DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 FAQ'da oyunun oncelikli amacinin multi oldugu yaziyor. Acaba nasil olucak online oyun? Ne set toplarim haaaa, hava atarim. Kulak kesme de olsun pvpde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bende serinin fanı olmasamda, saatlerce oynamış biri olarak epey gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kimi dövcez şimdi bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Diablo'yu dövücez yine, Tyrael döneklik yapmadı Arthas gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Meteor dövcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 HOBBAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 AAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRR şu an ağlıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 RADOYADA DIABLO OZEL YAYINIMIZ BAŞLAMIŞTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 AAAAL JALJKA AŞL OFF abi seneye nası geçecez dersleri ya. Hadi tek oyun olsa neyse, SC2, Diablo 3, OOOFFF sdfjkösdjkfjdfghlkdjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 said: Bonecrusher, 16 Mayıs 2003 13:22 tarihinde demiş ki: ilkönce world of warcraft sonra starcraft 2 en sonunda diablo 3 çıkacak çok iyi sıkmışım zamanında. Şu Diablo 3 de tamamlandıktan sonra umarım ki Blizzard taze oyunlar yapmaya başlar. Warcraft-Starcraf-Diablo üçlüsü dışında da birşeyler görmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tunca said: RADOYADA DIABLO OZEL YAYINIMIZ BAŞLAMIŞTIR +REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tristram katedrali var abi dungeon olarak oyunda! butcher is back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dsasda o Butcher'a ne küfürler etmiştim zamanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Female barbarian ahah super! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yanlız yeniden izledim de barbarian'ın yaşlılık karizması beni benden aldı... Hele armor takıncaki hali çok fena olacaz arkadaşlar çok... Gitti yine okul sosyal hayat vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Allah belanı versin Blizzard, eğitim hayatımızın içine ediyorsun, ettiğinde de sağlamından güzelinden ediyorsun. Başlarım lan, intihar girişimlerine hazırlanıyorum ben, ritüel falan. OOOOF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 toggie said: Diablo'yu dövücez yine, Tyrael döneklik yapmadı Arthas gibi. Sitenin anasayfasında Tyrael in resmi var. Bence Tyrael de bir yamukluk yapmış oalbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ahah iyi bari be, blizzard'dan yegane beklentim gerçekleşecek. umarım hellgate london gibi bişi yapmazlar online focus falan feşmekan, cooldown'lı whirlwind, tanklık, healerlık filan olmaz umarım. 8 yıldan fazla beklettiler az değil. videolar bayağı yavaş, izleyelim bakalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Deckard Cain'inmiz olucak değil mi gene?? O olmadan olmaz ailecek hastasıyızzz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 "The gameplay is about to end but before they want to show us what a real fight is in multiplayer with a witch doctor, a barbarian and a rogue." Boyle birsey denmis Diablofans'da. Rogue classi da olucak sanirim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dfsfdsdfs said: "sanki oyun oynamıyorsunuz, sanki bir sanat eserinin içindesiniz." - ahmet soltık, karpal tünel sendromu müzdaribi, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 DiadanLocke said: "The gameplay is about to end but before they want to show us what a real fight is in multiplayer with a witch doctor, a barbarian and a rogue." Boyle birsey denmis Diablofans'da. Rogue classi da olucak sanirim?? eyoooo Rogue da var 5 classın içinde, hammerdinim de gelsin tam olsun.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 müthiş bir haber!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gameplay vidyosunun başındaki kurbağamsı yaratıklardan birisi ölürken "viyuv viiiv" sesini çıkardı, sesi değiştirmeden warcrafttan almışlar yav =/ oyunda da biraz wc havası var, umarım diablo havasını verebilirler. zaten gameplay vidyosu okadar yüklenmişken yanlışlıkla dışta biyere tıkladım vidyo kapandı kafayı yicem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 diary of cain çok güzel olmuş bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar