Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 e uygun PC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle sticky olması dileğiyle :)

şimdi malum diablo 3 çıktı. tam bakamadım şu an sistem gereksinimlerine filan ama benim gibi bi çok insanın yeni sistem toplayacağını düşünüyorum. o yüzden diablo 3 ü çalıştırcak kadar iyi bi bilgisayar alalım derken yalnış yollara sapmayalım diye yetkilierden sistem önerileri bekliyorum.
Mesaj tarihi:
yaw çıktı dediğim çıkacak işte. insanın piskolojisini bozuyolar.

zaten topik kafadan fail olmuş. sistem gereksinimi filan vermemişler.

neyse silin ya bu topiği, bi heyecanla açmış bulundum işte :)
Mesaj tarihi:
Blizz pazarlama stratejisini iyi tutturmuştur hep çok yüksek sistem gereksinimleri gerektirmiyorlar oyunlarında ki daha çok insan oynayabilsin daha çok para kazanabilsinler korkmayın blizz pc lerimizi çöpe attırmaz :)
Mesaj tarihi:
sam +1 ekran kartını biraz duzgun tutmakta fayda var pixel shader 3 destekli bisi gameplay teaserdaki barbarın warcrylarında pixel shader 3.0 hissettim sanki ki atmosfer icin lightning/shadows/bloom acık olmalı onun icinde saglam bir ekran kartı gerekli olacaktır. haliyle de saglam bir CPU ile bir miktar ram ATI 38xx-48xx, cift cekirdekli herhangi bisi,2Gb+ ram max ayarlarda yada cok yakın bi sekilde rahat oynatır sanırım.

Nvdia 8600/ Ati 2600 2Ghz islemci 1Gb + ramle de bence orta ayarlarda falan rahat rahat oynanır.

Diablo 3 un Hw isteyecegini cok sanmıyorum ama arada ATI bastırırda hadi biz anlastık hadi sen surda Direct X 21.z nin hede ozelligini kullan onunda adam gibi destegini benim son cıkardıgım ATI 68xx serisi kartlar saglasın derse yapcak bisi yok ...

Conclusion : 1.) Dere/paça 2.) relax yaw :)
  • Yeni Oluştur...