Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 oha ne saçmaymış sorular, zoltun kulle o büyücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 sfdvxc şaka gibiydi, ben cain dedim tal rasha başka bir sorunun cevabı olduğundan. başka horadrim mi biliyoruz allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 beyler victor için tüm giveawaylere katılıyoruz key çıkarsa viktor a vereceğiz... ya da yei bir battle.net accountu açıp 200 dolara betalı account diye satabilirz bilemedim şimdi sdlfkjsdlfksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Us forumlarında 220 sayfa QQ topici var. Cuma gününden beri kapalı serverlar 3 gündür. St. Patrick's Day + Haftasonu periyodunda maintainence yapmak da süper bir kafa sfdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Novichok said: Us forumlarında 220 sayfa QQ topici var. Cuma gününden beri kapalı serverlar 3 gündür. St. Patrick's Day + Haftasonu periyodunda maintainence yapmak da süper bir kafa sfdfds. Nerd olmasaydi onlar da okadar. cikip icip sevissinler akranlari gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 downloader downloadı bitirmiyo mu oyun çıkmadı vs diye 99 da takıldı 7.6gb indirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Yok bitiyo ama kurdurmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 suan girilioda 2k ms var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Masquerade said: tal rasha olmasi lazim. sacrifice ediyordu kendini baal'i hapsetmek icin. edik: zoltun kulle imis. http://www.diablofans.com/topic/31291-zoltun-kulle/ oyungezer de beta vermemek icin sormus resmen. sorular efsane. diablo 1 sakli kitaptaki siirin basligi falan ahaha. 10 kişiye soruyla verdik yahu sadece, kalan 90 key diğer yarışmalar için ayrılmıştı. Ayrıca Diablo 1 oynayıp da Halls of Blind'ı bilmeyen var mı ya, ayıp? :P Bone said: oyungezer yarışmasından diablo 3 beta kazandım, can arabacı'nın size selamı varmış. Tekrar selam Bone, güle güle oyna Beta'nı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Abi o saklı tome'daki şiir Book Of The Blind değil mi? 30 yıl olmuş ben ezbere biliyorum o şiiri ya. Adamın sesi bile aklımdadır. I can see what you can see not Vision's milky then eyes rot When you turn they will be gone Whispering their hidden song You can see what cannot be Shadows move where light should be Out of darkness out of sight Cast down into the Halls Of The Blind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Sorieno said: Abi o saklı tome'daki şiir Book Of The Blind değil mi? 30 yıl olmuş ben ezbere biliyorum o şiiri ya. Adamın sesi bile aklımdadır. I can see what you can see not Vision's milky then eyes rot When you turn they will be gone Whispering their hidden song You can see what cannot be Shadows move where light should be Out of darkness out of sight Cast down into the Halls Of The Blind Heheh, ta kendisi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bence betayı hak ettim bir önceki mesajımla. Hint hint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Monthius said: Masquerade said: tal rasha olmasi lazim. sacrifice ediyordu kendini baal'i hapsetmek icin. edik: zoltun kulle imis. http://www.diablofans.com/topic/31291-zoltun-kulle/ oyungezer de beta vermemek icin sormus resmen. sorular efsane. diablo 1 sakli kitaptaki siirin basligi falan ahaha. 10 kişiye soruyla verdik yahu sadece, kalan 90 key diğer yarışmalar için ayrılmıştı. Ayrıca Diablo 1 oynayıp da Halls of Blind'ı bilmeyen var mı ya, ayıp? :P Bone said: oyungezer yarışmasından diablo 3 beta kazandım, can arabacı'nın size selamı varmış. Tekrar selam Bone, güle güle oyna Beta'nı. :p Baska yarisma olursa haber versene ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Çok bayık hacı beta. Yeni q fln geleydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Viktor said: Monthius said: Masquerade said: tal rasha olmasi lazim. sacrifice ediyordu kendini baal'i hapsetmek icin. edik: zoltun kulle imis. http://www.diablofans.com/topic/31291-zoltun-kulle/ oyungezer de beta vermemek icin sormus resmen. sorular efsane. diablo 1 sakli kitaptaki siirin basligi falan ahaha. 10 kişiye soruyla verdik yahu sadece, kalan 90 key diğer yarışmalar için ayrılmıştı. Ayrıca Diablo 1 oynayıp da Halls of Blind'ı bilmeyen var mı ya, ayıp? :P Bone said: oyungezer yarışmasından diablo 3 beta kazandım, can arabacı'nın size selamı varmış. Tekrar selam Bone, güle güle oyna Beta'nı. :p Baska yarisma olursa haber versene ehue Bileydim daha önceden haber verirdim kesin ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Sorieno said: Abi o saklı tome'daki şiir Book Of The Blind değil mi? 30 yıl olmuş ben ezbere biliyorum o şiiri ya. Adamın sesi bile aklımdadır. I can see what you can see not Vision's milky then eyes rot When you turn they will be gone Whispering their hidden song You can see what cannot be Shadows move where light should be Out of darkness out of sight Cast down into the Halls Of The Blind lan off ikinci odayı açıyosun kasanın içinden optic amulet isimli uniq amulet düşüyodu laaann. d1 questlerine hastayım ya. bi de bu şiiri okuyunca açılan kapının içinden unseenler çıkıyodu sinir bozucu. of lan yüklüyom şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Pvpyi ertelemişler mi öyle birşey diyordu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 releasede olmıyacak deniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 http://img.gawkerassets.com/img/17gng6q4y3q71png/original.png http://img5.mynet.com/ha6/b/bahceli-aciklama2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/434/tumblr_lkhs6sGE761qf1x6h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 son sayfa harici konularin okunmadigina dair tezim sonuclandi. okunmuyormus :( bosa kurek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 son sayfa bile diil, son mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 spark dunya yuvarlaktir dese suphe ile yaklasicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 viktorunki daha anlamlı o yüzden ona güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 betasını oynadım dün biraz da, oyun tahmin ettiğimden güzel çıktı. ok fırlatma sesi diablo 1 ve 2'yle aynı olmuş gibi. duyduğum birkaç ses de çok tanıdık geldi. ya birebir aynı sesleri kullanmışlar, ya da çok çok benzeterek yeni ses hazırlamışlar. townlarda npc'lerin bazılarına tıklayınca aynen önceki oyunlar gibi dialog ekranı çıkıyor, spesifik konular üzerine sorular sorabiliyoruz felan. bize daha önce bahsedilen talent tree değişmiş. eskisinde istediğimiz 7 tane kombinasyon seçebiliyorduk. betanın o dönemlerinde oynamadım gerçi. şimdi defans diye birkaç skill var, rage diye birkaç skill var vs, her slotta unlock edebildiklerimizden birini açıyoruz. sanki biraz daha lineer geldi. daha iyi mi, kötü mü ona emin olamadım ama, karakter customization'ı kısıtlıyor gibi geldi bana. şöyle ki, şimdi sadece bir tane defansif saldırı seçebiliyorken, eski sistemde 4 tanesini defansif seçip, takımda daha defansif bir rol üstlenebilirdiniz vs... oyunda town'da tristram müzik, cathedral'de dungeon müziğinin eksikliğini çektim. açtım diablo klasöründen kendim çaldım müzikleri. ortama büyük etkisi var. eski tristram'ı çok değiştirmişler. diablo 2'de neredeyse birebir aynıyken, diablo 3'te bambaşka bir hale sokmuşlar. bi de lvl 13 olunmaktan bahsediliyordu, oyunu bi kere bitirince lvl 13 olunuyor mu, yoksa illa gir çık - gir çık yaparak lvl 13 mu olmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar