Masquerade Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 önümüzdeki hafta wow zımbırtısı var. açıklama gelmez yine d3 için. hazirana kaldı net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 oh guild wars da pre orderlara başlıyor. Hatta betada verecekler pre orderlayana. blizz hala tarih bile vermesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 aynı tartışmalar GW2 için de dönüyor merak etme :p GW2 Pre-order betalarına aldanmayın, her ay 1 tane weekend beta yapacaklar, sadece ona girilecek. Kaç tane olacağı bilinmiyor. İlk WB'nın Nisan sonu olacağını söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 beta key yokken oyun indirilebiliyor mu? 1 günlük alacağız key'i onunda çoğu indirmeye gitmezse iyi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 dl i daha önce açarlar merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 aslında sizi şikayet etsem de bana key verse ya blizzard kdfjsdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 he ben yanlış anlamışım, betasızlardanmış df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 df said: beta key yokken oyun indirilebiliyor mu? 1 günlük alacağız key'i onunda çoğu indirmeye gitmezse iyi olur =) indirirsin tabii ki. resmi ve beta olduğu için link vermekta bir sakınca yoktur herhalde. İndirme Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Grast said: Pazartesi : Spyro (oynadı) Salı : vaako51 (skype'a eklemediği için kendisine ulaşamadım) Çarşamba : -Nae Perşembe : df Cuma : Oski Cumartesi : SenariouS Pazar : kthxbye Pazartesi : Lancelion sıraya girmek için özel mesaj yoluyla mesaj atın tarihe göre listeyi ordan yapıyorum. Skype id : elemriel eklerseniz sevinirim forumda mesaj takip etmek biraz zor oluyor. skype'tan eklemeyen arkadaşların sıraları malesef ertelenecek df ve oski günleri değişmiştir Sypee'yi güncelliyorum şimdi ordan ulaşırım Grast sana ilk gördüğümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Selamisahin said: df said: beta key yokken oyun indirilebiliyor mu? 1 günlük alacağız key'i onunda çoğu indirmeye gitmezse iyi olur =) indirirsin tabii ki. resmi ve beta olduğu için link vermekta bir sakınca yoktur herhalde. İndirme Linki saol link için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 http://www.merlininkazani.com/Diablo_3_yetenek_agaci_genisliyor_Video-oyun_galeri-49471p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 abi bidakka ben epeydir izlemiodm vidyo. bidakka abi abi bidakka one abi O NELAN O NE?! gökkuşaa diorlardı haklılarmış oha, BERBAT GRAFIKLER. BUNELAN. dostum diaplo dedin dota çıktı bu olcak oynu alınca herhalde. OFF nası bi hayalkırıklığıdır bu.rezalet inanılmaz kötü. warcraft 4 hero mode direk bu oyun nan bune abi mahfetmişler bence utançlarından çıkaramıolar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 not sure... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yok çok ciddiyim aga http://www.merlininkazani.com/Diablo_3_yetenek_agaci_genisliyor_Video-oyun_galeri-49471p1.html bune abi. bide oyun yavaş, diaplo dediin hızlı olur yea. Yavaş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 arkadaş 2009 da kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 blizzard çok tırt olmuş bi kere buzcudan buz alıp yukardan atıolar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 tamam suark hadi sen torchlight 2 falan oynarsın o beklentilerini karşılar. Eski sayfaları incele buarada o gökkuşağı muhabetleri falan nasıl değiştirildi atmosfer tekrar gotic oldu, adam akıllı uzun gameplay videoları izle anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Daha yeni başlamış izleye bekleyin yarına çark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 download yarıda kaldı ve inmiyor resmi downloader ile. usenet'te "(Diablo 3 Beta) "4Vendeta Diablo III Beta - 8392" şu isimde dosya buldum bunu çeksem üstüne son update yi yapar heralde değil mi? downloader de son olarak 8815 gözüküyor update. sanırım çok sürmez aradaki fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 senin bahsettiğinden emin olmamakla beraber accountu verdiğim ilk kişilerden biri çekmişti bi şekilde accountu almadan çalışmamıştı. seve seve battle.net ten çekmek zorunda kalmıştı dediğim gibi senin bahsettiğin omudur değilmidir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ben hiç bir account olmadan çektim full geldi. Login ekranıda açılıyor ama kendi battlenet accountumla girince doğal olarak; hesabınızda d3 bulunmamaktır diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://static.fjcdn.com/comments/You+don+t+say+_975d86151d9051b3ec9d9d20276dbd0c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bende mooege ile birlikte indirdiğim vardı. onu update etti salı gününe hazır halde bekliyorum. zannetmem bi sorun olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yoo ben merlinin kazanından baktım, renkler değilki olay contrast falanda deil. Olay ŞİŞKO pixeller midir nedir böle kutu adamlar warcraft tarzı tatlı grafikler. lol istedği kadar siyah beyaz olsun şişman pixeller oldukça tırt olacak oyunun grafikleri. ayrıca çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar