Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

The_Delucian said:

GokTuRK said:

o değil de nerden alsam hala karar veremedim...

10.000 inci mesajmıs :)

ne kazandım o zaman ? paticiktekiler birleşip bana Diablo 3 CE mi alacaksınız yoksa? sdfşklmsdfklsdf

EDIT: keşke güzel birşey yazsaymışım içeriği iyi olan ne bileyim yer yer blizzard ı öven ama activision-blizzard birleşmesinden sonra kotick in gelmesi sebebiyle şüphe yarattığından dem vuran bir mesaj dskflşsjdkfsdfl
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo 2 Lod Sunucusu 'nun ismini Diablo 3 yapmak çokda zor olmasa gerek. Tam anlamıyla bölümü var demek için bu konununda orası neresiyse taşınması lazım. Donanimhaberde bile diablo için ayrı bir bölüm açılmışken patinin hala açmamış olması bi eksiklik kabul etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

donanimhabere yollanin o zaman. burda boyle.

0-6 yaş muhabbetine girmek zorunda mısın illa?
eleştiri kabul edemicek farklı bir görüşe tahammül edemicek kadar mı medenisin.

Bu konuya yazanların %90u ayrı bir D3 bölümü istiyor. Gayette mantıklı bir istek.
Sosyal ağlarda paylaş

-Nae said:

Diablo 2 Lod Sunucusu 'nun ismini Diablo 3 yapmak çokda zor olmasa gerek. Tam anlamıyla bölümü var demek için bu konununda orası neresiyse taşınması lazım. Donanimhaberde bile diablo için ayrı bir bölüm açılmışken patinin hala açmamış olması bi eksiklik kabul etmek lazım.

oha baktım da adamlarda 300 tane bölüm var
Sosyal ağlarda paylaş

orda adamın teki yarım sayfa yorum yapıyor.
başka bi adam adamın yazıyı quote yapıp ona yarım sayfa wot döşüyor asd. sora wot u yiyen "ne dion lan" stili re-wot döşüyo. arada komple quote leyip wot lara lol-smiley çekenler oluyor. sora wotlanan ne gülüonuz diye quote wot çekiyor....
muhtemelen DH de bi page 100mb falandır heralde.
eski mısırlılar görse lan bizim primaitler gece kondu falan derlerdi heralde. adamların serverlar titanyum falan sanırım sadfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...