Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Battle.net hesabımda da Beta açılmış bugün. Blizzard acıdı en sonunda :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 2 ay sonra hasret biticek oh be X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 lan 60 euro lan vay vicdansizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bende annual pass vardı, Diablo 3 aktif gözüküyor şu an. Client downloadı da açılmış. Betaya giriş mi verdiler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 off finallerimin 2.günü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Gangren said: uh ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Slint said: Bende annual pass vardı, Diablo 3 aktif gözüküyor şu an. Client downloadı da açılmış. Betaya giriş mi verdiler acaba? Beta access verdilerse battle.net accountunun bağlı olduğu mail adresine heads up gelir. Active gözükmesinin sebebi oyunu dl edebiliyor olman. Dl edip 15 mayısı bekleyeceksin, startı verdikleri gibi de login olacaksın (ve muhtemelen lag fest'e merhaba diyecek ve üçüncü saniyede dc'yi yiyeceksin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Arkadaşlar bir sorum olacak benim aynı accountta d3beta sc2 ve wow acc lerim var. Ben d3 oynarken arkadaşım wow oynayabilirmi aynı anda ? Cevaplarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 nein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Şunu yapmayı unutmuşuz: ZAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ozii_x said: Arkadaşlar bir sorum olacak benim aynı accountta d3beta sc2 ve wow acc lerim var. Ben d3 oynarken arkadaşım wow oynayabilirmi aynı anda ? Cevaplarsanız sevinirim. Farklı ulkedeyse arkadaşın 24 saatlik ban yersin, devam edersen permenant, yoksa problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 of kötü oldu o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sc2 ve wow'a aynı anda login olunabiliyor(du). değiştiyse bilmiyorum. kardeşim wow'a ben sc2'ye girmiştim aynı ipden. ama ilerde hacklenirsen başına dert açar sen accountunu paylaşmışsın bizim eulaya karşı gelip der blizord kalırsın. risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Vendy said: ozii_x said: Arkadaşlar bir sorum olacak benim aynı accountta d3beta sc2 ve wow acc lerim var. Ben d3 oynarken arkadaşım wow oynayabilirmi aynı anda ? Cevaplarsanız sevinirim. Farklı ulkedeyse arkadaşın 24 saatlik ban yersin, devam edersen permenant, yoksa problem olmuyor. Yok o istanbul ben balıkesirdeyim teyze oğlu wow oynuyor bende d3 oynarım diyorum. Olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 fir3blad3 said: çıkmazzzz.. ertelenir yine aha buraya yazdım imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 pre purchase yaptım bile. http://eu.battle.net/en/int?r=d3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Aluriel said: Aluriel said: haziran gadfafgasd ne bereketliymişsin aqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hakli cikma cabasi yemedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://i.imgur.com/58dmS.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Quel-Thul said: fir3blad3 said: çıkmazzzz.. ertelenir yine aha buraya yazdım imkanı yok ertelenme ihtimaline karşı post bulunsun dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://i.tmgrup.com.tr/tkn/2012/03/15/diablo-3-cikis-tarihi-557137796800.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 aral nasl gecircek acaba 300den getirirler sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 applev0dka said: aral nasl gecircek acaba 300den getirirler sdfsdf Shop.to'dan falan almaya kalksan zaten kafadan 250+'yı gözden çıkarıyorsun, bir de üstüne malum gümrük sıkıntıları. Getirsinler de, 300 iyi bir rakam olur şu şartlarda. Ama oyun çok pahalı. Sam rant'i bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 amazon'dan 225 liraya collector edition preorderlamıştım ta aralık ayında :P, gümrüğe takılsa bile vergiyi onlar ödüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 pre purchase yaptım. Eşşeklik etmez de bir beta yollarsa blizz tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar