar uzar. Bi de şöyle bir olay var, oranın tayfası çok eğlenceli adamlar, biz bırakıp 1 saat 2 saat yemek muhabbet molası verip devam ediyoduk, uzayıp gidiyordu. Saati yok yani işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 eheh, bu odyumun nasıl patiyi açabildiğine de cevap herhalde. yalnız öyle geniş bi dövme kim bilir kaç liradır ya. kıskandım ama belli etmemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 resmi gördük de, dövmenin eni vce boyu kaç cm onu bi diyin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 boyuttan dolayı değil de epey zahmetli olucak çünkü bildiğin siyah beyaz olmuycak, ondan pahalı baya. ayrıca patiyi nasıl açabildiğim falan? o ne alaka anlamadım. ve de evet muhabbet falan güzel, acıktık hatta epey, ara verebiliriz. bi de başladığımızda zaten saat 11 falandı. akşam. edit: 18x15 falan boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 boyut ve fiyat isterüüük! ben biliyom sizi, pirince isim yazdırır gibi, ben kadar bişi yaptırıyonuz hah, adam olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ahmet şu an inliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 fotoğraf isterik. kanlı ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 dövme kaka bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Dört buçuk saat sonunda anca bu kadar. Durmak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kaç kuruş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yalnız o nasıl bir sırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar