Aceace Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Yukardaki konularla çok alakasız olacak ama... Türkiye de gece yarısı satışlarının nerelerde olacağına dair bir bilgi yayınlandı mı?
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 4-5 gun kala anca belli olur o is ehue
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 En başta Etiler ve Yeşilköy D&R'ın yapacağını düşünüyorum ben. Hep atlıyorlar böyle şeylere. Haberler vasıtası ile tv'ye de çıkıyorlar. "Gece yarısı oyun çılgınlığı!!!!" "Yüzlerce genç, milyonları peşinden koşturan Diablo oyunu için gece yarısı sıraya girdi. Ortaya renkli görüntülerin çıktığı gecede zaman zaman izdiham yaşandı. Satışı yapan dükkandaki bazı camların kırılmasıyla, özel güvenlik elemanları ile oyun için sırada bekleyenler arasında kısa süreli arbede yaşandı." (haberler okunurken can hıraş bir şekilde kapıya yüklenen siyah t-shirtlü üniversiteli gençler ekrana geliyor) - Gece yarısı buradasınız? Bu oyun çok şey ifade ediyor olmalı sizin için. - Offff! Abi. Yıllardır bunu bekiyoreeaam. Çok heyecanlı. Annem babam görmesin (kihkih keh keh). Kapı açıldı 2 dakka önce, umarım bir CE kalır bana da. Bu arada ilk satış ile birlikte CE ile kapıdan çıkan gürbüz, gözlüklü bir ünversiteli genç, elleri havada "woohoooo" diyerekten kahraman gibi kameraya yakalanır. Yancısıyla beraber... (O sırada sıradan bir evde, akşam haberleri karşısında) - çık çık çık çık.. anası babası okusun diye gönderiyor, şu gençlerin haline bak.
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 CE satmazlar ya sanmıyorum. Satacaklarsa bile basarlar 300-400 arası bir rakam.
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 selamisahin'in msjını okuyunca aklıma geldi hem uyar hemde pati'nin tozlu sayfalarında kaybolmasın Viktor said: yilmaz ozdil yazicakkmis inceleme yazisini Diyaplo 3 Diablo... ispanyolca seytan demek 1996da blizzard denen amerikali gencler yapmis alman var, yahudi var, iranli var, iskandinav var... ispanyol yok... turk hic yok... simdi ucuncusu cikmis bizim genclik ayila bayila oyniyor, kapialra dizildiler dun gece birbirlerini eziyorlar normal versiyon 150, koleksiyoner 300! asgari ucret hala belli ama sira olmus sira! elin amerikali sirketindeki cok kulturlu ekibin yaptigi ismi ispanyolca olan oyuna paralari saciyor genclik para basiyor adamlar bir gecede bizde ise kindar genclik var, holivud cakmasi fetih filmi ile gurulaniyoruz hala ama olsun tablet verdik cocuklara dahada tuketsinler diye sumerlilerde tablete yaziyordu oysa ama gelde anlat nafile! simdi diyaplo oyniyor bizimkiler, bakarsiniz jeton duserde gercek diyaplonun tepelerinde oldugunu kavrarlar ve onunla mucadele ederler pikseller yerine
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 beta oynayan kardeşler 6850 ekran kartı i5 2500k işlemci 8gb Bellek ile nasıl rahat bir şekilde oynayabilirmiyiz.
Novichok Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 shadow haricinde hemen hemen herşey maxda oynarsın
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 şu koca hayatımda bir türlü bilgisayar oyunlarında shadow full oynayamadım.Ne bahtsız adamım asdfasdf.
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Full+Full (hastayım bu tanıma) oynarsın ya hu. Takma kafana. Ben beta'a herşey kökünde oynuyorum, 1920x1080p ile. İşlemcim AMD x4 940 BE, ekran kartım hd 5850, 8 gb da ram var. Herşey köklersin, hiç sıkıntı yok. Shadow neymiş? (:P)
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 core 2 duo 2,8 2 gb ram 9600 gt 1080p,high detail, shadow low, physic low. baya oynuyorum kastırma falan yok. Amaaaa 4lü parti yapınca, alet restoyu çekiyor. Hardcore Skeleton king kestik ne oldu bilmiyorum adamlar kesmişler saolsunlar. 5 fps falandı sanırım `,-) biraz ayarları aşşa alıp tekrar denedim hafif düzelir gibi oldu. sanırım ram dan scıyor olabilirim. 4 clasın +bossun kımıl kımıl efektleri tulum cıkarttırıyor makineye.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 i7 2.20 8gm ram GT 555M ekran kartı vurur muyum dibine?
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Ulan çıktığından beri WoW oynuyorum. Sayısız migrate,faction change vs. yaptık.Annual Pass yaptık.Tonla para harcadık Blizzard.Ama haram zıkkım olsun bir beta key vermedin Blizzard.Oyunun çıkmasına 1.5 ay kalmış şimdi de ben istemiyorum o betayı Blizzard.
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 sipeyskeyk said: i7 2.20 8gm ram GT 555M ekran kartı vurur muyum dibine? Vurmak mı? asasfds neyse anladın sen `,-)
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 http://www.videocardbenchmark.net/video_lookup.php?gpu=GeForce+GT+555M Durum buymus.Ben de simdi google'ladim koyayim dursun
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ahah anlamamışsın demek. bi karikatür vardı bulamadım onu koyacaktım `,-), Hatun "aşkım beni seviyormusun" diyo denyo sevgilisine, adam "ne demek nurten ......." diodu. o hesap yani Raad ol adamım double client bile kasarsın o aletle.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Karikatürü hatırladım ve şimdi her şey daha anlamlı askldjaskldj
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Millet oyunu hatmetti, build filan tartışıyor biz daha hangi karakterler var onu göremedik. Alçak Blizzard.
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 zaten cücük kadar beta nesini hatmedecen, ilk char kasarken 2 3 saat sürüyor, orası burası derken, sonra açtığın yeni char.la 45 dk da beta bitiriyosun.
Arma Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Core i5-520M 2x 2.26GHz 4096MB Ram NVIDIA GeForce GT330M 1024MB Samsung r580 özellikleri bunlar. wow çok rahat oynuyorum. ama dün d3 beta denedim. Çok kastı yaa. Shadow detail falan hep kıstım yine de kastı. gerçi betayı sadece playable yükleyip denemiştim. %50 de daldım ondan olabilir mi ki? İdare ederse takılırım böyle.
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bende dual core işlemci 2g ram gts250 var 1080p shadow medium (highı denemedim belki onda da problem olmaz) herşey high en ufak fps düşmeden oynuyorum cooperative de dahil. Bide kimi sistemlerde beta optimizasyonunda sıkıntı olabiliyor. WoWu rahat oynayan nerdeyse diablo3 de aynı rahatlıkta oynıycak kormayın releasete
Karea Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 kthxbye said: bende dual core işlemci dual core olmayan işlemci mi kaldı lol gerçi intelin kavram kargaşası yaratıp pazarlama stratejisi yürütmesinden kaynaklı bunlar hep
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 yok ya dual core dediğim hani ilk dual core diye piyasa çıkan cpu lardan eski demek istedim yani :) günümüze göre eskidi pc 6 senelik falan nerdeyse Edit ekran kartımda nvdia 8800 dü de yandı 2 sene sonra gts250 aldım aynı performans zaten nerdeyse %10 mu ne daha iyi gts250
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 WoW'da rahat oynamaktan kasıt ne ki? O biraz yanlış bir tespit olmuş. WoW'da çok çok fazla efekt var, D3 o kadar değil. Shadow'u kapayıp da oynasan çok fazla şey kaybetmiyorsun D3'te ama WoW'da liquid detail indirdiğin zaman bile epey can sıkıcı bir görüntü ortaya çıkıyor.
Öne çıkan mesajlar