Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hepsi güzel hepsine 100 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4lzYo0je9KM&feature=channel ahah görmemiştim bunu iimiş 2007 blizzcon dan , fena yemiş milleti hatun kişisi ;p bir nevi bump olsun başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Hahaha çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Hatun yeri tarif ederken ele veriyor kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 adamların gözü dönmüş abi yeri tarif ederken ki mimiklerine dikkat bile etmiolar bence WTF?! WHERE TELL ME WHERE IS THIS STAND BITCH! modunda hepsi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 im sceptical of you! adkjmaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 lol :D ama şey var mesela ordaki elemanlardan biti türk olsa, fiablo 3 falan dinlemezdi ahah.. diablo 3 ün demosunu akşam bizde oynayakmı fln asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bizimki direk hatunun peşine düşerdi yaa bizim evde var gel multi atak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yemin ederim ben hiç bozuntuya vermez eet ya süperdi falan derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yalnız öbürleri biraz heleloy ama sikeptikıl eleman cin gibi bakıyor, ödevini yapıp gelmiş sıkı hayran belli heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Dragonmax said: lol :D ama şey var mesela ordaki elemanlardan biti türk olsa, fiablo 3 falan dinlemezdi ahah.. diablo 3 ün demosunu akşam bizde oynayakmı fln asdas sadece turklerde sexual drive var diyorsun yani, dunyanin geri kalani tup bebek hesabi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abazaliktan :P normal sexual bir yasam olsa bunlar olmaz.. :) turklerin sex uzerine olan ustun gorusleri bence abazaliktan, yokluktan, olmayisindan.. boylece diablo 3 konusunda bu noktayida acarak rekoru kirdim sanirim. ama baslatan ben degilim allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 wowdan karı kaldırmışlığım var saygı duyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drazil Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 AKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 goruyorum ve arttiriyorum wowdan blizzardda calisan hatun kaldirmisligim war asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 kaplanla ilişkim vardı asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 arkadaşlar kusura bakmayın. ben bu topii ilk sayfada göremeyince rahatsız oluyorum. :D uplicam, şeetmeyin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 monk gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Evet, şu ana kadar açıklanan sınıflar arasında kesinlikle en ilginç ve en eğlenceli olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Quel-Thul said: im sceptical of you! adkjmaks Ahahahah adamım ya. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 oyunun sistem gereksinimleri açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Main'im kesinlikle Monk:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Sonuncu da yeni zone olsun ya oynıyamam ben zonesuz diablo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 zone'un devri bitti, zaten hikayesi cok zayıftı. ama zon veya rogue falan gelicek bi tane. okcusu yok oyunun daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 range class olarak ranger veya türevi bişey getirirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar