Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yeni moda tartışmaları başlıktan başlığa taşımak anlaşılan. (:P) ha bu arada axe'ın mesajı görmedim, eski sayfada kalmış. sağol işte koymuşsun, uğraşmama gerek kalmadı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Harbi ya. Diablo3 konu başlığında Fallout3 görmekten baydım artık. Fallout'u karıştırmadan tartışsanız olmaz mı yahu. Interview'in linkini attığıma pişman ettiniz vallahi. Tamam yeter, bu renk meselesini tartışmayı bırakalım. Kuyruğunu kovalayan kedi gibi hep aynı yerde dönüp dolaşıyoruz. Savaşmayalım, Sevişelim arkadaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 3D yapmazk sorundalar mı dicem ama dememeliyim çok mantıksız çünkü. adamlar sevap için değil apra için yapıyolar, bu senelerde 3d olmayan oyun yapmazlar tabi... kabul edin 2D çok daha iyi atmosfer veriyo çok daha gerçekçi duruyo. tablo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 aahaha sevap için yapsalar süper olur ki adamlar zaten aldığı hayır dualarıyla cennetlik olmuştur bile, ya da tam tersi mahvettiği hayatlar sebebiyle cehennemlik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ssj4songoku said: Savaşmayalım, Sevişelim arkadaşlar! http://img520.imageshack.us/img520/4827/1213368723361cb4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 -Cleglaw- said: kabul edin 2D çok daha iyi atmosfer veriyo çok daha gerçekçi duruyo. tablo gibi. etmem, eskiden yoktu 3d mecbur oynuyorduk. tam yeni kurtulmuşuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şu bir gerçek ki grafik teknolojisinin gelişmesi her türlü oyundaki hikaye sağlamlığı ve atmosfer i katletti, neden eski rpgler gibi oyunlar gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Grafikle adam olunsaydı, AoC köşeyi dönmüştü. Gameplay önemli olan, ama şimdi Sam derki, "Temcil pilavı gibi aynı şeyi önümüze koyup koyup duruyorlar." Açın petition bi tane daha? Belki bu sefer işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 grafik oynanışa, oynanış da grafiğe mani değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Süper kötü grafikli bir oyunu, sadece gameplay iyi diye oynar mısın? Belki. Ama süper kötü bir oyunu, bomba grafikleri var diye ben oynamam. Gayet mani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ilk iki satırda yazdıklarının üçüncü satırdaki önermeye destekleyici sebep olmadıklarının farkındasındır herhalde? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Niye? Grafikler kötü, çok renkli, değişsin! diye petition açılmadı mı? Ben de diyorum ki, Grafik önemli değil, önemli olan gameplay. Sonra senin başka bir yerde söylediğin "temcit pilavı" örneğini veriyorum. Yanlış anlamadıysam ve yanlış okumadıysam, aynı Diablo gameplay'ini, tekrar tekrar önümüze koyduklarından bahsediyorsun. Sonrasında öneriyorum, diyorum ki, başka bir petition açın, belki işe yarar. Neyse. Tekrar söylemem gerekirse, daha %5'ni görmediğiniz bir oyun için yorum yapmayın, gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bu sayfada konu değişti de sen farkedemedin sanırım. :) 2d vs 3d'den bahsediyordum ben en son. renk paleti geçen sayfada kaldı. ayrıca ne dilekçesi açacakmışız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 said: One vital aspect of the game that carries the essence of its predecessors is its camera angle. Although now fully 3D, it’s a direct progression from the isometric view of the previous games – and it’s this loyalty to the spirit of that old technology that has led so many to assume that the game has done little to update itself. “Camera is not technology,” says Wilson, clearly somewhat frustrated. “People associate the camera with isometric and say: ‘Oh, why didn’t you update the tech?’ Well, we did update the tech. The camera has nothing to do with tech, the camera is all about gameplay. Isometric gameplay is very different from FPS or over-the-shoulder thirdperson – which is pretty much what the entire industry is moving towards. But then some of the biggest hits of the last year were Guitar Hero and Rock Band, and those were not high-tech games. Gameplay is what matters; it’s what’s always mattered to us.” Demişler. http://www.edge-online.com/magazine/preview-diablo-iii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Kim ne derse desin blizzard işi biliyor arkadaşım. İzometrik olmasaydı oyunu oynamaya bile bilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 abı budur evet gameplaydır olay başka bısı deıl, grafik lazım, ama cok muhım deıl. Oyundan sıkıldıktan sonra grafıklere falan dıkkat etmeye baslarım kı sıkılmam uzun zaman alıyor. Kİ Sadece izometrik oyun, grafikleri super. Izometrik, ama grafıklerı super. Arada ki farkı anlayabiliyo olmanız lazım bunca yıllık oyuncu olarak. Adamlar cokcok rahat isteseler farklı kamera acıları koyarlar ama insanların pes de bile izometriki tercih etmelerinin bir sebebi var. Grafikleri, golgeler animasyonlar demodan izledigim kadarıyla gayet guzeller. Detaylar,hatlar falan super tasarlanmış ki başarılı programlamasıyla blizz bu oyunuda fazla kastırmayan bısı yapar kanımca. gogo blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ekşın rpg'de zaten izometrik dışında kamera açısı kullanılmıyor ki.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ozaman sanırım 3D derken izometrik olmayan kast edilmiyor demi? Yani ne bileyim D2 de 3D'di çünkü. Bu biraz daha sağlam 3D ommuş. yamuluyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 d2 2d idi. kamera açısı ile 3d motorun pek bir alakası yok. aynı motor farklı açılardan da gösterebilir ortamı istenirse. izometrik denen olay kamera açısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tamamdır, ama D2 2D deildi ki? interaktif değildi, ama çizimler falan 3D idi. Tabi benim 2D anlayışım mariodur,supaplextir harbi 2D dir onlar. Şimdi bakıyorum, d3 harbi harbi 3D.Görüyosun resmen 3. boyutu.d2 dede boyleydı, sadece daha fazla detaylı halı. Baya detaylı hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 2d idi, 3d modeller üzerine kaplanmış dokular değil, sprite'lar görüyorduk. anlayışla alakalı değil, teknik bir durum yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sam said: ekşın rpg'de zaten izometrik dışında kamera açısı kullanılmıyor ki.. (:P) oblivion ve yenı oyunumuz fallout 3 kullnıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 warcraft 3 ten beri aynı grafik anlayışı var bliz de. d3 te normal çok benzemesi wc3 ve wow a renk ve tonların. aynı grafikerler ve aynı grafik motoru büyük olasılıkla. cilalı hali. starcraft ilkine benzeyeceği için o bu benzerliği kıracak en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 oblivion veya fallout action rpg'ye girer mi bilmiyorum da, demon stone vardı direk action rpg idi ve izometrik değildi. ama hack&slashlar direk izometrik tercih ediyor. dungeon siege, sacred, diablo gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 aynı grafik motoru değil, alakası bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar