Juzzam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 nileppezdel said: Off adamlar bi de resmen oyunu yapmışlar arada çaktırmadan. Yani herkeste umut vardı tahmin de vardı ama oyunun gameplay videosunu görmek.. :D Süper d3 ü zaten blizz north yapmıştı ama oyun blizzin istediği gibi olmadığı için iptal edildi sonrasında blizz north stüdyosu kapandı ve oyunu tekrardan yapmaya başladılar. Chris Hartgraves diye bir herif var. Eski bir blizz çalışanı sc2 çıkmadan önce de leak vermişti d3 konusunda da bol bol konuştu geveze. Adam blizzden atılala/ayrılalı çok olmuş ama arkadaşları hala çalıştığı için habire spoiler verio. Mesela d3 anlatırken Baalzebub3 (d3) Snowstorm Studios (blizzard) şeklinde kodlarla anlatmıştı. Hatta aynı konuşma içinde 3d olacak, oyunda karanlık ve aydınlık taraf olacak faction seçilecek silahlar zırhlar bile dark-light diye ayrılacak falan demişti. Tabi bunlar ilk d3 için geçerliydi tamamen kaldırmış veya reworkde kullanmış olabilirler. Bekleyip göreceğiz. İptal edilmiş projeden kalan tonla materyal ile başladılar reworke. Yani oyun neredeyse hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mükemmel bir haber. Trailer da gameplay video da harika. Şimdi nasıl beklicez yıllarca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bu oyunun grafiklerine laf diyen taş olur. hayatımda gördüğüm ne güzel şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yalnız witch doctor da howl of terror ve seed of corruption a benzer skiller gördüm. diablo da da warlocklardan kurtulamıcaz asfhasf warcrafttaki gibi şamanistik değil sanırım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Witch doctor çok zevkli olacağa benziyo valla. Oyuna başlarken seçeceğim ilk karakter o olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 witch doctor'u beğenmedim şahsen necromancer gibi başarısı kanıtlanmış bir konsept varken. grafikler de henüz çıkmamış bir oyun için çok manyak gelmedi ama idare eder, titan quest'den fazla fark yok gibi ki 2006 oyunu yani. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 arcane said: 5 class, ŞAKA GİBİ. Expansion beklicez class için yine off. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yalnız off forumlarda aptal saptal tipler "YA BU ÇİZGİ FİLM GİBİ OLMUŞ, OLMAMIŞ BÖHÜHÜ" diye trollemeye başlamışlar. toptan kazığa oturtasım var bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben tyrael olmak istiyorum yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 5 class terbiyesizlik bence tahmini zaten bir rogue/amazon, bir mage/sorceress bir de paladin tarzi class gelecek expansion bekleyecez sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sam said: witch doctor'u beğenmedim şahsen necromancer gibi başarısı kanıtlanmış bir konsept varken. grafikler de henüz çıkmamış bir oyun için çok manyak gelmedi ama idare eder, titan quest'den fazla fark yok gibi ki 2006 oyunu yani. :/ valla atmosferi bu kadar kaliteli yansıtan baska bir oyun yok ama. grafiklerin cok ust duzey olmadıgını unutturuyo icine girince oyunun, her blizzard oyununda bu boyle. sc2 nin grafikleri de süper değil, wow'un da. typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Eğer oyun hala hazırlanma aşamasındaysa yeni classler elbet eklenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 5 class nerde dediler ki ben duymadım hiç? Su anda 2 class var acıklanan, bir de rogue olacak buyuk ihtimalle. Baska bişeyden bahsetmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 OBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *heyecan yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 toggie atmosfer fena değil de yani barbarın kasları farketmişsindir herhalde? daha çıkmamış bir oyun ama bariz eski duruyor maalesef. :/ diablo 2 de efsaneydi yani 640x480 oynadık 2000'de heh. (o çözünürlük 95 yılındaki oyunlarda filan vardı) sonra expansion ile 800x600 OMG!!! geldi. :P d3 de zamanının hayli gerisinde görünüyor maalesef belki o kadar olmasa da. faq var resmi sitede, 5 sınıfı orada yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sam said: witch doctor'u beğenmedim şahsen necromancer gibi başarısı kanıtlanmış bir konsept varken. buna katılıyorum.paladin tarzı bişeyler yaparlarda adı yine pala mı 0lur yoksa onuda mı değiştirirler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 necromancer banko olur bence olmazsa isyan çıkar blizz bombalanır vesaire çünkü. bunda da umarım bi blizz sorc kasıp onu mf yaparak üstüste defalarca meph falan keserek item kasma olayı olmaz ya =/ edit: oha bu mesajı yazana kadar bi sayfa atlamış =/ bi okuyim bakalım karakterler açıklanmışmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 necro koymayacakları belli, witch doctor büyülerine baktıysanız neredeyse copy & pase necro'dan almışlar. ceset filan kaldırıyor yani, tıpkısının aynısını koyamazlar. hatta expansion'da bile gelmeyebilir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 karakter modellemelerini ben de begenmedim zaten. en azından armor ile eskiye nazaran cok daha iyi bir gorunume sahip. cevre cok iyi ve animasyonlar tabi ki. hem karakterlerin yeteneklerinin animasyonları hem de cevre ile etkilesimde gorduklerim inanılmaz gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sanmam undead mevzunu donctor a vermişler. keşke shamanistik olaylara girmişken elemantal da druid den daha ii bi shaman filan getirselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 eskiye nazaran dediğin 8 yıl var arada, o kadar olsun artık. :P nox'un grafikleri bile d2'den ileriydi eheh ha evet efektler filan güzel, kodum oturttum hissini veriyor aynen. şu video acayip yavaş yükleniyor gerçi hala yarısına gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ya arkadaşlar alakasız bi yere yazıyorum ama,malum d3 videolarını izleyip gaza geldim.diablo 2 nin bütün cinematiclerini nerden indirebilirim.d2 yi yükleyip tekrar bitirtmeyin bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 DIABLO 3 FPS OLSUN, RPG TADINI ALAMIYORUZ BÖYLE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 fo3 tartışmasını buraya taşımanın alemi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Farklı bir fikir sunuyorum, çeşitlilik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar