Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 16 Mayıs 2003 13:22 tarihinde demiş ki:

ilkönce world of warcraft
sonra starcraft 2
en sonunda diablo 3 çıkacak

çok iyi sıkmışım zamanında.

Şu Diablo 3 de tamamlandıktan sonra umarım ki Blizzard taze oyunlar yapmaya başlar. Warcraft-Starcraf-Diablo üçlüsü dışında da birşeyler görmek istiyoruz.
Mesaj tarihi:
Allah belanı versin Blizzard, eğitim hayatımızın içine ediyorsun, ettiğinde de sağlamından güzelinden ediyorsun.

Başlarım lan, intihar girişimlerine hazırlanıyorum ben, ritüel falan.

OOOOF.
Mesaj tarihi:
ahah iyi bari be, blizzard'dan yegane beklentim gerçekleşecek. umarım hellgate london gibi bişi yapmazlar online focus falan feşmekan, cooldown'lı whirlwind, tanklık, healerlık filan olmaz umarım. 8 yıldan fazla beklettiler az değil.

videolar bayağı yavaş, izleyelim bakalım. :)
Mesaj tarihi:
"The gameplay is about to end but before they want to show us what a real fight is in multiplayer with a witch doctor, a barbarian and a rogue."

Boyle birsey denmis Diablofans'da. Rogue classi da olucak sanirim??
Mesaj tarihi:
dfsfdsdfs

said:
"sanki oyun oynamıyorsunuz, sanki bir sanat eserinin içindesiniz."

- ahmet soltık, karpal tünel sendromu müzdaribi, 2008
Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:
"The gameplay is about to end but before they want to show us what a real fight is in multiplayer with a witch doctor, a barbarian and a rogue."

Boyle birsey denmis Diablofans'da. Rogue classi da olucak sanirim??

eyoooo Rogue da var 5 classın içinde, hammerdinim de gelsin tam olsun.X(
Mesaj tarihi:
gameplay vidyosunun başındaki kurbağamsı yaratıklardan birisi ölürken "viyuv viiiv" sesini çıkardı, sesi değiştirmeden warcrafttan almışlar yav =/ oyunda da biraz wc havası var, umarım diablo havasını verebilirler. zaten gameplay vidyosu okadar yüklenmişken yanlışlıkla dışta biyere tıkladım vidyo kapandı kafayı yicem =/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...