Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynı tartışmalar GW2 için de dönüyor merak etme :p

GW2 Pre-order betalarına aldanmayın, her ay 1 tane weekend beta yapacaklar, sadece ona girilecek. Kaç tane olacağı bilinmiyor. İlk WB'nın Nisan sonu olacağını söylediler.
Mesaj tarihi:
Grast said:

Pazartesi : Spyro (oynadı)

Salı : vaako51 (skype'a eklemediği için kendisine ulaşamadım)

Çarşamba : -Nae

Perşembe : df

Cuma : Oski

Cumartesi : SenariouS

Pazar : kthxbye

Pazartesi : Lancelion

sıraya girmek için özel mesaj yoluyla mesaj atın tarihe göre listeyi ordan yapıyorum.

Skype id : elemriel eklerseniz sevinirim forumda mesaj takip etmek biraz zor oluyor. skype'tan eklemeyen arkadaşların sıraları malesef ertelenecek
df ve oski günleri değişmiştir

Sypee'yi güncelliyorum şimdi ordan ulaşırım Grast sana ilk gördüğümde
Mesaj tarihi:
Selamisahin said:

df said:

beta key yokken oyun indirilebiliyor mu? 1 günlük alacağız key'i onunda çoğu indirmeye gitmezse iyi olur =)

indirirsin tabii ki. resmi ve beta olduğu için link vermekta bir sakınca yoktur herhalde.

İndirme Linki

saol link için.
Mesaj tarihi:
abi bidakka ben epeydir izlemiodm vidyo.
bidakka abi
abi bidakka
one abi
O NELAN O NE?!

gökkuşaa diorlardı haklılarmış oha, BERBAT GRAFIKLER. BUNELAN.
dostum diaplo dedin dota çıktı bu olcak oynu alınca herhalde.

OFF nası bi hayalkırıklığıdır bu.rezalet inanılmaz kötü.

warcraft 4 hero mode direk bu oyun nan
bune abi mahfetmişler bence utançlarından çıkaramıolar oyunu.
Mesaj tarihi:
yok çok ciddiyim aga
http://www.merlininkazani.com/Diablo_3_yetenek_agaci_genisliyor_Video-oyun_galeri-49471p1.html

bune abi.

bide oyun yavaş, diaplo dediin hızlı olur yea. Yavaş bu.
Mesaj tarihi:
tamam suark hadi sen torchlight 2 falan oynarsın o beklentilerini karşılar. Eski sayfaları incele buarada o gökkuşağı muhabetleri falan nasıl değiştirildi atmosfer tekrar gotic oldu, adam akıllı uzun gameplay videoları izle anlarsın.
Mesaj tarihi:
download yarıda kaldı ve inmiyor resmi downloader ile. usenet'te "(Diablo 3 Beta) "4Vendeta Diablo III Beta - 8392" şu isimde dosya buldum bunu çeksem üstüne son update yi yapar heralde değil mi?

downloader de son olarak 8815 gözüküyor update. sanırım çok sürmez aradaki fark.
Mesaj tarihi:
senin bahsettiğinden emin olmamakla beraber accountu verdiğim ilk kişilerden biri çekmişti bi şekilde accountu almadan çalışmamıştı. seve seve battle.net ten çekmek zorunda kalmıştı

dediğim gibi senin bahsettiğin omudur değilmidir bilmiyorum
Mesaj tarihi:
ben hiç bir account olmadan çektim full geldi. Login ekranıda açılıyor ama kendi battlenet accountumla girince doğal olarak; hesabınızda d3 bulunmamaktır diyor.
Mesaj tarihi:
yoo ben merlinin kazanından baktım,
renkler değilki olay contrast falanda deil.

Olay ŞİŞKO pixeller midir nedir böle kutu adamlar warcraft tarzı tatlı grafikler.

lol istedği kadar siyah beyaz olsun şişman pixeller oldukça tırt olacak oyunun grafikleri.
ayrıca çok yavaş
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...