Baluu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Adı ne adı ne ? ilk fotoğraf nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 çok tebrik ederim, umarım sağlıklı analı babalı büyür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Baluu said: Adı ne adı ne ? ilk fotoğraf nerde ? destur 24 saat olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tebrikler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ooo tebrikler Nefr! Sağlıklı bir hamilelik süreci temenni ediyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Buralarda değildim yeni gördüm :) Tebrikler :) ana babadan önce mmorpg diyebilir yalnız, dikkat etmek lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tebrikler hocam :) adını ne koycaksınız:P kız mı istersin erkek mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Vay be. 2001 den bu yana. İnanılmaz ya. Büyümüşüz resmen. Hayırlı olsun Nefr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oy ooy ne guzel,tebrikler Nefr!bundan sonra yetkili oldugun alana topik acarken bin kez dusuneceğim artık baba bir alan yetkilisi olacak karsımızda ne de olsa.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mike said: Baluu said: Adı ne adı ne ? ilk fotoğraf nerde ? destur 24 saat olmus :D aga 9 ayda bir değil 10 isim bulup tartışmışlardır bile.. neyse tabi şimdi bir çok işlemler felan vardır.. meşgüldür.. ama çok merak ettim ya, ilk foto görmeli ve isim duymalıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 benmı yanlış anladım? yoksa testte baba oldugunu yenı ogrenmedımı? ne ismi yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yok yok sen değil ben yanlış anlamışım. Çok heyecanla okudum topiği ondan, test kelimesini atlamısım.. Ben doğdu zannettim ya. Çok seviyorum da bebek ondandır gaz olmuşum. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz dsjhgkjsgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Baluu said: yok yok sen değil ben yanlış anlamışım. Çok heyecanla okudum topiği ondan, test kelimesini atlamısım.. Ben doğdu zannettim ya. Çok seviyorum da bebek ondandır gaz olmuşum. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz dsjhgkjsgh. ayıpsın, sen ilk ultrason çekimini istemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Tebrikler, Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tebrikler isim için ne düşnüyonuz aklınızda bişi yoksa PATA güzel isim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Tebrikler ikinizede , Allah analı babalı büyütsün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Oha! tebrikler sevindim böle yerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 aaa tebrikler hakkaten daha doğmadan 41 kere maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 haaa cocukmus 50 kere okudum postu diyorum ne testi alla tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar