GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ya ben türkçe desteği gelse de yine ingilizce oynarım da doğru mu diye sordum rage e gerek yok... crysis 2 de ilk defa türkçe dili ile oynayayım demiştim de 2 dakika dayanabilmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 GokTuRK said: o değil de nerden alsam hala karar veremedim... 10.000 inci mesajmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 o zaman vakti geldi gerçeği söylemenin, beyler oyun dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 blizzin açıkladığı resmi diller arasında turkce yok. Aynen ya gerek yok türkçeye falan, hack and slash yardır cogu adam conversation okumuyor cinematikten olayı kavrıyor,değişen bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 The_Delucian said: GokTuRK said: o değil de nerden alsam hala karar veremedim... 10.000 inci mesajmıs :) ne kazandım o zaman ? paticiktekiler birleşip bana Diablo 3 CE mi alacaksınız yoksa? sdfşklmsdfklsdf EDIT: keşke güzel birşey yazsaymışım içeriği iyi olan ne bileyim yer yer blizzard ı öven ama activision-blizzard birleşmesinden sonra kotick in gelmesi sebebiyle şüphe yarattığından dem vuran bir mesaj dskflşsjdkfsdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Wow hesabın varsa annual pass en ucuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 nereye ucuz nekadar yıllık wow ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 wow oynamaya devam ediceksen ucuz, hatta bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 kapalı 3 aydır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Forumda 75 liraya 12 aylık satan arkadaşlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 2k mesajlı guild warsın 41284312 ay öncesinden alt forumu var. 2 ay sonra çıkcak 10k mesajlı d3ün forumu yok. Guild warsın ne çok fanboyu varmış dasfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Ah bu yeni uyeler, ne kadar sabirsiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 var diablo bölümü git yaz ne yazcaksan aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Diablo 2 Lod Sunucusu 'nun ismini Diablo 3 yapmak çokda zor olmasa gerek. Tam anlamıyla bölümü var demek için bu konununda orası neresiyse taşınması lazım. Donanimhaberde bile diablo için ayrı bir bölüm açılmışken patinin hala açmamış olması bi eksiklik kabul etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 donanimhabere yollanin o zaman. burda boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 aquila said: donanimhabere yollanin o zaman. burda boyle. 0-6 yaş muhabbetine girmek zorunda mısın illa? eleştiri kabul edemicek farklı bir görüşe tahammül edemicek kadar mı medenisin. Bu konuya yazanların %90u ayrı bir D3 bölümü istiyor. Gayette mantıklı bir istek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bolum var, buna konus deniyor basindan beri. yok adi degissinmis, yok konu tasinsinmis, donanimhaber zart zurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 var zaten bölüm aga gidin konuşun, oraya yazdınız da yazma mı dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 -Nae said: Diablo 2 Lod Sunucusu 'nun ismini Diablo 3 yapmak çokda zor olmasa gerek. Tam anlamıyla bölümü var demek için bu konununda orası neresiyse taşınması lazım. Donanimhaberde bile diablo için ayrı bir bölüm açılmışken patinin hala açmamış olması bi eksiklik kabul etmek lazım. oha baktım da adamlarda 300 tane bölüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 BIZDE NEDEN YOK DIYOOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 donanımhaber'in sayfasında 10.000 üye online var diyor, herhalde bizde o yüzden diablo bölümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 orda adamın teki yarım sayfa yorum yapıyor. başka bi adam adamın yazıyı quote yapıp ona yarım sayfa wot döşüyor asd. sora wot u yiyen "ne dion lan" stili re-wot döşüyo. arada komple quote leyip wot lara lol-smiley çekenler oluyor. sora wotlanan ne gülüonuz diye quote wot çekiyor.... muhtemelen DH de bi page 100mb falandır heralde. eski mısırlılar görse lan bizim primaitler gece kondu falan derlerdi heralde. adamların serverlar titanyum falan sanırım sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 reklamdan kazandıkları parayla isteseler altında server döşerler zaten problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 biz patiyiz DH ye benzemeyelim zaten. =0= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar