Wayne Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 oha CE hediyelerini simdi gordum baya manyakmis harbi alsammi diye simdi dusunmeye basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mirage said: Beta oynayanlara: Oyun hazir mi sizce? Hazır, ki zaten download edebiliyorsun oyunu. Muhakkak patch'ler update'ler gelecektir ama her şey yerli yerinde gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 olm haziran'da mezun olucam lan, mayıs 15 ne biçim tarih. yapmayın insafsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 iyi bari kutlu doğum haftasına denk gelmedi iblis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 rusçu bizi aydınlatsın var mı bi planı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 leveltr de girsin piyasaya da fiyatlar kırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mirage said: Beta oynayanlara: Oyun hazir mi sizce? fakir betası hazır değil, internal beta hzırsa bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ulan pre purchase yapanlara deli gibi beta gitmis wow annual pass'imiz var bize gelmiyo ya deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Yani benim beta başvurum var, pre purchase yaptım. O kadar twitter şaklabanlıklarına girdik betakey için ama yollamıyor adamlar. Nereye mail atmak lazım bunun için, şikayet edicem, paramızla rezil olduk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 toggie said: ulan pre purchase yapanlara deli gibi beta gitmis wow annual pass'imiz var bize gelmiyo ya deliricem. böyle bişey varmı hakkaten ? pre-purchase yapana gönderiyolar mı beta ? offical açıklama yok onu biliyorudma çaktırmadan al lan madem para yolladın oyna falan diyolar mı yani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ce içeriği bu mu? bu ise almak farz oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 haber türk ntv heryerde manşet oldu oyun :D kutulu almak isteyenler nerden sipariş veriyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ce degmez gibi. al bi koc kafasi kurban bayraminda kurut tmm gerisi fasa fiso zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 elektronik oyun mu olur ya alacan böyle dana gibi kutulu mutulu ölümüne arşiv yapacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Güzel tarafı oyunun uyduruk jewel case yerine karton kutuda geliyor olması. Ciltli konsept art kitabı ve dekoratif eşyalar da hoş. Tam rafa koyup "ben nerdüm" diye hava atmalık. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 asiri pahali da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Kac kurus ya Ce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Darqainu said: Kac kurus ya Ce ? Amazon.com'da 99,99+kargo. 124 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Beh. Kutu isini de hic sevmem atmisligim da var bir dunya en temizi ben efendi gibi gidip gene dijital copy alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 amazon.com'dan us geliyor ama iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 eu, us diye kutu ayrımı yok blizzardın yeni oyunlarında. bütün kutular aynı. oyuna nerde girersen oranın region'ına girmiş oluyosun otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ce beğenmedim digital go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bu neden 7 gb az geldi biraz bana yoksa konsol portu olmadigi icin mi 7gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 izometrik oyun kaç gb olcak hacıdayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ses said: rusçu bizi aydınlatsın var mı bi planı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar