Sorieno Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Evet eskiden boss room'a girdiğinde ilk iş safe zone'a tp açmaktı. Ölsen bile geri gelip aynı hp'de boss'u bulup öldürüyordun. Şimdi oyun sana "ne yap et, ölme" diyor. O doğrultuda zaten epey defansif ability verilmiş. İşte vanish'tir immune to physical damage'dır falan bir ton şey var. Bunlara invest etmek gerekiyor, öyle haldır huldur glass cannon oldum mantığıyla oyacaklar. Potion'larda da CD var üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Yani faceroll, dumbed down diye saçma saçma konuşan hatrı sayılır bir kitle vardı ama çok bariz şekilde oyun D2'den de D1'den de çok daha zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 cd li pot mu ahanda sıçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 sanırsam potlarda da taşıma sınırı mı vardı veya az mı düşüyordu neydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 annual passle aldim ben simdi 75liraya. bosuna rus versiyon falan ugrasmaya gerek yok pyro'yla konusun siz de halledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 annual pass ne ya ben kaçırdım o konuyu ?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Karea said: cd li pot mu ahanda sıçtık sorma lıkır lıkır içerdik eskiden full rejuvenation potionları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Taşıma sınrı varmı emin değilim zira beta olduğu için ama 32 adet pot şu anda tek slotta kuzu gibi yatıyor. Pot CD li evet ama healt globe denen meret baya iş görüyo ortalıkta kesilen moblardan cıkıyor baya baya,ve takır takırda alıp heal oluyorsun cd vs. olmadan. ha tabi bu beta +normal mod, diğer modlarda fark olabilir belli olmaz nede olsa Blizz. bu 14 mayısta "işte yepyeni mekanik" diye alakasız bişeyde çıkarabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 WoW acc.ın varsa 12 aylık açtırınca D3'ü bedava veriyorlar. Pyro da aylığı 10 liraya mı ne açıyordu, 12 aylık açtırınca 75'e iniyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Şimdi health globe ile ilgili şöyle bir durum söz konusu: Zaten ölme riskin a) Boss fight'ta, Boss fight'ta add'lerin durumuna da bağlı biraz ama zibil gibi add gelmediği sürece hp'yi health globe ile manage etme durumu zor. b) Swarm yediğinde, Swarm yediğinde bir ton health globe etrafta olsa da kite etmekle uğraştığın ve dmg almamaya çalışacağın için health globe'a doğru hamle yapmak, globe'un vereceğ hp'den fazla dmg getirme riski taşıdığı için mantıklı bir çözüm değil. O yüzden herkes defansif ability'lere invest etmek zorunda. Öyle eskisi gibi slot doldurmak için holy shield alan loladin build'leriyle üçüncü güne kafayı kırarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 infernoda hiç globe düşmeyecek gibi birşeyler mi vardı neydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 defans şart ya. globe'a gitmek için witch doctor ile bi scary yapıodum moblar kaçarken globe topluyodum =) yoksa pot cd çok yavaş doluyor yalan olurduk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Pewpew said: pvp yok mu auto matchmaking arena'yı koymıycaklarmıs relase'de bombok oldu koymadık dediler. ben kaliteli bişi cıkmasını beklemiyodum zaten ama işte bakalım belki adam edebilirler. kitlenin E-SPORT! nidalrı yüzünden bi kitlendiler zaten pvp konusunda. biz isteimyoruz öle bişi ha olucaktır ama bizim öle bi hedefimiz yok dediler kimse iplemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 df said: casting olayı iyi olmuş ya. bir de boss'un mekana girdiğin zaman casting ile bile tp şansın yok. mekan dışına tp yapıp ölürsen fln tekrar baştan başlıyorsun. boss fln sıfırlanıo. eskisi gibi kolay olmayacak. pot fln biterse patlıyorsun tp olmadığından. =) aynen, yok öle bin kere hell druiel'e büyü atıp ölmeceyle kesmece. pot'da zaten cd'de. mana/resource pot yok. baya iyi bu sistem. öle kafa göz girerim pot'um bittince tplerim diyemiyosun, ince kapısıp healt globe'ları temkinli kullanman gerekiyo. hatta şimdi abuk gelsede bu healt globe+ itemlar ilerde iş yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Wd oynadım sadece. direk vampiric bi skill olamamasına ragmen runelerle cok cılgın heal olabilitesi skiller var. globe bi şekilde adapte olacaksın zaten kaçarı yok. öteki türlü verilen onca skilden yapılan buildin bi anlamı kalmıyor. 6 skil hepsi saf dmg yanında yersen az bişe slow yad stun. 1LvL temizlemeden her türlü eline verirler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Bazı swarm pointler var, ne olduğunu anlamadan yatabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 wd'nin eski spider animasyonunu geri istiyorum ben, g.tümden 3123123234 tane vazo fırlatmayı bir türlü sevemedim sfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 lan beta kaç gb omg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 8.46 şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 installer da 15 yazdı tırstım abow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 beta 3.8 felandı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 dreagloth said: 8.46 şu anda nası yav ben 4-5gun once annual pass ındırdım 7.60 gb dıyor? dahada bısı ındırmıyor betayla arasında farkmı var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 betayla oyunun aynı olmasını mı bekliyorsun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Senin indirdiğin kurulu değil daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Şu annual pass hakkında blizzard forumlarında okumuştum sanırım, doğru mu anlamışım buraya bir sorayım istedim. 1 senelik wow subscription'ı yapmak değil de taahhüt etmek gibi anladım ben. İster aylık, 3 ya da 6 aylık şekilde ödenebiliyormuş falan doğru mu ? WoW oynayacağıma ihtimal vermiyorum pek ama kenarda dursun diye şeettim, twink ya da bilumum saçma şeyler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar