Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

Evet eskiden boss room'a girdiğinde ilk iş safe zone'a tp açmaktı. Ölsen bile geri gelip aynı hp'de boss'u bulup öldürüyordun. Şimdi oyun sana "ne yap et, ölme" diyor. O doğrultuda zaten epey defansif ability verilmiş. İşte vanish'tir immune to physical damage'dır falan bir ton şey var. Bunlara invest etmek gerekiyor, öyle haldır huldur glass cannon oldum mantığıyla oyacaklar. Potion'larda da CD var üstelik.
Sosyal ağlarda paylaş

Taşıma sınrı varmı emin değilim zira beta olduğu için ama 32 adet pot şu anda tek slotta kuzu gibi yatıyor. Pot CD li evet
ama healt globe denen meret baya iş görüyo ortalıkta kesilen moblardan cıkıyor baya baya,ve takır takırda alıp heal oluyorsun cd vs. olmadan. ha tabi bu beta +normal mod, diğer modlarda fark olabilir belli olmaz nede olsa Blizz. bu 14 mayısta
"işte yepyeni mekanik" diye alakasız bişeyde çıkarabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi health globe ile ilgili şöyle bir durum söz konusu:

Zaten ölme riskin

a) Boss fight'ta,
Boss fight'ta add'lerin durumuna da bağlı biraz ama zibil gibi add gelmediği sürece hp'yi health globe ile manage etme durumu zor.

b) Swarm yediğinde,
Swarm yediğinde bir ton health globe etrafta olsa da kite etmekle uğraştığın ve dmg almamaya çalışacağın için health globe'a doğru hamle yapmak, globe'un vereceğ hp'den fazla dmg getirme riski taşıdığı için mantıklı bir çözüm değil.

O yüzden herkes defansif ability'lere invest etmek zorunda. Öyle eskisi gibi slot doldurmak için holy shield alan loladin build'leriyle üçüncü güne kafayı kırarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Pewpew said:

pvp yok mu

auto matchmaking arena'yı koymıycaklarmıs relase'de bombok oldu koymadık dediler. ben kaliteli bişi cıkmasını beklemiyodum zaten ama işte bakalım belki adam edebilirler.

kitlenin E-SPORT! nidalrı yüzünden bi kitlendiler zaten pvp konusunda. biz isteimyoruz öle bişi ha olucaktır ama bizim öle bi hedefimiz yok dediler kimse iplemedi.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

casting olayı iyi olmuş ya. bir de boss'un mekana girdiğin zaman casting ile bile tp şansın yok. mekan dışına tp yapıp ölürsen fln tekrar baştan başlıyorsun. boss fln sıfırlanıo. eskisi gibi kolay olmayacak. pot fln biterse patlıyorsun tp olmadığından. =)

aynen, yok öle bin kere hell druiel'e büyü atıp ölmeceyle kesmece.

pot'da zaten cd'de. mana/resource pot yok. baya iyi bu sistem. öle kafa göz girerim pot'um bittince tplerim diyemiyosun, ince kapısıp healt globe'ları temkinli kullanman gerekiyo. hatta şimdi abuk gelsede bu healt globe+ itemlar ilerde iş yapabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Wd oynadım sadece. direk vampiric bi skill olamamasına ragmen runelerle cok cılgın heal olabilitesi skiller var. globe bi şekilde adapte olacaksın zaten kaçarı yok. öteki türlü verilen onca skilden yapılan buildin bi anlamı kalmıyor. 6 skil hepsi saf dmg yanında yersen az bişe slow yad stun. 1LvL temizlemeden her türlü eline verirler zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu annual pass hakkında blizzard forumlarında okumuştum sanırım, doğru mu anlamışım buraya bir sorayım istedim.

1 senelik wow subscription'ı yapmak değil de taahhüt etmek gibi anladım ben. İster aylık, 3 ya da 6 aylık şekilde ödenebiliyormuş falan doğru mu ? WoW oynayacağıma ihtimal vermiyorum pek ama kenarda dursun diye şeettim, twink ya da bilumum saçma şeyler vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...